What's new

Готови ли сме с разсада за сезон 2010?

Astral

Member
Ъп ту дейт ;)
Цъфтежа е замрял за сега...на ниво власинки.Надявам се минават във вегетация вече!Пресадените последни клонки са живи след отминалата бурна седмица.Ето и резултата до сега:ying::ying::ying:
Ще се радвам да видя и други проекти за да си сверя часовника дет са вика!:blowbubbles:

Поздрави!:tiphat:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Ами аз съм на този етап :) Големите листа са ми по-големи от дланта, не знам какви ще станат след 1-2 месеца...

picture.php
 

Astral

Member
Мда...очертава се силен аут така като гледам...стига да можем да се преборим с жегата.Шъ иска яко поливане юли -август.Мноо добре изглежда планта...няя мноо демидж от насекоми.Успех бро и берекет!:dance013:
 
E

EverLast

Аааа евала и на двамата!!!! yoss това ще стане ебати звяра а и с топинг не ми се мисли!! Астрале и твоите дърпат ае успех и се надявам на есен да ме почерпиш 1-а глава!!! Ще чакаме нови снимки!!!
 

4i4kata

Member
:)Здравейте колеги:tiphat:..виждам тука расада вече доста поосвежен и подръпнал повече,,много добре,,ако се притеснявате от буболечки винаги е добре да се вземат предварителни мерки:ying::laughing:,,,вие знаете,но аз все пак съветвам.ако нямате под рака нещо органично за праскане против бубите може да посадите около растението чубрици мащерки менти кимиони и т.н.ароматни треви които предпазват,,за пулверизиране отвара с тютюн(2-3 цигари в 100-150gr вода)и обилно напръскване без да е много силен разтвора разбира се, няколко чесънчета наоколо също помагат,,,добре е да се забие някое колче за подкрепа срещу по силен вятър...според мен може да режите връхчетата за да се множат клоните до към 20-24yuni че после деня започва да се скъсява и започват плодовете хехе..,,,,,използвайте лунния календар,,,,,много добре момчета,,продължавайте така,,
:blowbubbles::thank you:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Аз се притеснявам само от двукраки зверове :) Всичко останало колкото и да навреди, не може да се опъне на добре наторения и поливан коноп. Когато се гледа в стая и най-малкия вредител е опасен, но навън винаги ще се намери буболечката която яде вредните буболечки... и всичко си върви от самосебе си, макар и малко пооръфано :)
А между другото до тая туфичка има закопан маркуч, по който през лятото ще пускам да капе ;) Уморих се да нося туби (а ла farmer's walk ако гледате Strongest man) при 40*С, тази година ще съм на друго място с течаща вода...
 

Dr_Tre

Member
Astral, с какви гени е растението на последната снимка?Изглежда много любопитно - асиметрична структура, червено стъбло и дръжки на листата.:blowbubbles:
 
E

EverLast

Докторе ти помисли,че е нещо на Dj Short нали?
 

Astral

Member
Astral, с какви гени е растението на последната снимка?Изглежда много любопитно - асиметрична структура, червено стъбло и дръжки на листата.:blowbubbles:
Ами тва е himalayan gold на GHS.На този етап не съм доволен...слабо развитие...мудно...и с цъфтежа е така.Надявам се навън да се представи по-добре.Първия сорт е Вдовицата пак на зелената къща.

Поздрави!
 

Dr_Tre

Member
Докторе ти помисли,че е нещо на Dj Short нали?
Мина ми през ума, ама не ми се вярваше...Червените стъбла в DJ сортовете идват от Highland Oaxacan Gold, доколкото знам.Всъщност този белег се проявява в доста южноамерикански landrace сортове (Colombia Punta Roja, Panama Red), както и в някои африкански (Angola Roja), хималайски (Parvati) и дори китайски (Yunnan).:ying:
 

Astral

Member
Докторе явно има доста какво да се научи от теб!Споделяй за пилигримите да се учим..
Респект!
 
C

coco fknbrice

aуууу напипахте любимата ми тема за сортовете от които се интересувам най много :jump: така обещали са ми един много стар брой на high times като го получа ще преведа статията точно за тези "червени сортове" и ще я постна ... много е интересна :tiphat:
 

Astral

Member
Тва мъниче изглежда доста свежо...доста наситен зелен цвят!Моите изглеждат като твоята кака!Спомена за маркуч с какпково...явно добро място си налазил....дълго обмислях и аз няква автоматизация,ама явно за догодина ще да е!:blowbubbles:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Моята "кака" всъщност са 4 растения Royal Flush едно до друго... Скоро трябва да си покажат пола и ще останат по-малко.
Вдовичката поне е феминизирана и ще си стои там със сигурност. Наистина има класически наситен индика цвят, който добре контрастира на светло-зеленото на сативата.
 

yoss33

Well-known member
Veteran
А колкото до маркуча с капковото - просто реших тази година да подходя по-сериозно и си купих имот :) И рано на пролет закопах маркуч от чешмата до мястото и сега пускам чешмата да капе и ето го секретното капково :) За сега са доволни, на лято в жегите се надявам да са още по-доволни от водичката под тях.
 

Astral

Member
ООООООООООО...Благородно ти завиждам брат.Вярвам по-щастливи няма да са били!:jump:
 

El jardinero

Active member
И аз искам да сложа някоя друга снимка на моя луд Critical Mass , но незнам как се поставят.Бихте ли ми казали как
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Правиш си албум със снимки (в профила) и после в advanced писане на съобщение можеш да си слагаш от снимките в съобщението
 

Latest posts

Latest posts

Top