What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Cannabis nyheder fra medierne

blackone

Active member
Veteran
Herovre i Jylland er det ikke ualmindeligt at politiet ikke har tid til at fængsle folk umiddelbart selvom der kan være tale om fængselsstraf - arresterne fyldes nemlig op med dømte fordi fængslerne er fulde - så det skal man nok ikke ligge så meget i. Med stramningerne af våbenloven burde der i hvert fald være nok til en fængselsdom i hvert fald for den 20-årige - tror dog ikke planterne i sig selv ville have betydet andet end en bøde.
 

DK2670_01

Member
ja MINDST et ½ år for våbenbesiddelse og en lille bøde for planterne

Bare fordi man ikke bliver burret inde med et samme, er man jo ikke sluppet for straf, de har bare travlt som du siger. Men er han heldig kan han enda få sit udstyr igen ;)
 

blackone

Active member
Veteran
Haha ja så skal han nok være heldig:) Tror heller ikke en tyveknægt får koben, maske og sæk tilbage selvom de er lovlige;p
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1361293.ece

Hash gør kvinder liderlige

Men det virker omvendt på mænd, siger videnskaben

I ryger en 'orntlig syg' koger sammen - og mens du synker dyyyybt ned i sofaen og tuner helt ud, begynder hun at vride sig vellystigt ved siden af. Hash er tilsyneladende godt for kvinders sexlyst - men skidt for mandens.

I en undersøgelse i 'Hormones and Behavior' med den mundrette titel: 'Male–female differences in the effects of cannabinoids on sexual behavior and gonadal hormone function’, fremgår det, at cannabisindtag påvirker sexlysten for både mænd og kvinder - men det er kvinderne, der stimuleres på den gode måde, mens mænd derimod mister lysten.

Dyreforsøg indikerer også, at hunners sexlyst fremmes af cannabis, så hun bliver seksuelt udadvendt og mere modtagelig.

Hanner påvirkes primært negativt, både med hensyn til motivation og erektion. Det er dog uklart, hvad den midlertidige THC-betingede testosteronnedgang skyldes (THC er det aktive stof i cannabis) - udover at det er uafhængigt af andre ting, der også påvirker testosteronproduktionen i negativ retning.

Ligeledes fremgår det, at cannabis hæmmer gonadotropin-frigørelsen hos flere arter. Gonadotropin er et frigørelseshormon for andre sexhormoner, så derfor påvirker dette også sexaktiviteten.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1361293.ece#ixzz0rgBh6XQI
 

Easygrowing

Active member
Veteran
tja gid min forrige kæreste havde læst denne artikel,for det var omvendt-hun faldte i søvn,gjorde jeg ikke og schyyy...
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
lol. jeg kan personligt ikke nikke genkendende til at der er manglende sexlyst efter indtagelse af cannabis, tværtimod bliver jeg ofte ret så følsom og vild

http://www.metroxpress.dk/dk/article/2010/06/23/22/2242-90/index.xml

Unge har hashdebut i sommerferien

40 procent af de unge ryger hash for første gang om sommeren. Det viser en amerikansk undersøgelse. Festivaler, socialt samvær og sommerferie får teenagere til at eksperimentere med stoffer, forklarer rusmiddelforsker

Det er meget svært at ændre ved hashforbruget, fordi vi i Danmark har en stiltiende accept af, at det finder sted.

Hver 11. ryger hash for første gang på Roskilde Festival


Når lektierne er glemt for et par måneder, solen skinner, og festivalerne indbyder til musik og socialt samvær, tænder de unge op i hashpiben.


En undersøgelse fra United States Department of Health and Human Services viser, at 40 procent af de amerikanske teenagere har deres hashdebut i løbet af sommeren.


Samme tendens gør sig gældende i Danmark, forklarer Morten Hesse, lektor ved Center for Rusmiddelforskning, Aarhus Universitet.


»Jeg tror, at en del unge tænker i opdelingen af hverdag og fest. Når man skal passe sin skole og dagligdag, hører det ikke hjemme at ryge hash. Og mange ved, at hash sidder længe i hjernen, så hvis de skal prøve sådan noget, så er det i ferien, det skal gøres,« forklarer han.


Johanne Korsdal Sørensen, der har skrevet en ph.d.-afhandling om brug af rusmidler på festivaler, forklarer, at mange mennesker begrænser deres hashforbrug til perioder med ferie:

»Man afgrænser sit forbrug til weekender og ferier, hvor man kan eksperimentere uden at skulle tænke på skolen eller arbejdet. På den måde passer man på, at det ikke kommer ind og bliver styrende i ens hverdag,« forklarer hun Johanne Korsdal Sørensen, der til daglig arbejder i Sundhed og Omsorg i Århus Kommune.

Blandt de 16-20-årige danskere har 39 procent af drengene prøvet at ryge hash, og 28 procent for pigernes vedkommende. Tallet har været stabilt gennem de seneste år, og derfor tyder det på, at indsatsen over for de unges cannabisforbrug ikke har virket, mener Morten Hesse.

»Cannabis er et stort problem, fordi det er så udbredt. Til trods for en ret stor politiindsats, så har vi ikke rigtig set nogle mærkbare forandringer i cannabis-forbruget her de sidste år. Vi må konstatere, at de metoder, vi anvender, ikke har haft den effekt, vi havde håbet på,« siger Morten Hesse.
 

Xhashish

Active member
Veteran
Politiet finder 50 kilo hittehash

Politiet finder 50 kilo hittehash

Politiet finder 50 kilo hittehash

Offentliggjort 26.06.10kl. 07:48
En politirazzia på Christiania har ført til beslaglæggelse af hele 50 kilo hash uden ejermand.

Netop som startskuddet lyder lørdag til Roskildefestival 2010, har politiet i København gennemført en hashrazzia på Christiania.
Politiet fandt 50 kilo hash uden ejermand. Derudover blev to mænd anholdt for at være i besiddelse af henholdsvis 6 kilo og 700 gram hash.
Det forventes, at den ene mand bliver løsladt i løbet af natten til lørdag.
/ritzau/



http://jp.dk/indland/krimi/article2110062.ece
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
en ting er sikkert, hashen kommer til at flyde på roskilde, no matter what! det skal slyngler som de her nok søger for:

http://www.berlingske.dk/danmark/bandekrig-styres-fra-spanien

Bandekrig styres fra Spanien

Den blodige bandekrig herhjemme hænger direkte sammen med kampen om narkomarkedet styret af danskere bosat i bl.a. Sydspanien.

Bandekrigen i København finansieres af danske narkobaroner i blandt andet Sydspanien, hvorfra de i visse tilfælde direkte styrer begivenhederne i København.

Det kan Berlingske Søndag i dag afsløre på baggrund af en opsigtsvækkende øjenvidneberetning fra Kasper Vetter - engang højrehånd for en Hells Angels-kasserer, nu under PETs vidnebeskyttelsesprogram. Kasper Vetter blev en af de større spillere på hashmarkedet, før han i august 2009 meldte sig selv til politiet og modtog en dom for hashsmugling. I dag er han kronvidne for politiet i en hel stribe af straffesager.


I den sydspanske by Malaga deltog Kasper Vetter i marts 2009 i en række møder mellem et medlem af Hells Angells (HA) og to af de største rivaliserende hashbagmænd. De er begge danskere, men bor i Spanien, hvorfra den ene forsyner fortrinsvis indvandrermiljøet, mens den anden forsyner Hells Angels-miljøet. HA-leverandøren følte sig presset af, at konkurrenten solgte så billigt, at priserne på hash faldt på gaden i København, og Hells Angels mistede markedsandele.

HA-leverandøren gav over for Kasper Vetter udtryk for, at han medvirkede til at finansiere Hells Angels' støttegruppe AK81 med værdier svarende til cirka ti procent af den hash, han leverede. I et tilfælde hørte Kasper Vetter HA-leverandøren give et HA-medlem besked om, at der skete for lidt i Københavns gader, hvor bandekrigen på det tidspunkt lå stille. Få uger senere gennemførtes en række skudattentater på Nørrebro.

Kasper Vetter beskriver, hvordan unge marokkanere fragter hash over Gibraltar-strædet på jetski, hvorefter de to danskere i Malaga sender hashen gemt i specialbyggede varevogne og kølevogne til Danmark. Hash*en koster cirka 7,50 kroner i Marokko for et gram. Herhjemme kan den sælges for helt op til 100-120 kroner grammet.

Lederen af Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), Kim Kliver, vil ikke kommentere den konkrete sag, men siger:

»Kasper Vetters billede af den organiserede kriminalitet i Sydspanien passer fantastisk fint med, hvad vi ser: Bandekonflikten handler grundlæggende om narkotikamarkedet og markedsandele, hvad enten vi taler hash, kokain eller amfetamin. Vi ser danske bagmænd bosat i udlandet spille skak med menneskeliv med en skræmmende kynisme.«

Hells Angels ønsker ikke at kommentere Kasper Vetters oplysninger.

Du kan læse baggrund i Berlingske Søndag


* HASHBARON: 4. november 2009 modtog Kasper Vetter sin dom ved retten i Århus. Han fik et års fængsel for at have indført 50 kilo hash fra Holland til Danmark.
* HA'er DØMT I AALBORG: 25. februar i år fik HAeren Rasmus Johnsen en dom på to år og tre måneders fængsel for at have indført ca. 73 kilo hash fra Spanien. I samme sag fik en polsk kurer et år og ni måneder. Rasmus Johnsen var en af Kasper Vetters gode venner og tætte forretningsforbindelser. Kasper Vetter gik til politiet og fortalte om aftalt tid og sted for leveringen, hvorefter politiet tog dem på fersk gerning.
* SÆLGERNE: Flere af Kasper Vetters hashsælgere er allerede blevet dømt – blandt dem en mand, der går under navnet ’Bageren’ i det kriminelle miljø i Århus. Han fik en dom på et års fængsel.
* KONKURRENTEN: Kasper Vetter har også leveret oplysninger om en af sine store konkurrenter på hashmarkedet i Danmark. Manden er medlem af Hells Angels. Politiet har fået biler, leveringstidspunkter og navne på kurere. Endnu er der ingen anholdelser i sagen.
* CHRISTIANIA-SAGEN: I et kolonihavehus på Amager overdrog en af hashsælgerne på Christiania en kuvert med indtægterne fra en uges salg i en af boderne: 300.000 kroner. Kasper Vetter var til stede og fortalte om det til politiet. To medlemmer af Hells Angels fra det, der regnes for den gamle garde, efterforskes i sagen.
* BAGMANDEN I MALAGA I: En dansker bosat i Spanien og eftersøgt for flere røverier herhjemme mistænkes for eksport af tonsvis af hash til Danmark. Danskeren i Malaga leverer til en stribe aftagere med tilknytning til Hells Angels i Danmark – blandt dem HAeren Rasmus Johnsen.
* BAGMANDEN I MALAGA II: En anden dansker med marokkanske rødder, ligeledes bosat i Spanien, mistænkes også for store sendinger af hash til Danmark. Manden leverer især til indvand*rermiljøerne og har sine rødder på Blågårdsplads på Nørrebro.
 
Det er derfor der er så meget lortetjald i det her land.
ITS ALL ABOUT THE MONEY.

F... dem og deres tørre, til 40 !
Men hva sker der lige for stikkeren
 

Chronictron

Member
Folk har jo lov til at, fortryde deres handlinger og rette op på deres fortid. og hvis det kan gå ud over en kriminel organisation der laver så maget lort for vores land, er det cool med mig!
 

VividDane

Member
Hvor er det fantastisk at se en politimand drage sin egen konklussion og stå ved den -også selvom den beskriver et politikorps der blot spolere livet for teenagere men stort set intet fanger i blandt dem der virkelig handler.

Næsten endnu mere friskt at se en belæst kvindelig rollemodel, på egen hånd stå frem og bringe forbudene på tale. Mon DCF skulle overveje at åbne deres døre og bakke op om denne dialog? Alene navnet DCF indbyder til en forventninger om selvsamme, og ikke mindst i kølvandet af de to enorme startskud en sådan kampagne har fået, af henholdsvis en politibetjent fra KBH og Suzanne Bjerrehus.
 

Ludo

Member
Der er da åbenbart personer i vores lov og ordens system der kan bruge deres fornuft og tør sige hvad de mener. Jeg kan kun tilslutte mig deres holdning og tanker omkring legalisering. De burde istedet overveje at forbyde fodblod(læs fodbold) hvor der for et par dage siden var en tysker der havde en anden mening omkring hvem der spiller bedst fodbold, tog hjem og hentede en pistol og skød de to Italienere i hovedet.
Hvis to rivaliserende growers mente deres var det bedste.......ville de rulle en pind...!!!(lidt lyserødt) Men misforstå mig ret......vi er offerløse kriminelle som betjenten nævner, og er tit og oftest velfungerende fornuftige folk med familie, hus, bil og job.
Få mundkurven af de hunde, lad børn tage dolk med til spejder og lad os ryge i fred!!!!!!:jump:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Den københavnske politibetjent Lars Kragh Andersen, der nægtede at bekæmpe hash, er blevet degraderet.
Af Morten Eggert


Fredag den 11. juni 2010, 11:44
- I går blev jeg kaldt til samtale ved min chef, der fortalte mig, at jeg blev forflyttet til et skrivebordsjob i efterforskningssektionen. Og det gider jeg ikke, så nu søger jeg orlov, forklarer Lars Kragh Andersen til bt.dk.
Betjenten er kommet i modvind efter, at han offentligt har taget afstand fra at tage folks narko. Den holdning er uforeneligt med det arbejde han udfører i politiet, udtaler personalechef ved Københavns Politi, Jan Bjørn.
Derfor er politiet nu igang med en disciplinærsag mod den åbenmundede betjent. Hvad enten sagen ender i en fyring eller ej, så regner betjenten dog ikke selv med at vende tilbage på gaden.
- Jeg har formentlig haft min sidste dag i blå uniform. Jeg har ikke truffet den endelige beslutning, men jeg har svært ved at forestille mig, at jeg kan vende tilbage, da min holdninger jo nok ikke ændrer sig, siger Lars Kragh Andersen til bt.dk.
På de få dage, hvor debatten har kørt, har han allerede mærket, hvordan hans liberale holdninger og politiets ånd ikke går hånd i hånd.
- Mens ledelsen har opført sig professionelt og været meget åbne omkring det hele, oplever jeg desværre, at kollegaerne føler sig trådt på, og at de mener jeg er illoyal.
Han ansøger indtil videre om et års orlov, denne kan dog forlænges i yderligere to år.

LÆS OGSÅ: Enhedslisten roser udskældt hash-betjent

Fandt lige den her artikel, samme politimand som den artikel Eb kommer med ..
her er en genvej til artiklen - http://www.berlingske.dk/danmark/hash-betjent-faerdig-i-politiet
 
F... staten, og hele den debat. Det skal IK være statsautoriseret, forestil jer weed, blive dyrket som tomater og lign. fyldt med pesticider og kemikalier. Det skal bare være lovligt at dyrke sit eget, har ik selv behov for at købe weed i en butik, som om jeg købte mælk ell. smør. I skal prøve tjekke: HOW WEED WON THE WEST, og se bagsiden af legalisering i Californien. Det er rystende som DEA og Blackwater Security, røver autoriserede dyrkere kun for at pushe det i deres egne Shops. De har indset at de bliver nødt til at legalisere det, nu skal de bare finde ud af hvordan man styrer salget. Og efter at ha set hva der sker i Sydamerika(kokain) og Afghanistan(Heroin/Opium) skal man passe meget på!
Tænk jer om, gå stille med dørene. De kan bare passe deres, så skal jeg nok passe mit. Har aldrig haft problemer med at få weed ell. noget, vi bor ik i USA og vi kommer jo ik i fængsel hvis vi bliver taget med en klump ell. et par planter. Og som Hashforbruger i DK er du sku rimelig fredet, medmindre du selvfølgelig er pusher. Men kan godt forstå fri Hash ville være en sjov idé, det der ville være fedt ville være at have planter i sin have lovligt, men statsautoriseret weed i en verden drevet af disse SYGE mennesker der sidder i regeringerne....ELLERS TAK!
ITS A FREEWORLDORDER!
 

blackone

Active member
Veteran
http://lokalavisen.dk/stjaalne-numm...laboratorie-/20100708/artikler/100709538/1052

Stjålne nummerplader førte politiet til skunklaboratorie
Politiets vågne øje førte i går, torsdag, til opdagelse af et skunklaboratorium

Af Anette Bonde
Stjålne nummerplader, et skunklaboratore, hash, pot, peberspray, gasspray og en strømpistol. Politiet fik en god fangst i Ålsø i går, torsdag.
Politiet opdagede ved et tilfælde et skunklaboratorium med mere i en ejendom i Aalsø udenfor Grenaa. En patruljebil kørte forbi ejendommen klokken 11.15. De to betjente bemærkede her en parkeret bil med stjålne nummerplader, og gik derfor ind og bankede på.
De bemærkede straks, at der lugtede af hash. Det vakte deres interesse, og de gik derfor ind og begyndte at ransage ejendommen. I kælderen fandt de et mindre skunklaboratorium, en vækstkasse med selvvandingsanlæg, kunstig belysning og ventilatorer. Derudover noterede de, at skunkplanter og hampplanter og tørret pot var med i samlingen. Desuden var der to peberspray, en gasspray og en strømpistol.
En mand, 25 år, har erkendt sig skyldig.



Publiceret: 08. Juli 2010 10:05
 

VividDane

Member
suk hvor bittert. Lad dog en stakkels hobby dyrker i fred og giv idioten en bøde for nummerpladen. Men nej, det er jo ikke brok tråden det her så må hellere stoppe. Men sikke en kedelig historie.
 
Top