What's new

Modalitati, tehnici, retete.... de fumat si consum al marioarei

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Unde ai tinut tutunul timp de 2-3 luni la 50-55 grade?
astea-s conditiile ideale, eu l-am tinut max 6 sapt la tara, in curte, intr-un fel de "growbox" adica un schelet din bete acoperit cu folie si peste folie am pus o prelata veche. Dac bate soarele direct pe frunze, ti le usuca rapid si ies verzi cu un gust si un miros... Cand bate soarele de iulie-august in aia, ai inauntru peste 50. Inauntru am pus o galeata cu apa pt umiditate, nu era chiar 80% dar au iesit super.
Cine e curios, sa arunce un ochi pe http://www.coffinails.com/
Acolo gasiti toate info, inclusiv curing tobacco. ;)
Sper sa nu fie considerata spam adresa...
 

brebo

Member
Si eu am un bong mic/medie de aprox 35cm inaltime, acrilic, cu suport din cauciu ce se paote detasa, asa ca il spal f usor..
Personal tin bongul in frigider inainte de folosire, si pun si apa rece, fumul e mult mai usor de suportat asa..
Problema cu bongul e ca ma prajesc destul de tare, chiar si cu cantitati minime, norocul incepatorului ar zice unii..:)
 
F

fabba

un shot din palma e un simbol al fratiei, marioara ne uneste, si ne da puterea sa trecem peste cele grele impreuna cu tovarasii nostrii (sau macar sa uitam de ele pentru cateva ore)!
 

SmokingWeed

Member
Shot din palma , gen Pui jointu intre inelar si degetu mic , strangi pumnu si tragi ... E tare rau :D adica in folcloru nostru se practica des tehnica asta :)) cel putin atunci cand nu prea mai e marfa
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
azi am fost la un party.. si intamplator mi s-a adus niste verde... da cum nimeni nu putea sa mearga la benzinarie sa ia foite... m-am gandit sa o fac intr-o tigare normala....

sfat: nu incercati asa ceva

da totusi m-a dopborat..
 
G

growcase

Pai cum ai facut?
Trebuia sa scoti filtrul si apoi sa faci tu unul din ceva(coperta/foaie a4/caiet) si bagai in locu la ala si apoi umpleai cu material.
Eu asa am facut muult, aici unde stau, ca nu aveam foite !
 
E

evilkid

alta varianta de a inlocuii foitza... scoti folia de aluminiu dintr-un pachet de tigari kent, o uzi bine, si separi hartia de aluminiu.... nu e aceeasi chestie cu foitza dar merge folosita in cazuri extreme :D
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
pai normal ca am scos filtru... si i-am facut unu din carton... vreau sa zic ca pierzi o gramada de material... si nu prea se merita... daca eram acasa si n-aveam foite.. imi faceam eu o pipa cumva...dar asa daca eram la petrecere mi-am facut in graba..

pm.. al 2-lea "cui" l-am si indesat... si parca a mers mai bine... dar tot e naspa...
 
G

growcase

Simplu:
1.Faci un joint, dai o gaura in mar dintr-o parte in cealalta si bagi joint-ul intr-una si din cealalta parte pui gura si tragi.
2. Scoti partea unde e coada, faci o gaura mai mare, apoi o alta gaura sa aiba deschidere la gaura ce-a mare. Sus, unde a fost coada marului, adica in gaura ce-a mare, pui staniol si il intzepi putin, putin pe fund, in asa fel incat sa nu cada continutul in mar. Apoi pui material si dai foc si tragi.
 

ganjamind

Member
Shot din palma , gen Pui jointu intre inelar si degetu mic , strangi pumnu si tragi ... E tare rau :D adica in folcloru nostru se practica des tehnica asta :)) cel putin atunci cand nu prea mai e marfa
Unii il numesc self-shoot altii cucuveaua :))
eu unul nu il suport ...
 
Top