What's new

Готови ли сме с разсада за сезон 2010?

Astral

Member
El jardinero много добри плантове...гледам наблизко са ти...под ръка.Топирва ли ги или ЛСТ им прилага....доста добре са се разклонили...супер са!!!:tiphat:
 

El jardinero

Active member
Astral да под ръка са ми ,2 пъти ги топирах и сега им прилагам ЛСТ и след 2 дни мисля да слагам мрежата отгоре им че много грижа искат с това привързване,2 пъти са торени до сега
 
E

EverLast

Поздравления и добре дошъл!!! Още един фен на Shantibaba и Mr.Nice. Ще гледам с интерес и тука с момчетата!!!! Давайте да свиваме по един!
 

El jardinero

Active member
Благодаря ви градинари за хубавите пожелания и на вас подобно:dance013:
 

4i4kata

Member
Ха здравейте и от мен,брaчеди:tiphat:.как е поctата?
Jardinero,bienvenito compi:),,добри клони си завързал.бравос.и аз имам желание да забия някоя афгaнка следващото сеене.кушувите са ми от любимите индики.за сега сам се спрял на afgan kush+skunk и afgan kush especial,на world of seeds.100%индика бърз цавтеj и дебели топaлки за финал,suerte y buenas cosechas amigete:blowbubbles:
 

El jardinero

Active member
Gracia tio, suerte а todos amigos aqui,ще ви държа в течение с мойта градинка това лято
 

El jardinero

Active member
AK47 от мойта градинка на 30 дни,мисля днес да го топирам още веднъж и да взема клончета да се пробвам да си направя майка
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Мале, то нищо не остана след този топинг :)
И аз ще направя скоро топинг на моите, но още не знам пола на 2 от 4те в туфата и ще изчакам да разбера.
 
E

EverLast

Отличен друже!!!!! Нямам думи перфектна работа! С кво ги храниш? Това CM на Shanti ли е?
 

El jardinero

Active member
Да това е Critical Mass na Shanti от Mr.Nice.Друже кофите са пълни с много,много,много прегоряла тор.Демек вече е пръст,тамън в силата си.Значи да поясня днес за 3 ти път торих.EverLast друже торя с един стар минерален тор на Gardena (ot Mr.Bricolage)от който мислех че няма да излезе нищо,и още един органичен тор също от Бриколажа в пластмасова туба половин литър пише на него Пилешки органичен тор 1:20 за 2,50лв.А Гардена тор е малко скъпичък 24 лв.Двата тора ги смесвам във вода ама слагам по повечко,че си мислех че няма да има ефект,но уви .Щом имам Отличен друже много се радвам,като новобранец в мойто хоби.И друже благодаря ти ,добре че беше ти да се науча да си правя клонинги.В другият форум само гледах и се научих от твойта тема за клонирване.Евала ти правя че има такива хора като теб да споделят опита си с другите.Айде със здраве от мене до следващият update!
 

El jardinero

Active member
Да отбележа че на кофите дъната съм ги отрязал с цел да не поливам растенията а сами да си смучат водичка колкото им трябва(20см,под кофите е с вода).От мене само да наторявам,това се иска от мене,нали това е идеята. :dance013:
 

El jardinero

Active member
Искам също така да отбележа,че не правя РЕКЛАМА с торовете които поливам а давам отговор на EverLast,просто не искам да остана недоразбран.
 

Astral

Member
Викаш птичата върши работа...аз доста я заглеждах,но малко бях предубеден.Добър резултат,а интересното тепърва предстои.
Поздравления и от мен!Ще следя развитието със скрог-а:dance013:
 
Top