What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lool, cum ma sa ti se schimbe varsta la distanta de 3-4 minute?

din 15 in 16.. aaaaa omu' e cu 16-le!!!!! :D
 

marian123

Member
Outdoor 2010 + multe nelamuriri2

Outdoor 2010 + multe nelamuriri2

Continui ce am scris in vechiul thead !

Day 21

Day 21a.jpg

Day 21.jpg

Mi-am luat ghivece de 18,5 L de la Bauxmax (de langa SunPlaza)in care sper sa le tin plantele pana la sfarsit !

Ghiveci2.jpg

Ghiveci1.jpg

Cum vi se pare ca arata la 21 de zile ? Astept opinii !
 
E

evilkid

la 21 de zile tinute numai out...arata ok :) ... dak erau tinute sub cfl-uri erau de 2 ori mai mari :) (perioada de crestere la out momentan este de 14 ore, dak stateau 24/0 sub cfl cresteau mai mari cu inca 2-3 randuri de frunze)

oricum, e bine cum arata si pana in toamna or sa ajunga pe la ~1 - 1,5m :)

bafta cu fetili
 

marian123

Member
Au 21 de zile de cand au iesit din pamant ! Au fost tinute numai outdoor ! Am eu asa o frica cum ca nu or sa se faca prea mari ! Ele intre ce luni (ex : aprilie , mai) cresc cel mai mult in inaltime si densitate (la ramuri) ? Sau in ce perioada ?
 
S

sharpeq287

ele cresc non stop..depinde foarte mult la out de soare , caldura , apa, nutrienti..daca vremea e buna ai sanse sa ajunga pana in toamna la 2 metri(depinde de strain)
 

marian123

Member
Day 23 - Le-am bagat in ghivecele cele noi si sper sa fie suficiente de mari ghivecele ca sa le tina pana la sfarsit ! Producatorii spun ca au in jur de 1.6 M , deci nu o fie niste monstrii de plante => nu o sa fie niste monstri de radacinii :laughing:

Poze :

Day 24a.jpg

Day 24.jpg

Astept parereri :bump:
 

marian123

Member
Am observat ca prin preajma ghivecelor sunt melcii si mie frica sa nu-mi manance plantele ! Am vazut pe forum ca useri folosesc Detia sau Optimol ! Spuneti-mi si mie cum se uitilezeaza , pur si simplu le arunc pe pamant langa planta si atata ? Cand va fi nevoie sa ud daca ud si pe pamant sunt alea anti melci nu or sa-mi "strice" plantele tinand cont ca sunt chestii chimice ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu nu am auzit ca melcii sa zboare deci poti pune granulele mai departe de plante..
 

MJgrow

Active member
sa le pui farfurie la ghivece si sa nu le lasi pe pamat, sa fie undeva pe o scandura ceva daca tot le cresti afara. exista pericopul ca ghiavolii de meci sa se urce pana la ele, si mai nasol sa te invadeze furnicile.

Am patit asa la un lamai... au scos tot pamantul afara si au ramas doar radacinile in ghiveci, bineintelesc u oua si furnici... Si-au facut cuib.
 

marian123

Member
Deci , am fost la Bricostore din Pantelimon si Carrefour din Colentina si ... in Carrefour nu am gasit nimica legat de chesti anti-melci , iar in Bricostore erau niste recipiente in care se punea o substanta si se presupunea ca intra melcii printr-un orificiu (care era foarte mic).

1) Deci pana la urma as vrea sa stiu de unde va-ti luat voi Optimol sau Detia (nu stiu exact daca asa se scrie) .
 
E

evilkid

ca solutie anti melci poti sa faci foarte ushor o capcana dintr-o doza de bere/coca-cola..etc. e un topic in care s-a vorbit despre asta:)
 

MJgrow

Active member
pai cam in statiu ala sunt si ale mele.. si tot asa au undeva la 20 de zile. Le-am dat un fert asa soft, o picureala pe langa radacini. Asta dupa ce le-am udat...

Nu stiu cam pe cand sa le pun in pamant, totul este pregatit...

Mai astept oleaca :D
 

marian123

Member
Revin in forta dupa o scurta pauza din cauza netului care ori merge ori nu !

Day 26

Day 26a.jpg

Day 28

Day 28b.jpg

Ar fi ok daca as incepe cu fertilizatorul peste 1-2 saptamanii ? Tot am mai vorbit despre subiectu asta si nu am inteles nimica , cum , cat de des sa-l folosesc ! Pe prospect scrie ca la varsta ei sa dau 1,5 ml /L/saptamana ! Deci , eu ud la 3 zile cu cate 1,5L de apa la fiecare planta. Cred ca odata la 3 udari (9 zile) sau dau 2ml/1,5lL de apa ar fi OK! Acuma am auzit cum ca "daca ferilizatorii dun ORGANICI" ii poti folosii si la FIECARE udare si asta ma bagat in ceata ! Altcine zicea cum ca "sa ii dai doar cand are nevoie (adica pe intelesul meu , cand se ingalbeneste sau apare ceva ciudat la ea ) .As vrea sa-mi spuna cineva care stie bine si a folosit mai mult de 2-3 timpuri de fertilizatorii ORGANICII cum se face ! Sa inteleg si eu odata :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru fertilizatorii organici cel mai bine e sa folosesti programul propus de ei pe ambalaj sau pe site.
 
Status
Not open for further replies.
Top