What's new

Legalizare RO

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
ba ca bine zici. asa ca lasa-l sa isi exprime parerea. nu incerca sa o impui pe a ta.
le stii pe toate? bine! bravo tie. ne pasa? nu... nu chiar.
 

boltzar

Member
Cand se va legaliza sau macar tolera cannabisu', eu o sa plantez in mijlocul ierbii si un coca-copac. Asa, de pamplezir ! Sa vina prietenii pe la mine, unu' sa faca un joint, altu' sa mestece o frunza. Totul ecologic, fara adaosuri periculoase !
 

AnimalTT

Member
discutie despre iarba pe un forum destul de mare:
Anonim said:
Salut.
Acum cateva saptamani am tras primul joinT... stiu sigur ca intr-o zi de luni. (nu prea m-am facut asa de tare; numai cat radeam necontrolat)
Marti am tras cu niste baieti, iar pentru ca eram acolo multi intr-un anturaj eu, ca sa ma dau mare am tras cel mai mult. M-am facut varza (mi-am luat-o MAXIM)
Miercuri nu aveam chef de nimic eram spart de ziua ce trecuse
Joi am vorbit cu baietii sa mai tragem odata. Am luat un gram de Verde si la fel... ne-am facut varza toti
Vineri a venit un prieten din Italia si a zis ca face el cinste... am tras si vineri cu toate ca eram spart de Joi seara.
Sambata am fost cu prietenii mei intr-o discoteca si am zis ca sa fim putin mai veseli si iar am tras.
Duminica am fost cu mama la iasi ca altfel trageam deoarece au luat niste prieteni de ai mei niste Super skunk.

5 Zile pe saptamana...
Au inceput sa imi controleze viata.
Am inceput sa dau cate 60 de lei pe saptamana pentru un kkt de drog care te lasa inconstient dupa 10 fumuri.
Am inceput sa nu mai fiu atent la nimic ce este in jurul meu
Colegii cand vorbesc cu mine spun ca sunt paranoic... nu`i bag in seama... ma uit in alta parte etc.
Stiu sigur ca sunt si baieti aici pe site care au incercat. Vreau sa stiu daca este vreo cineva care a patit asta si s-a lasat. Poate ma puteti ajuta si pe mine.
In seara asta am tras Super Black (pentru prima data) si ma dor plamanii de nu mai pot. Am tras 2 JoinTuri si am stat intr-o baie mica de 2 metri patrati. Am stat in acea baie 10 minute dupa ce am fumat fara sa realizam vreunu ca nu mai iesim. Stateam ca prostii, ne uitam unul la altu si radeam toti la fel. Apoi un baiat care si-a revenit putin si a realizat ce se intampla a iesit afara din baie, si-a pus pus castile in urechi si asculta muzica pentru ca sa nu ne auda pe noi cum radem si ne-a scos afara. Eu de exemplu nu stiu cum dreaq am iesit din acea baie ca m-am trezit dupa vreo ora pe pat langa ceilalti. Baiatul ala care ne-a scos din baie ne-a povestit ce s-a intamplat si apoi mi-am dat seama ca eram 0% constient.

Parintii mei nu au aflat inca ce s-a intamplat si pe ce porcarii dau banii.
Nu am nici 18 ani impliniti. Si de pe cum am inceput sa ma droghez, sa fumez sis a beau ca spartu`. Pana acum vreo 2 luni ma duceam la sala, alergam zi de zi la antrenamente dar de la un timp vad ca m-am cam lasat dus de val.

Am scris cam in graba… sper ca m-am exprimat corect.
Care ma poate ajuta il rog sa posteze aici . Stiu ca totul depinde de vointa mea dar poate aveti si alte variante de a scapa de aceste vicii:
1. Drogul
2. Tigara
3. Alcoolul

useru1 said:
In afara faptului ca te poti interna intr`o clinica specializata ( la Bucuresti ) poti sa mergi " la sala ".La sala de fitness vb cu cel care supravegheaza sala ( sa fie sportiv nu ciuri-buri ) si ii spui discret ce problema ai. Te poate ajuta, dar depinde de tine in proprtie de 99 %.Pe langa asta inceteaza sau incearca sa eviti orice fel de contacte cu prietenii, chiar si cu cei pe care ii stii din vedere deoarece ei te pot influenta.Un amic de`al meu a scapat de "boala" asta in 4 luni de mers la sala.....
Bafta !!!

Parerea mea e ca ar trebuii facuta o campanie de informare.. dar cum nu suntem presedinti de tara sau miliardari.. Problema cu marijoana cred ca o sa ramana asa pana primim sugestii "de sus"
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
frate ce aberatii...
nu stiu ce soi o fi super black dar vreau si eu.
il dor plamanii? si eu care stiam ca nu au terminatii nervoase...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dupa nume clar trebuie sa fie ceva "imitatie" de iarba.
tocmai ce am navigat pe cateva discutii pe diferite forumuri despre weed de-asta penal si weedshopuri. am ramas cu urmatoarele intrebari:

care este media de IQ a celor ce folosesc aceste substante?
dar media de varsta?
cat de prost sa fii sa dai atati bani pe ceva sintetic, care cel mai probabil nu valoreaza nici 0,1% din cat dai pe el?
cat de prost sa fii sa bagi in tine ceva sintetic care nu are indicatii despre continut pe ambalaj?
chiar exista lume care vrea sa se sparga cu orice pret, fara sa se gandeasca la sanatate?
 

sznake

jarhead
"Anonim" ala are numai povesti in cap...

Pe de alta parte, e adevarat ca exista pusti de 14-15 ani care se sparg in prostie si abuzeaza.. iarba e o substanta pe care trebuie sa stii sa o folosesti.. si dupa parerea mea nu prea e pentru sub 22 de ani...

In fine, asta e problema cu drogurile psihedelice.. nu toti pot sa le foloseasca cum trebuie, si pe unii chiar ii tampeste... Daca ati citit cartile lui Audolus Huxley, el sustinea prin anii 60 folosirea LSD-ului pentru o reformare a mentalitatii umane.. de unde a aparut miscare psihedelica...

iar daca unora LSD-ul le facea bine, pe altii ii tampea... si uite asa, idealuri de societate pasnica si binevoitoare nu prea sunt posibile, pentru ca unii oameni pur si simplu is predispusi catre lucruri tampite.. se nasc tampiti.. si din pacate sunt intr-un procentaj greu de neglijat..
 
uite aici o stire despre masura lu boc-poc. eu zic ca e primu pas pnetru legalizare. Cu o campanie de informare(despre adevar) calumea. E posibil sa se vorbeasca despre decriminalizare/legalizare.

La mine in oras sunt peste 15 magazine cu emoweed. Probabil si parlamaentari daca inteleg ca e relativ inofensiva si pot castiga bani calumea din impozitare. O sa putem fuma un cui legal intr-un smoke caffe in vreo 2 ani :D
:joint:
 

MJgrow

Active member
Eu nu cred ca in 2 ani sa se mai schimbe ceva cu legalizarea.Se spala frumusel pe maini de asa ceva. Ba chiar o sa aibe motiv sa te haleasca imediat. Daca erau astea legale mai aveai o scuza ca e de la weed shop. Acum daca te-a prins te-ai ars. Deci e cam cu 2 taisuri treaba asta :) Partea si mai proasa e ca vine caldura si tre sa stai bambuzat daca vrei ceva la aer curat :)

Pai ei pun lacatul pe magazin "ilegal" si fara motiv. Sunt total pe dinafara.Aia de prin strainataturi se chinuie de ani de zile sa treaca pe lista de substante ilegale. Doar cateva substante care le-au identificat dealungul anilor. Nu sunt deloc deacord cu chimicalele de la weed shop. Dar sa cantarim... din 2 rele... e aia mai putin rea :)

Iar cat despre adolescentul EMO. Eu cred ca mai mult de 80% a fost o sinucidere voita.

Toata lumea stie ca daca bagi in tine mai mult de 1 plic la un joint esti pe drumul cel bun.(0.25g)
 

smallearth

Member
nu e nici un pas spre bine.acum tot tam-tamul asta e pt. ca toata lumea sa intoarca ochii de la problemele reale si drogurile vor ajunge un fel de sperietoare(nu conteaza categoria lor) in principiu oamenii nici nu cunosc diferenta intre marijuana sau cocaina.a..a murit unu tembel care a bagat in el kakat legalizat......dar aia care mor de frig sau traiesc din pensia de 100 de ron(sunt pensii si mai mici..lol) ce e cu ei?? ce conteaza acum? sa strigam cu toti : senzational! romania inecata de droguri,luptam,luptam si nu cedam! pfff...pe timpuri ma bateam cu piatra in piept cat de patriot eram....acum sincer mi-e lene sa ma si cac pe tara noastra plina de idioti.

p.s. din pacate sunt prea multi prosti in romania cei inteligenti au plecat din tara mai repede:))

p.p.s.nu spun ca drogurile sunt bune(fiecare alege ce vrea) dar nu ne comparam noi ce crestem plantele noastre mult iubite cu cei care vand cocaina,heroina,etc. e atat de aberant sa fim bagati toti in aceasi oala!

dar sa lasam negativismele si tara asta plina de mizerii,boc,basescieni,moguli,etc....incerc sa pun la punct un grow : malawi gold,satori sau super lemon haze..nu ma pot hotara.... si inca mai cuget la lumina cu led si sistemul hydroponic,aeroponic(a se citi ca ma informez)
 

swimi

Member
Nu stiu daca ati vazut la televizor. Ziceau ei bla bla bla magazine de vise si pe ecran era un tub de salvia divinorum de 10x.
Pun pariu ca o sa vina Boc si o sa zica gata cu Salvia gata cu Kratom-ul, dar pana sa testeze toate substantele din celelate mix-uri va dura mult timp. Nu cred ca poti sa interzici consumul de ninja cand nici macar nu stii ce contine. Si uite asa se duce pe apa sambetei si Salvia pe care eu o cunsumam cu placere, acuma trebuie sa ma ascund cand bag si o salvie mica la bong + ca nu o sa mai am de unde sa imi procurez

wiki said:
The Baggott survey found little evidence of addictive potential (chemical dependence) in its survey population. 0.6% percent of respondents reported feeling addicted to or dependent on salvia at some point, and 1.2% reported strong cravings. About this the researchers said "there were too few of these individuals to interpret their reports with any confidence".
Have potential as an analgesic and as a therapeutic tool for treating drug addictions.
Cica e buna pentru dependentii de cocaina.

+ ca au pus pe unul la televizor sa zica ca Salvia provoaca dependenta. Dependenta my ass doar 1% din consumatori ...
 

Uncle77

Member
Pana la urma toata lumea foloseste in fiecare zi de la mic la mare cate un drog, fie el legal sau ilegal; cafea, marijuana, somnifere, tigari, alcool, etc...
Consider ca un drog este ceva ce te ajuta sa ajungi la o anumita stare; iar atunci cand vi de la munca obosit bagi 2-3 pahare de alcool sau o cafea ori o tigara, altii un joint..
Fiecare e liber sa aleaga ce sa bage in el si ce e mai bine pentru el atata timp cand nu deranjeaza sau nu face rau nimanui.
Dar asta nu e decat o idee.. :artist:
 

ProCan

Member
Baaaaai ...:)) Traim din droguri ...daca nu visezi o saptamana MORI:)
Lipsa de dmt pe o perioada lunga de timp este mortala intr-un organism.Creierul nostru face droguri nonstop,chiar cand dormim si ala e cel mai puternic.Pe langa asta mai sunt mii de droguri pe care noi le producem Endorfina etc etc....
Apropo sa stiti ca daca Dmt-ul este ilegal inseamna ca si glanda noastra pineala cand dormim este ilegala deci ar trebui sa fim cu totii arestati pentru posesie de droguri ...LA DRACU CU ASTA.
Sunt fericit ca drogurile legale sunt interzise ..Ce dracu poti sa te faci praf si din seminte de zorele ..si din perlandez si din urina de ren si din multe cacaturi.Sa interzicem si ciocanele ca daca iti faci o casa te lovesti cu el in oua ...in schimb daca nu ai ciocan nu poti sa te lovesti si sa iti faci rau.E vina Oamenilor nu a substantelor.Si clorul este toxic!
II auzi ...daca nu era marijuana sau alt drog copilul meu nu ajungea asa...E cacat ...Ajungea mai rau , dependet de lozuri in plic , de cazinouri ,de tarfe si lua sida:))) , Etc etc
Acum cine dracu gandesti prost?
Cei prosti sa moara ...cei destepti sa ramana ...E Competitie !Daca nu era ,Tot celule ramaneam
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Farmacie este locul unde se prepară şi se vând medicamente comform reţetelor medicale şi normelor din farmacologie. Farmacistul are printre altele datoria de a explica cumpărătorului şi efectele secundare nedorite ale medicamentului, ca şi despre fenomenul de potenţare a două preparate farmocologice.
 
Top