What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

c99

lasko

Member
Evo dve cindike seme od xa

picture.php

picture.php


in se ena od wallya na desni, na levi xova pandora
picture.php

tista pa v ozadju je se ena xova pandora, mutant ninja :D

uzivajte
 
S

shushslo

thnx lasko:D
jst mam sam eno ženko,ostalo je blo vse moško na žalost...je pa na srečo začela že kr zgodaj lepe arome spuščat...
 
C

coxswain

Jaz sem jih pozel 5.10. in prvi testi so ... hja ... bolj svoh glede na pricakovanja. Ta vikend bom izdatno testiral cindiko. Mozno, da je potrebovala se kake 2 tedna sam kaj ko je bla nuja za pozet. Trichi so bli vecinoma beli. Glede na zajebancijo s pepelovko in drugimi nadlogami je tale rastlinca precej precenjena se mi zdi. No ... ostaja mi se drugo leto, da naredim pravi outdoor (in ne balkon) kot z mojimi drugimi bilkami.
 

lasko

Member
Mene je kar razocarala ta cindika :D disi bomba, okus super, samo je bolj za zjutrej pri kavi nima nekaga powerja. Sicer res da jih imam se 5 za preizkusat, bomo vidli :D
 
C

coxswain

Nevem kaj se je zgodilo vendar vceraj je poknl ko prasica. Bli smo pijani, namotu sm orng splif in smo kr poletel. V trenutkih je bil smeh ze skoraj histericen. Rdece oci, solze, smeh pa tak, da ce nebi mel uses bi se okol glave smejal. Mogoce sele zdaj dozoreva. Okus je pa res njami, njami. Mmmm.
 
S

shushslo

srednja je ista k prva(klon)...ni treba šklocat:D nej se razteguje;)štartan je bil 12/12 takoj k se je ukoreninil cca 15cm.zdej jih ma 45cm pa se počas ustavla.
 

lasko

Member
lion ce dosti kadis si omisli kaj drugega, ce si pa vikend smoker ti bo pa kul. mene ne pokne ama nista :D
 

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
Kul slikce lasko!

men je outdoor C99 fajn za čez dan pa tudi za zvečer in ponoči če gremo ven... sploh če laško zraven teče :D

se pa da thc (in arome) razgradit na razne načine, npr lokalni frend je naredil organic (indoor) grow cinderelle in mu je vse lepo uspelo, en kolega pa si je nabral par klonov od njega ..in njemu je ta cindika najprej dozorela od vseh sort ki jih je imel v svojem growu... te pa je sekal in sušil kar v isti sobi kjer je svetila hps in pihal ventilator (cofi pa so kot golf-žogice lažali na časopisnem papirju in luč je sijala na njih lol). Končni produkt je bil še kr aromatičen a delalo ni skoraj nič :laughing:

res pa da s časoma zgubi svojo pravo moč ampak ni panike če je še par drugih sort za zraven kombinirat in potem čez nekaj dni spet postane zanimiva :)
 

Latest posts

Latest posts

Top