What's new

Doufám, že tu nejsem sám, alebo návrhy na lepšiu Československú sekciu

Status
Not open for further replies.

Hlava

Member
OMLOUVAM SE ZA OT ALE MUSIM

OMLOUVAM SE ZA OT ALE MUSIM

OMLOUVAM SE ZA OT ALE MUSIM ,

Vazenej mope , bud tak laskav a az zase nekoho pošles na G aby tam postoval tvoje vyhruzky a obvineni proti , nejen uz me ale cituji " Chápu, že je v tom zainteresováno více lidí a to i odtud z g" a podobne , tak mu rovnou rekni ze dostane BAN a at si to rozmyslí , nikdo nebude lidi z G obvinovat "prodej drog a to ve velkým" to uz je dost prehnany , schovej si to na svuj web tam si pis ty svoje pomluvy a do G se laskave už neser , sbohem . Hlava

Jo a jeste si to soupnes na ten svuj web , pekna prace tos jsi delal v nejakym malovani , ani tam nemaš stejnej font pismen , to je docela pekna sračka .Zvlašt cos tam dopsal , uplna sračka , kazdej co me zna ví svoje a ty jseš jen svoje uboha karikatura.

Jo a řezů neprodam tisíc měsicne ale dvacetTISIC :dance013:
 

Hlava

Member
Ale kamaráde, snad by ses nehněval pro pár pravdivých slov. Chápu, že zrovna Tebe to rozhořčilo, i když nejen TEBE se to týkalo! Nikoho jsem na g neposlal, jenom požádal, aby tam napsal pár slov, pro vysvětlení ostatním členům, kteří nevidí proti stranu. Bohužel, zase jsi se zachoval jako arogant a ZABanoval člověka, který za nic nemůže. Ještě týden zpátky dostal TB od karla za to, že mě hájil. Jste holt ubožáci - upřímně.

Rád bych na toto téma už nadále zde nepokračoval. Přijde mi to vážně absolutně bezpředmětné a zbytečné. Příště tokovéhle šplouchy adresuj třeba do Kamenický


Nejsem tvuj kamarad a nikdy sem nebyl , na G je dost linku na IC i na tu tvoji stranku tak nevim co tam porad nekoho posilas a seres se do nas ??? Ses sam se sebou spokojenej za nekdo nevinnej kvuli tobe dostal BAN?? Jo , ty musis bejt hroznej zmrd , sem rad ze jses v píči z G , dofam ze v aspon do tejdne rozjedes ty svoje stranky a vysmrdíš odsud , protoze tvuj prinos tady je opravdu obrovsky , jo vytahujes tady adresy LADISLAVE K.? kdybys sis aspon na tom FB odstranil z profilu ten Grower.cz , protoze to vypada ze kazeš vodu a piješ víno , ze jo ??

UZ TO NEKOMENTUJU , MUJ POSLEDNI PRISPEVKEK K TETO KAUZE.
 

praxer

Member
Ten text jsem na g videl, v malovani to nikdo neupravoval...

Prijde mi zrovna tady dost zvlastni, navazet se do nekoho za nejake W navic... Tady jsou i 10x vetsi projekty a nevsiml jsem si v diskuzi krom konstruktivnich veci a chvaly ani naznak nadavani do dealeru....
Nemuzes prece vedet, jestli je na to clovek sam, nebo trebas s dalsima 4ma lidma (nebo je 600w na osobu uz moc?) Nebo treba nekdo radeji rozne 4sestky jednou za rok nez sviti jednou stale..

Timhle se rozhodne nechci zastavat chovani Hlavy, ale navazet se do tohodle mi prijde jako dobra podpasovka.
 

praxer

Member
Proste se o tom, co kdo dela se sklizni nemluvi. Je to jen jeho vec, jestli udela mast, rozda duchodcum, skouri 3g dene, rozda kamosum nebo proda nebo kombinace vseho do kupy.

Nikdo nikoho nenuti kupovat, spolecenska nebezpecnost je velmi nizka. Za carou legalnosti jsme vsichni, kdo ma pravo urcit, co uz je moc? Znam cloveka co mu nestaci sestikilco na osobni spotrebu, a taky jineho ktery odpali pulku z 150w...

Ze prodava klony? a proc by to melo nekomu vadit? ze bude po republice dobra genetika?

Ano je to podpasovka. Nebyla by, pokud by s klony nebylo neco v poradku, ale na to si co vim nikdo nikdy nestezoval.

Proc ti vadi ze nekdo prodava? O prodeji mladistvym tu slysim prvne, to je samozrejme spatne...



"ehm, smazat člověku účet za účelem prošmejdění PM zpráv, vyhrožování zvěřejnění osobních udajů.." tohle je samozrejme odporny hnus, ale to te prece neopravnuje


Mrzi mne lump, diky nemu jsem zacal uvazovat o vcelareni v duchodu
Mír
 

mirkoff

New member
ještě jednou zdravim... já sem tu v podstatě furt... nebo spíš občas sem chodim se koukat jak vám to všem jde, ale neprojevuju se, bo k tomu nemám co .) a psát vám tam: "Máš to pěkný K+!" nebudu .)

taky už sem to vůbec nechtěl řešit, ale nedá mi to a omlouvám se, pokud tim někoho seru, ale...

ohánět se kohokoli jmény v souvislosti s pěstování ve velkym či prodejem je sviňárna, protože snad každý rozumný člověk chápe, že zákony, které toto "popisují" jsou špatně nastavené a tresty za tyto činnosti v podstatě zbytečné, pokud s tím nesouvisí nějaká další "trestná" činnost (krádež energií, výroba a distribuce tvrdých syntetických drog)

tak si to pánové (nebudu jmenovat, protože se to zdá být trochu kolektivní problém) trochu přeberte v hlavách a PROBERTE SE A NEŽERTE TOLIK TEN INTERNET!

:dance013::dance013::dance013::dance013::dance013:

za ty roky jsem poznal "spoustu" pěstujících lidí nejen jmény, ale i tak nějak osobně, ale nikdy by mě nenapadlo toho nějak zneužít, natož si za tím účelem o někom něco zjišťovat.. no fuj!

a to samé platí i jakémkoli veřejném ventilování těchto faktů, ať už těch zažitých nebo zjištěný, natož přikrášlených, či plně fabulózních.. no fuj!

ani s kudlou na krku

.......

lékařské využití konopí je rozhodně věci z nejdůležitějších, hlavně možnost sebezásobování, vzhledem k tomu, že se přeci jenom bavíme o jednoleté bylině .) ... každému realistovi musí být ale přeci jasné, že nejde povolit pěstování pro léčebné účinky a zároveň omezovat pěstování pro její "rekreativní" účinky. Ve světě, kde je každý obvodní doktor placený také od výrobců resp. distributorů léků, neřekne ten samý doktor pacientovi, aby se šel léčit domů konopím.. ne ne. Tím pádem těžko bude někdy jakákoli diagnóza platit jako povolenka k pěstování a sušení konopí v množtví potřebného k léčbě. Je potřeba spíše zařídit, aby kdokoli mohl pěstovat konopí v jakémkoli množství a mohl ho dále sušit a zpracovávat způsobem dle libosti, stejně jako třeba s jabkama a jinou zeleninou :D ... a danit pouze v případě prodeje více než určitého množství za určité období (například do částky 10000 Kč za rok ... což v podstatě ani nejsou náklady na klasickou pěstírnu doma pro vlastní "zásobu" z a ten samý rok)

Kluby s "lékařskou" marihuanou sice fungují, ale bývají často zneužívány a hlavně neřeší problém tzv. černého prodeje

"černý prodej" vymizí s možností pěstování si pro sebe. Spousta lidí je sice líných, nebo "málo odvážných" si pěstovat pro sebe, ale spousta z nich by se do toho přeci jenom pustila, pokud by to bylo legální a technika díky zvýšení poptávky levnější

neberu konopí jako posvátnou rostlinu, naopak ji a produkty z ní vyrobené (máslo, koláčky, mastičky apod.) za univerzální platidlo a ve finále je jediným důvodem k výměně za peníze je fakt, že na úřadech a v bance se konopím zaplatit nedá :D

:bashhead:

otázka tzv. společenské nebezpečnosti a mladistvých je snad taky jasná? pracuji i za barem a mladý prostě nenalejvám a co se týče hulení, mám občas pocit, že mám problém dát si jointa i s někým okolo dvacítky :D

je přeci jasné, že tyto otázky vyřeší hlavně výchova.. pokud budu mít někdy potomky, tak budou samozřejmě náležitě poučeni .)

:smokeit:

o tomhle všem se dají psát strašné traktáty, ale důležité je si uvědomit, že je to ještě hodně dlouhá cesta a že si to někteří z nás bohužel odskáčou, než se něco pořádně změní. Takže by jsme se neměli moc rozohňovat a zachovávat chladnou hlavu a držet tak nějak pospolu .)

:whistling:

tak čau zejtra :D
 

simor

Member
Veteran
zdárek...
Mastičkaření moc nerozumím,nějakou tu extraktovinu ze stovky spatlám taky,nebude to asi 100%ní ale funguje to.
Každodenně už nehulím dlouho,teď spíše vyjímečně

každopádně se nepočítám jako zhulka a 99% je už skoro urážka pro zde přítomné.

ted jsem pročítal něco na groweru,tam s tím taky nedaj pokoj.
Ať jsou vztahy jaké-koli,jdu si na fórum pokecat,prohlídnout si nějaký nový geny,jak se komu vede a nezajímá mě politikaření serveru.
Co je svoboda slova v kapitalismu? Stejné hovno jako za komunismu.
 

simor

Member
Veteran
zdárek...

Co je svoboda slova v kapitalismu? Stejné hovno jako za komunismu.

:D
tím mám samozřejmě na mysli,že svobodný i v myšlenkách jsi tak dlouho,pokavad někomu nezačneš svým smýšlením vadit...

...pro méně domýšlivé
:dance013:
 

nans

Member
Nebyt dealeru tak bych nehulil, takze sem jim vlastne vdecny ...A to ze nekdo travu kupuje? To je jen o poptavce. Vetsinou sou to lini lide, hodne z nich sem rikal jak je to jednoduche a vetsina ti rekne ze si to radsi koupi, ze namaji misto cas znalosti blablabla. Argumentovat tim ze se konopi degraduje na pouhou drogu je uplne mimo. Kdybych mel vyjmenovat vse na cem sem zavisly, tak je trava fakt na konci toho seznamu a to palim kazdy den ...Navic treba masti (ktere sem delal ja a ma rodina - to muze byt ta chyba) zabiraji nejvice na kozni problemy, ale neresi pricinu - pouze pomahaji potlacit projevy.

Je to zmatek nad zmatek, uz to tak necham, jdu si radsi znicit mozek :nanana:
 

Machoman

Active member
Pánové na mopsíka už vůbec nereagujte,časem ho to přestane bavit.

Má svůj názor,kterej jak vidím s ním tady nikdo nesdílí.

To co tady napsal bych od nej nikdy nečekal.

Takže bavme se zase o tom co nás baví( ne živí;) )

Minulej týden sem si dovezl od haryho posádku,za par dnů to pujde na rohože tak založím konečne nejakej thread jak sem před rokem sliboval a nedokopal se k tomu:D

Koupil sem česky hnojky JungleindaBox tak uvidím jak se ukažou(zatím mi přijdou jako česky AH:D
 

simor

Member
Veteran
Pánové na mopsíka už vůbec nereagujte,časem ho to přestane bavit.

Má svůj názor,kterej jak vidím s ním tady nikdo nesdílí.

To co tady napsal bych od nej nikdy nečekal.

Takže bavme se zase o tom co nás baví( ne živí;) )

Minulej týden sem si dovezl od haryho posádku,za par dnů to pujde na rohože tak založím konečne nejakej thread jak sem před rokem sliboval a nedokopal se k tomu:D

Koupil sem česky hnojky JungleindaBox tak uvidím jak se ukažou(zatím mi přijdou jako česky AH:D

Zdarek Machu...

těším se na tvůj seriálek...


Taky jsem sasul nějaké to řezivo a začal,tož jak bude čas taky okážu...

pěstu zdar :smokeit:
 
1

1000ARMSofKALI

jestli jsem tě urazil tak promiň haha a asi zřejmě jo jsem, když jsem napsal že jsem hrdý výhul...a napsal jsem to v rámci tvé logiky, abys to pochopil...no ale...nevím jestli se podařilo...co?

to je jakoby jsi někomu řekl: "jsi obyčejný kafař a nic víc"hihi, a vím ze zkušenosti, že člověk co pije kafe může být stejně tak úplně hloupý jako ty malé štěkavé psi mopsli! anebo může mít vysoce kvalitativní vlastnosti, co to jako vypovídá o člověku, když pije kafe pro radost...ty jsi xenofob a kdo je jiný je špatný prostě
 
ty vole mopsi to uz ale prehnais ne ? cos krome trch fotek , sic peknych , ukazal na tomhle foru ? nic krome urazek a osocovani ..
kua CML hadra .. mas odpoved na vsechno .. a jedine to tve je spravne
bud se dej dohromady a zacni zde prispivat necim cim nam vsem prospejes , a nebo tu energii co davas do osocovani hlavy a vsech co maji jiny nazor nez ty , vloz do sveho webu a velice rychle se tam presun . jestli jsi stejnym stylem fungoval na G tak se nedivim ze ti dali banana jak svina
 
1

1000ARMSofKALI

jou lidi nehrajte si s těma mastma, bacha na to, nebo vás to taky posedne:muahaha:

nejdřív léčitel a potom všude vidíš čarodějnice-dealery...

upalte ty výhuly!:biggrin:
 

sensi23

Active member
Veteran
jou lidi nehrajte si s těma mastma, bacha na to, nebo vás to taky posedne:muahaha:

nejdřív léčitel a potom všude vidíš čarodějnice-dealery...

upalte ty výhuly!:biggrin:
hlasim se prvni na hranici
100%vyhul :dance013:
a prosim spalte me na hranici z kali mist at je trochu sranda pri tom upalovani :whistling::dunno:
 

newhousegreen

-.-
Veteran
áááá mopsl tady blije zase ty svoje sračky...to jako lidé, kteří pěstují konopí jsou výhulové??? ...když i sám Rick Simpson říká, že už samotné kouření zlepšilo jeho zdravostí stav...a pacienti, kteří kouří cannabis po chemoterapii v Kanadě jsou taky výhulové...kouření je normální medikace ty woe:bashhead:

já když si zakouřím pro radost, tak mně takový blb jako jsi ty může vlézt na hrb..ptze už od Spinozi víme: že čím větší radost člověk pociťujě, tím se stává lepším člověkem... analfabete!

bež tomu svému akademickému Dušanovi vylizovat někam jinam...a co mu vadí ať si nechá pro sebe...

a pamatujte si milý přátelé, že ten kdo nejvíce moralizuje...je sám největší PRASE! te je dějinné pravidlo...

já jsem hrdý výhul:biggrin: FUCK OFF mopsl

kali

p.s. kdybych byl mod já, tak máš BAN jen co otevřeš hubu...obdivuju radvu, sensiho spol. , že mají tu trpělivost se s tebou vůbec otravovat...a kyž nejsi výhul, tak máš pavděpodobně poškozený mozek z toulenu...pravděpodobně, ptze cannabis mozek nepoškozuje hehe

jo mopslliku,to přece nemužeš :biggrin:

ale s tim Banánem Army zas nesouhlasim,neklesej z HIgher Grounds:)
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top