What's new

outdoor2009-dp supercrop

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da sznake, foarte tare senzatia la N. rustica... cand fumam tigari si incercam sa ma las bagam o pipa cu tutun de ala.. si cateva ore bune nu mai aveam chef de tigara. mai am si acum ceva tutun.. dar nu am mai fumat de ceva timp. oricum e mai bine sa bagi doza mare de nicotina cu mai putin tar si gudron.. din cate stiu 0.8 g de N. rustica are nicotina cat un packet de tigari normale.
 

zeeland

Member
:wave: hey BagseedSamurai! thanks and welcome to the thread.

ma, tutunul se poate fuma direct dupa recoltare si uscare? adica nu sunt ceva metode prin care se trateaza inainte de consum?
 

sznake

jarhead
Se cheama "sun curing" --> maturare la soare.

Cu iarba nu prea merge pt ca lumina descompune THC-ul odata ce materialul vegetal e mort. In Jamaica in schimb se mai practica pe alocuri sun-curing-ul si cu iarba dar din cate am inteles doar cu sative f potente care au atat THC incat mai ramane destul si dupa expunerea la soare a materialului uscat.

Practic, daca ai un bud care ti se pare prea brutal, lasa-l vreo saptamana-doua la soare si devine numai bun-bunut, plus ca soarele distruge clorofila in materialul uscat, si asta imbunatateste gustul.
 

zeeland

Member
cateva poze cu o parte din guerrille. burmese X skunk2.



poza cu planta si budshot. incep sa apara trichomii, hehe
 
S

soulles

Hehe incep sa se umple borcanele :party: arata super bine toate plantele tale, sa umplii cat mai multe borcane:joint:

Da un borcan de ww este mereu bine venit!!!!!!!!
Ati observat si voi o oarecare paranoie de la el ????
 

tricky1

Member
Foarte tare, pai tabacul comercial e plin de aditivi si kkturi, si in cazul tabacului regula e valabila: GROW YOUR OWN!

Eu am fumat odata in SUA tutun organic crescut de un amerindian (avea pravalia lui cu tot felul de grozavii in materie de tutun). Vreau sa spun ca 2 fumuri am tras din tigara si eram in delir, ma luase o ameteala mai rau decat de la un hash brutal, eu fiind nefumator de tutun de principiu.

De altfel, indienii americani au in mod traditional un soi de tutun salbatic si f mic de statura (Nicotiana Vulgaris, denumit mai tarziu Nicotiana Rustica si numit in limbajul comun "Mapacho" sau "Sacred Tobacco" sau "Shaman's Tobacco") care e mult mai brual decat tutunul comercial "Nicotiana Tabacum". Am citit chiar ca tutunul amerindienilor poate fi chiar periculos datorita concentratiei foarte mari de nicotina. El este de altfel folosit si in fabricarea de pesticide organice.

Atunci am inteles si eu de ce cand vedeam prin filme indienii aia cand fumau pipa pacii in cort intrau intr-o adevarata transa...


Din pacate eu fumez, desi ma gandesc de ceva vreme sa ma las.
Si mi-ai facut o pofta cu tabacul tau.... :woohoo:
 

zeeland

Member
cocoflexme, high4free, merci ptr urari. si voua va doresc cat mai multe borcane.

soulles, nu am xp cu multe soiuri de ww. de fapt n-am fumat decat cam un borcan de ww mr nice, parca. nu dadea paranoia dar era destul de couch-lock. in sch, ca si o regula generala pot sa-ti zic ca plantele culese prea devreme au tendinta sa dea paranoia iar cele lasate prea mult sa fie couch-lock

ma, mai-mai ca si io o sa-mi pun ceva tutun la anu. numa nush de unde dracu fac rost de seminte :chin:
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Da ww-ul tau de unde e? Durbanul pare sa produca nu gluma, cat de bine penetreaza lumina prin folia aia?
 

zeeland

Member
ma, ww-ul l-am primit de la cineva, nu stiu exact provenienta boabelor.
durbanul se comporta ca si o indica doar ca are aproape 2m.... ca sa vezi. folia ii din aia speciala ptr agricultura asa ca banui ca nu blocheaza nimic din lumina.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
man tu ma sperii.. eu m-as astepta sa recoltez in oct., dar deja din ce vad pe la tine cred ca o sa trebuiasca sa ma misc mai repede.
 

zeeland

Member
salut sznakeule

da ma, or crescut bine de tot. ptr mine miroase frumos a canepa, nu pot sa-ti zic daca miroase fructat sau a conifere sau skunky sau mai stiu io ce. sti ca nu le am cu olfactivul. dupa ce sta cateva sapt la borcan poate o sa am o parere cat de cat. ce zici de burmese cu sk2?


explo, pai pe la inceput de oct sa ii vina sorocul la asta. adica pistilele is cam 50% uscate deja plus ca trichomii is cam 15-20 la suta galbui si restul is albi. nu mai sunt din aia transparenti deloc.
 
Top