What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Legalizare RO

Paff

Member
Poporul Roman ori Sufera!!! Ori e prost!!


Generatia care a crescut sanatoasa fizic, fara E-uri ,fara caldura ,fara prea multa lumina ,si doar cu Ceausescu ani si ani la rand pe micile ecrane,.Ati adus cadouri generoase generatiilor tinere.Cadouri ce cuprind :
Gandiri Bonlavicioase ,Ideei comuniste,Senzatii de neputinta pe langa asta ati mai si predat cu succes cum se indura raul,etc
Ati facut Mari sacrificii !!Ati fost la revolutie (Inceputa de serviciile secrete ruse (Nu ramaneam noi singurii in cortina de fier) apoi au mai si murit romani nevinovati (macar pe sa ii fi razbunat cand vedeati ca tara e furata sub ochii vostri)si apoi datorita tot acestei simptome pe care o purtati, nu ati facut nimic.Ati lasat tara de izbanda.SA fure cine vrea!
Ati fost invatati sa indurati sa ganditi intr-un anumit fel si acum aceste roade se vad prin toata tara.(Traim bine)!
Acum macar incercati sa schimbati mentalitatea sau daca nu puteti macar lasati-va copiii sa gandeasca liber si sanatos.
Idioti nu va pot numi deoarece respect in general varsta dar daca acest lucru nu m-ar fi impiedicat cu siguranta v-as categoriza ca pe niste unii mari.
Apropo de cei care nu au crescut in regimul comunist si sunt impotriva marijuanei !
Voi sunteti roadele stricte ale ideeilor bonlavicioase si comuniste ale parintilor vostri si ar trebui sa puneti mana sa ganditi singuri.Dar am uitat! Vai, Daca va permiteati sa munciti si sa va intretineti singuri de la 18 ani ca in strainatate cu siguranta gandeati altfel.
Asta ma tem ca nu este posibil deoarece tara este ingenuncheata si umilita si indatorata si si si si si.
Suferiti aceasta mutatie negativa de mentalitate.
Incercam sa prindem Cehia,Spania,Canada,Olanda Din urma?
Ne lipsesc fix multi romani fara nici cea mai mica umbra de comunism si pe langa asta cu mult curaj,cu multe cunostiinte in sistemul asta facut de greci +Unitate libera in gandire.
Poate ca sunt idealist si am fost atacat energetic de sistem:)),dar Romanii au mai facut gura impotriva sistemului si in 1907 daca nu ma insel si in 1948.
Sper totusi ca sa gasesc o asemanare intre poprul roman cel Luptator si Destept cu orarul aproape neschimbat al cutremurelor din vrancea.
Colegi forumisti unde gresesc?[/b]
Frate!... dar esti revolutionar rau cand fumezi..... si pe aici pe forum... te-ai revolutionat cu cativa... Pe bune ce iarba fumezi tu? Eu unul cand fumez sunt chill, ma calmeaza, ma relaxeaza.. n-as putea sa ma supar sau sa ma cert cu nimeni.. sunt pozitiv..
Mai suntem si altii pe aici pe forum care am crescut pe timpul lui ceusescu.. si credema ca aberezi rau... Nu pe astia ca mine ii vezi la televizor ca au consumat nu stiu ce substanta vegetala si au ajuns la spital... nu pe astia ca mine ii aduna politia de pe langa cluburi ca fumeaza in masina sau sunt cazuti prin jurul cluburilor dupa ce au mancat pastile si cand ajung la politie declara ca au fumat marijuana.... Arata-ne tu ce faci?... pentru legalizare...
 

hamstorg

Member
Nu ai sa faci nimic,mai repede preferi sa stai chill si sa iti vezi de treaba decat sa duci la sfarsit o revolutie :)

Doar un om care nu mai are nimic de pierdut este in stare sa faca chestii de genul,cand nu ai nimic de pierdut atunci chiar nimic nu te mai poate oprii,pana se va gasi che guevara din vrancea,eu stau pe bucii mei unde e cald si bag un pai.
 

sanducu

Active member
http://www.newz.ro/stire/97364/cehi...e-marijuana-hasis-cocaina-lsd-si-heroina.html

Ziua | 15.12.2009

Guvernul ceh a anuntat luni decizia de a-si autoriza cetatenii sa detina mici cantitati de droguri de pana la 1,5 g de heroina, 1 g de cocaina sau 15 g de marijuana, informeaza AFP, citata de Agerpres. Noua reglementare prezentata de ministrul Justitiei, Daniela Kovarova, autorizeaza, de asemenea, posesia a 5 g de hasis si 5 doze de LSD sub forma de comprimate, capsule sau cristale.
Pana in prezent, legea autoriza posesia unei ‘mici cantitati de droguri‘, fara nici o alta precizare.
In urma cu 15 zile, guvernul ceh si-a autorizat cetatenii sa planteze mici suprafete cu canepa indiana (n.red - cannabis sativa L), coca sau cactus care contine mescalina (n.red. - cel mai cunoscut este ‘Lophophora williamsii‘ - Peyote) si sa posede pana la 40 de ciuperci halucinogene (n.red. - substante active: psilocina si psilocibina) .


Cam ciudat. Sunt foarte curios cum o sa se schimbe lucrurile peste cateva luni acolo. Personal nu cred ca o sa reziste mai mult de 1 an povestea. (vezi hero bagata din nou in aceeasi oala cu has si canna). E bine sa aruncam mai intai un ochi dincolo, la tarile care au legalizat de curand si sa vedem cum evolueaza decat sa vrem revolutia canna in romania. Sunt curios ce credeti de decizia cehilor si de cum vor evolua lucrurile.
 

sanducu

Active member
Doamne, asta e abuz! Dar si ignoranta celor abuzati...

Deci cica "SE PRESUPUNE ca era canabis"!!! Asta nu e motiv suficent sa fii fortat sa ti se ia probe biologice!

Mai intai trebuiau sa testeze materia vegetala sa vada ce era! Putea sa fie CEAI CHINEZESC!

Nu stiu daca politzaii aia aveau mandat de perchezitie sau doar se plictiseau si s-au gandit sa se ia de baietii aia ''asa mai ciudati cu glugi pe cap''. Nu au voie sa te perchezitioneze fara mandat de la procuratura. Aia s-au taiat repede... greseala lor... da probabil s-au ales cu dosar penal pt mizeria aia de 0,2. oricum...

PSIHICUL PUTERNIC BATE PULANU MARE :biggrin:
 

boltzar

Member
Nu stiu daca politzaii aia aveau mandat de perchezitie sau doar se plictiseau si s-au gandit sa se ia de baietii aia ''asa mai ciudati cu glugi pe cap''. Nu au voie sa te perchezitioneze fara mandat de la procuratura. Aia s-au taiat repede... greseala lor... da probabil s-au ales cu dosar penal pt mizeria aia de 0,2. oricum... :biggrin:

Bai fratilor, repet a cincispemia oara: DACA ESTI PE DRUMUL PUBLIC, POLITIA TE POATE CAUTA SI IN GAOAZA FARA NICI UN FEL DE MANDAT
Nu mai induceti lumea in eroare sa si-o ia pe coaja aiurea. Impotriveste-te si mai faci de un dosar pentru ultraj.
Sau umbla cu o centura de dinamite, ca daca ti-o ia garda poate face talharie ca nu are mandat :biggrin:
Citeste art 100 alin5 din codul de procedura penala si nu mai bate campii.
Si mandatul de perchezitie il aproba judecatorul, nicidecum procurorul.
 

sanducu

Active member
Scuze daca s-a inteles gresit. Eu ma refeream la chestia ca aia s-au speriat si normal ca au fost perchezitionati. Am formulat gresit in post-ul de mai sus. Faza cu mandatul am folosit-o odata cand m-au oprit pe strada si am scapat necontrolat dar erau gardieni publici nu politia. Ne-au oprit, ne-au cerut buletinul, l-am dat frumos, ne-au intrebat ce cautam acolo si le-am zis ca mergem la cineva, iar cand ne-au rugat sa scoatem tot din buzunare i-am intrebat daca au mandat de perchezitie daca nu fac reclamatie ca nu au voie sa ne controleze asa, ca nu mai poti trece printr-un gang daca ai o sticla de bere la tine, ca nu vroiam sa facem nimic decat sa ajungem la cineva si ca noi chiar aratam atat de dubios incat sa fim controlati la fiecare colt de strada. A fost o idee de moment, care a si funtionat atunci din noroc. Oricum nu aveam nimic de fumat la mine, doar tipul cu care eram, dar vb de chestia in sine. Nici macar nu si-au notat datele din buletin; probabil nici ei nu stiau codul de procedura penala sau nush, posibil ca pentru politia comunitara legea sa fie altfel. Nu stiu.
M-a luat valul cu ce mi s-a intamplat mie si ce le-am spus alora si am scris aiurea. won't happen again. Voi fi mai atent la formulare pe viitor. Mersi oricum pt art 100. Normal ca daca in momentul in care esti oprit te sperii sau devii violent si nu stii ce sa mai zici, si un om obisnuit nu neaparat un politist se prinde ca ceva nu e in regula. Daca nu esti violent dar nici calm si miserupist si vb normal si ii explici ca tu chiar nu ai nimic de ascuns, ca nu deranjezi pe nimeni si ca pur si simplu treceai pe acolo si ii vb in asa fel sa inteleaga ca nu are de ce sa-si puna capul cu tine, si ca mergi de ex...nush ...pana la spital ca e cineva bolnav, nimeni nu te ia la puricat asa aiurea. Aia doi pun pariu ca: 1 - nici nu s-au gandit sa faca ceva cu iarba aia, nush, ca o si mancam in locul lor pana ajungeau aia la masina, 2 - cand au fost luati la intrebari s-au taiat si n-au mai stiut ce sa faca.
In fine, cam mult in jurul subiectului celor 2 tineri cu Skoda si putina iarba. Cheers botzar si sper ca nu te-a suparat prea tare post-ul anterior. :)

Take good care while smoking outdoors.
 

ProCan

Member
Paff.... :) my friend
Cu cine ma cert? Eu zic sa citesti mai cu atentie ce am scris.
Am criticat mentalitatile si nedeschiderea oamenilor catre o gandire mai cristalina,Si pe langa asta am invinovatit sistemul comunist ca si-a lasat o amprenta mare de mentalitate pe sistem si sistemul o "avanseaza inainte":).Sa stii ca Doi oameni se pot uita la acelasi lucru si sa inteleaga chestii total diferite .Plus ca astept cu mare caldura si curiozitate cu ce anume am aberat?
 

Paff

Member
Paff.... :) my friend
Cu cine ma cert? Eu zic sa citesti mai cu atentie ce am scris.
Am criticat mentalitatile si nedeschiderea oamenilor catre o gandire mai cristalina,Si pe langa asta am invinovatit sistemul comunist ca si-a lasat o amprenta mare de mentalitate pe sistem si sistemul o "avanseaza inainte":).Sa stii ca Doi oameni se pot uita la acelasi lucru si sa inteleaga chestii total diferite .Plus ca astept cu mare caldura si curiozitate cu ce anume am aberat?
Hai sa-ti explic procan cu citate din postul tau:
@ProCan-"Poporul Roman ori Sufera!!! Ori e prost!!" - Sa stii ca din acest popor roman facem parte toti cei de aici de pe
forum sectiunea RO
@ProCan-"Generatia care a crescut sanatoasa fizic, fara E-uri ,fara caldura ,fara prea multa lumina ,si doar cu Ceausescu
ani si ani la rand pe micile ecrane,.Ati adus cadouri generoase generatiilor tinere.Cadouri ce cuprind :Gandiri Bonlavicioase ,Ideei comuniste,Senzatii de neputinta pe langa asta ati mai si predat cu succes cum se
indura raul,etc Ati facut Mari sacrificii !!" - Eu sunt unul din acea generatie, care a crescut sanatos, fara E-uri pe
etichetele de la produse, fara caldura sau lumina, cu ceausescu la televizor
@ProCan-"Ati fost la revolutie (Inceputa de serviciile secrete ruse (Nu ramaneam noi singurii in cortina de fier) apoi au mai
si murit romani nevinovati (macar pe sa ii fi razbunat cand vedeati ca tara e furata sub ochii vostri)si apoi
datorita tot acestei simptome pe care o purtati, nu ati facut nimic.Ati lasat tara de izbanda.SA fure cine vrea!" -
Da am fost la revolutie... dar nu m-am intalnit cu nici un serviciu secret rus... Asta cu serviciile secrete ruse... aici
ai aberat rau. Cred ca esti vre-un fan a lui Vadim. Daca traiai acele vremuri ai fi observat ca in Ro nu existau rusi
sau trupe rusesti... si daca mai avei sansa de a calatori in strainatate in acele vremuri (in tarile socialiste) puteai
sa observi ca in DDR, polonia, cehoslovacia, ungaria la tot pasul vedeai trupe si cazarme rusesti.Deci daca
acele servicii secrete ruse nu au reusit sa se impuna in acele tari unde aveau si trupe.... ce interes aveau ei in
acea zisa revolutie.
Vezi tu cum este televizorul asta... multa informatie si proasta. Televiziunile sunt ca niste firme... le trebuie
rentabilitate... asa ca se ruleaza ce se cere... incepand de la stiri pana la filme. Nu mai crede tot ce vezi la
televizor
@ProCan-"Ati fost invatati sa indurati sa ganditi intr-un anumit fel si acum aceste roade se vad prin toata tara.(Traim bine)!
Acum macar incercati sa schimbati mentalitatea sau daca nu puteti macar lasati-va copiii sa gandeasca liber si
sanatos.
Idioti nu va pot numi deoarece respect in general varsta dar daca acest lucru nu m-ar fi impiedicat cu siguranta
v-as categoriza ca pe niste unii mari.
Apropo de cei care nu au crescut in regimul comunist si sunt impotriva marijuanei !
Voi sunteti roadele stricte ale ideeilor bonlavicioase si comuniste ale parintilor vostri si ar trebui sa puneti mana
sa ganditi singuri.Dar am uitat! Vai, Daca va permiteati sa munciti si sa va intretineti singuri de la 18 ani ca in
strainatate cu siguranta gandeati altfel.
Asta ma tem ca nu este posibil deoarece tara este ingenuncheata si umilita si indatorata si si si si si.
Suferiti aceasta mutatie negativa de mentalitate." - Ai un mod de exprimare foarte agresiv si instigator... si
crede-ma ca nu o sa convingi pe nimeni de nimic in acest fel. Putem sa iesim noi 10.000 de oameni la un mars
autorizat pro canabis ca nu vom convige pe nimeni. Si sa-ti spun si de ce: cum ai vrea tu ca parintii tai,
vanzatoarea de la cora, vecinul maistru la dacia, contabila de la tine de la firma, etc. sa fie pentru legalizarea
marijuanei? Fa un sondaj pe strada si intreaba -ce este marijuana? 20% iti vor spune ca e vre-un animal sau
obiect. Oamenii care nu au avut contact cu acest fenomen considera marijuana la fel ca si heroina sau cocaina
iar informatia lor despre marijuana se limiteaza la ceea ce vad... adica televizorul. La televizor se spune ca e un
drog de mare risc.... arata tot felul de pusti ajunsi la spital dupa ce au fumat... de la emoshop un fel de
marijuana.... in presa, ca au fost prinsi cu droguri... o substanta vegetala adica marijuana. Deci cum crezi tu ca
vei convige tu acesti omeni sa legalizeze marioara? Le spui ca sunt comunisti ca sunt idioti ca nu inteleg de ce
ar fi bine sa legalizeze marioara. @ProCan- "Acum macar incercati sa schimbati mentalitatea sau daca nu puteti
macar lasati-va copiii sa gandeasca liber si sanatos." In contextul in care tu ai scris aceste randuri... Eu ca
parinte ce sa inteleg? Sa-i bag joint-ul in gura la 18 ani? Ca sa fiu capitalist ... ca olandejii. Genul asta de copii la
care te referi... ii vad destul de des... cu folia de regenon in buzunar.. sau tragand pe nas anestezic de vite.. ca
sa nu mai zic... cand fumeaza un joint fac de parca ar fi luat ecstasy. Pai cine ii vede cum sa fie de acord cu
vre-o legalizare... si le dau perfecta dreptate. Iti mai dau un exemplu: Sa zicem ca se va pune problema
legalizarii marioarei in guvernul nostru si oamenii vor tocmi un psiholog care sa cerceteze acest fenomen si
efectele acestei plante. Ajunge si la noi pe forum si-ti ia la citit posturile in care sa-ti reamintesc cu cine te-ai luat
in bete pe aici: dalin, boltzar, explo caruia ii pui inteligenta la indoiala sau posturi ca acesta... radicale si
instigatoare. Siii ce concluzie ar trage acel psiholog? care sunt pt el efectele marioarei? Ar spune ca dupa ce
fumezi marijuana devii agresiv... revolutionar... instigator, iar in conditiile astea cine ar recomanda legalizarea?
Nu vrea nimeni razboi civil in RO. In Cehia mass-media e mult mai transparenta decat la noi. Ce emisiuni sau
articole ai citit sau vazut pe vre-un post de tv in care sa se discute acest fenomen al drogurilor usoare pareri
pro si contra, efecte... informatie reala
Si ca sa inchei ca ma ia somnul.... am inteles cam ce ai vrut sa spui in acel post, numai ca ai o mare problema de
exprimare si atitudine si asta se vede din posturile tale http://www.icmag.com/ic/search.php?searchid=9263457&pp=20
 

hamstorg

Member
Am mai spus asta prin posturi,sincer cu mana pe inima va spun,ca Romania cat de frumoasa o fi ea,nu este pregatita sa primeasca in poale acest lucru inca...inca.Ma gandesc doar in comparatie ce se intampla in Romania in anii 70 si ce se intampla in America in anii 70,revolutie totala!Iar noi nu stiam ce se intampla peste hotare,eram inchisi in propia noastra tara.Acum corectati-ma daca gresesc eu n-am trait in vremurile alea pot doar sa-mi presupun ca asa se intampla.Repet.Romania nu este inca pregatita din cauza infrastructurii proaste si mentalitatii.Noi vrem sa ne comparam cu democratii care fac aproape 200 ani,iar noi avem doar 20.Eu zic ca e muuuuult muuuuult de tras pana se va ajunge acolo.Doamne ajuta ca in state sa se legalizeze marijuana medicala in cat mai multe state ca cercetatorii sa poata experimenta cat mai mult,sa ajute lumea cu boli,ca intradevar sa vada lumea asta mai "inculta" sa zic asa ca intradevar marioara este un lucru bun insa la limita bunului simt.Si aici dovada

http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis

Peace and my 2 cents !! :D
 

brainDMG

Member
100 de oameni diferiti 100 de pareri diferite...
daca si aici va contraziceti pe un subiect ca asta... :/
stii trecutu nu i decat un factor de luat in calcul .
 

sznake

jarhead
Romania nu este inca pregatita din cauza infrastructurii proaste..

Intr-adevar, infrastructura e cea mai mare problema. Daca se legalizeaza, pe sosele o sa fie numai camioane pline cu iarba. Si-asa nu mai incapem de ele, d-apai, daca se mai legalizeaza si iarba.. :witch:
 

sznake

jarhead
Da, e buna sa te tina treaz 24 ore fara sa poti sa inchizi un ochi, o secunda.. plus agresivitate, delir...

E buna, daca esti un ghertzoi-smardoi cu creier de gaina, bouncer la cluburi de noapte.. Cred ca le-ar fi fost buna paznicilor de la Ciorogarla.. :)
 
C

cannabis god

:joint::joint:relaxati-va!pana la urma toti forumistii isi pot exprima parerile despre o mie de lucruri,despre iarba,despre numele sfintilor care sa le dam copiilor,despre legalizare sau regimul comunist,despre mentalitati,fara sa ne certam mereu,ca romanii de care ne ascundem in casele noastre cu jointul in gura.repet,cu jointul aprins!
asa ca hai sa facem o comunitate stransa,un club de smokeri/groweri fara alte cacaturi la mijloc.ca eu sunt mai destept,ca tu esti,oricine poate fi,oricine este.
asa ca prieteni,aprindeti,aprindeti,aprindeti si lasati alte preocupari nesanatoase.pace!:joint:
 
Top