What's new

Growbox in boxa: 100x120x200 cm; 2 x 250w HPS

Status
Not open for further replies.

boltzar

Member
dupa ce te inveti cu soiul si mai lucrezi la sistemul tau vei incepe sa scoti si 1.5gr/w - si daca ai bafta rau de tot chiar 2gr/w

Sa te auda si Al de Sus!

Pana una-alta, poza cu buzi perfect uscati, din plantele taiate acum 10 zile:
 

dalin

Member
eu am observat ca tu ai mai multe frunzulite,,,,...dar eu aveam mai multi pistili pe buzi...de ce??
 

dubite

Member
10 zile nu cred ca e destul pentru a fi perfect uscat sincer sa fiu..
Oricum arata bine! Cu siguranta esti multumit de efect.
 

boltzar

Member
10 zile nu cred ca e destul pentru a fi perfect uscat sincer sa fiu..
Oricum arata bine! Cu siguranta esti multumit de efect.

Ieri si azi am lasat buzii in soare :tiphat: Acum se sfarma in mana, si tricomii curg printre degete direct in joint la mine :jump:

Cum e fumu ?????
Fumu' e aaaaaaallllllllllllbbbbbb. Nu loveste imediat, da' dupa douaj de minute pocneste direct in partea stanga a lobului occipital si in varfurile degetelor de la picioare.
Ca pe mine acuma. Nu ma mai doare nimic! Parchez :greenstars:
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Super tare thread-ul asta, am invatat o gramada! Multumesc tuturor pt contributie si in special lui boltzar pt inspiratie (vreau sa fac ceva asemanator)
Felicitari boltzar!
 

boltzar

Member
nu ar trebui tinuti mai mult de 10 zile la uscat ?

Cum zicea dubite, nu au cum sa fie uscati total nici buzii recoltati acum aproape 2 saptamani. Asta pentru ca i-am lasat in boxa la intuneric si ventilatie minima.
Cei din poza i-am pus in soare 2 zile, fumul ustura un pic din cauza asta, si eu nu reusesc sa fiu citov la cap de ieri incoace :blowbubbles:

De ce e mai tare decat outdooru' ?
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
de ce e mai tare iarba la indoor decat cea de la outdoor?
teoriile sunt multiple. unii spun ca cea de la outdoor e mai tare decat cea de la indoor, pe cand altii spun total invers.
parerile sunt simple. am fumat iarba atat de indoor cat si de outdoor si am avut rezultate mixte atat la ID cat si la OD.
Parerile sunt impartite. Unii spun ca la outdoor planta creste mai puternica datorita conditiilor. Soarele e mai puternic decat orice bec de pe planeta, vantul face ca tulpina sa creasca puternica, radacinile se pot extinde cat vor si planta isi poate lua ce are nevoie din pamant.
Cealalta tabara spune ca la indoor plantele cresc in conditii optime. Acolo au lumina directa la intervale exacte, totul e monitorizat aproape perfect: pamant de calitate, nutrienti speciali, apa curata, absenta aproape totala a tuturor parazitilor si daunatorilor asigura o dezvoltare aproape continua a plantei. Astfel planta are un mediu total protejat in care se poate dezvolta fara nici o problema. Ba chiar la indoor unele soiuri au chiar mai multe cristale vizibile datorita protectiei oferite.
 

boltzar

Member
Dragi tovarasi si pretini!
Scuze pentru disparitia asta, dar am fost foarte ocupat cu pregatirile pentru Paste.
Am pregatit urmatorul meniu:

- Bud uscat. Nu e toata productia, vreo 4 plante le am inca atarnate. Buzii sunt intr-o cutie de plastic de 10l inchisa ermetic deasupra de niste coji de portocale.
- Vreo 12g de hash din frunzele cu celulita sticky de pe buzi. In poza e ce a ramas, ca momentan ma ocup de el:


- Hash oil pe fundul unui dop de sticla, dar suficient sa fac praf cam 20 de preoti care vor tine sfanta slujba de Inviere. Sa vezi atunci vrajeala:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sper ca ai uscat foarte bine cojile alea puse dedesupt. si pacat ca nu ai tinut si separat, fara. dar poate din restul de plante o sa pui si asa.
eu unul am ajuns la concluzia ca e mai bine sa aleg strainuri cu aroma buna decat sa ma complic cu coji..

arata bine! sa te bucuri de ele..
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top