What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

my ww grow! - 26/04/10 -

wouldubreakfree

user b4nn3d
precizez ca au aproape o luna (pe 26) si sunt asa micute pentru ca nu prea au avut parte de lumina out(mai ales in ultimele zile, inclusiv din ziua transplantarii pana acum) si nici nu o sa aiba am inteles pana marti miercuri. :) :tiphat:
 
M

madman2001

Eu m-as duce sa iau plantele si sa le mut undeva safe, sau nu m-as mai duce deloc. Tu ai plantat chiar la marginea orasului langa drum patrulat de politie???? Daca te mai vad aia pe acolo de 2-3 ori o sa te ia la intrebari.
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
cu privire la blitz: nu era chiar blitz... e doar lumina gen lanterna... nu face blitz din ala mare sa se vad ala departare:D e ca o lanterna... de aia si sunt pozele asa neclare :)

cu privire la loc: stati linistiti :D e un lok f bun ;) doar ca atunci s-a intamplat sa fie asa... si garda trecea departe de mine... dar tot m-a luat putin panica :)

Nu e deloc la marginea orasului si nici langa un drum patrulat de politie :D

Merci pt aprecieri :D

:wave:
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
frate chiar imi da bataie de cap faza cu pozele.. incerc sa pun mai mult de 4!
apropo.. poate ma ajuta careva ..
album.php
album.php
 
Top