What's new

COCO CANNA

papaja

Active member
Veteran
ahoj jahjamane
gratuluji ke krásnému pěstování...to ak 47 potřebuje trochu odležet ..ono hodnotit model po 10 dnech od sejmutí...počkej si aspoň měsíc..
a k jh paráda ..sice by ještě tak týden dva snesl..ale tak aspoň nebude spací
a ssh tak to je nářez-co se týče práce s klonama a rychlostí zakořeňování- nejlepší!!!
tu true blueberry jsem nakonec vyřadil z matkovny...má sice fajnovou lesní mechovo-houbovou chuť , ale tim její přednosti končí..roste pomalu..uvidím, co udělá s true b. slunce
true blueberry v koňáku-všimni si té barvy stonku-huhu
picture.php


měj se fajn a těším se na další rundu..
 
J

Jahjaman

no to ak47 ani po odlezeni nebolo nic moc[ikdyz na jejich strankach pisou ze muze chutnat po santalovem drevu k cemuz bych to nakonec prirovnal jedu ho ted jeste jednou tak uvidime] treba u ssh je chut vyrazna hned pak uz jen jakoby zjemni no ssh je vitalni genetika koreni opravdu rychle i sensi skunk je rychlik... a jak si teda dopadnul ?co ssh chutnala ti?pro me byla opet favoritem nic ji neprekonalo ani jack[kvetl 12 tejdnu a neverim tomu ze by mu jeste dva pomohli k vetsi kvalite] kterej me prijde hodne shodnej s mojim fenem kali mist akorat o neco slabsi :abduct:..ale je to bomba:joint:

jj bluberka mam tam posledni dva kousky na nakej pozdejsi oprc samcem
 

papaja

Active member
Veteran
at žije ssh!!!
jahjamane teprve začínám pomalu zjišťovat její výhody-výtečný růstový potenciál, snadné klonování, vynikající stav i chuť
ak47 jsem vyhodil ven na pole nakonec to zas není nic tak velkýho.. modelů je moc a místa v matkovně pomálu..hned jí nahradil ip2000...
přeju ti jen ty nej šiškule
 
J

Jahjaman

mno o ip sem neco cetl tak pak pisni jakej je mej sa uz se blizi leto ale dovolene je pomalo snad se tam kvam dostanu
 

Ono

Member
Haze som ešte nikdy nekuril, sú z toho vážne krásne, vysmiate stavy s ľahkým nádychom tripu? Inak krása :)

Nie, nie...:noway: HAZE sa dá charakterizovať jedine podľa jeho názvu, ktorý v preklade znamená "jed". Človek sa cíti doslova ako otrávený. A je to naozaj veľmi silné, neviem si to predstaviť v začiatkoch, kedy ma odrovnali aj slabšie modely. Rozhodne odporúčam vyskúšať.:joint: Vysmiatosť závisí hlavne od situácie a ľahký nádych tripu som spozoroval skôr u vyslovene sativových genetík, ako je Santa Maria a pod. (EDIT: Tvrdenie o tripovom stave si ponechávam otvorené, musím viac skúmať.:D )

Ešte by som rád pripomenul, že Kali Mist mi suchá veľmi pripomína vôňou Durban Poison od Dutch Passion. Je to krásna cukríková vôňa. Kali Mist dokáže spraviť poriadnu zlobu, a to veľmi nečakane.:joint:

Zdravím jahjamana a prajem príjemné leto plné skvelých zážitkov.:yeahthats

EDIT: Uvažujem nad stavmi zo SSH a súhlasím s tvrdením growerov, že treba nechať chvíľu šišky zavreté odležať, nech dozrejú. Potom sa ukáže pravá sila.
 
Top