What's new

ULKOKASVATUSMUISTIO-08

Looking really good!
perakolla on kookkaat kasvit ja komean näköiset. :respect:
häätynee ensuvena ottaa itsekin tosiaan kun on monta kesää mennyt siinä sivusta seuraten.
 
Last edited:

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Kesä on kyllä ollut kostea mutta hienosti ovat kasvaneet. Yllättäen Dane ei ole kukkinut kovinkaan hyvin kun taas toinen Danish Passion kukkii todella hyvin ja on valtava. Siemeniä tulee aika perkeleen paljon kaikkiin kuitenkin. :D Napsin kuvia ensi viikolla kunhan käyn farmilla.
 

Siberian

Member
YEAH!

YEAH!

Mitä tohon Peran asiaan ees viittii sanoo...Simply :jump: :jump:

Oisko Ukko-nooa mitään mahista tän kesän työsi hedelmistä ens kesänä nauttia? Yv?
Jos Oopee luet tän ni... :friends: Tulehan takas..
 
P

perakko

kiitoksia kaikki! toivottavasti ens kesänä kaikki täällä saa sit miehenmittasta PR f3sta kasvamaan pohjolan suveen! ;) perakolla vaihtui paikkakunta ja puskat jäi pohjoiseen oottamaan sadonkorjuuta. nyt tämä ei ole enää minun käsissä...

rauhaa!
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Jepjep, ja kaikille riittää myös noita Danish Passion ja Royal Dane x Danish Passion siemeniä, äkkiseltään katottuna tulee noin 10000 siementä että eiköhän noista. :D
 
C

Cannabal

Ja Royal Diisseliäkin jyvinä tulee. (Dr. Diesel x RD )
Ja RD incrosseja tietenkin tulee ulkoota.

Kyllä on kohta kivoja papuja joilla voi leikkiä talvella. Hipheijaa.

FJ, toi RD x DP kuulostaa aika kivalta ...
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
rd x dp sounds nice. is it a future plan or does it run now for you guys up there?

damn you laungauge is strange, i dont get a fucking word, hheh
 

SovietFinland

Active member
If I understand Farmer John correctly, Royal Dane x Danish Passion F1 seeds are ready soon.
Here's some of his pictures: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=1784159#post1784159


Ensimmäiset homekaadot on sitten täälläkin tehty: Ovela Ratsastaja ja FinX kaatuivat. Varmaan lisääkin korjattavaa löytyy kun otan repun pykälään ja lähden vähän metsään kävelemään.

Ovela Ratsastaja oli selvästi satoisampi, ja valmiita siemeniäkin tuli jonkin verran. Ei nyt ihan tuhansia kumminkaan. Enkä ole vielä edes koepolttoja kyseisellä lajikkeella suorittanut, pannaan papuja jakoon jos vaikutukset on muutakin kuin placeboa. :joint:


Ovela Ratsastaja

SF
 
Last edited:

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Hehey Esbe my friend, the seeds we collect from the DP and RD plants will be our future finnish outdoor project that'll take a lot of work but what I had in mind was to make incrosses and x´s with other early plants...Danish Passion "f2´s" will be available for all who want them and after we have worked these lines so that we are satisfied then maybe we could sell some ( could these be sold as HTC northern outdoor project? :D ), theres a huge need for real outdoor varieties other than Lowryder up here...Dp has some mold in her but most of the seeds are ripe and we have had a terrible weather this year, no sun, just rain...next year we'll do a greenhouse grow so they'll get at least a little bit of shelter...but anyhoo, DP is what we have been looking for, amazing plants, amazing smell, dunno about the potency and taste yet but cant be bad. :D Much love bro!
 

DonBong

Member
Kävin spoteilla kurkistamassa mitä niille mun rakkaille kuuluu ja huomasin ilokseni jo viisi narttua jotka puskivat pitkiä valkoisia karvoja ja kasvaneet olivat taas viime näkemästä, saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan, mutta terveen näköisiä olivat kaikki kiitos varmasti lannoituksen jota olen antanut silloin kun vein ne ja sen jälkeen muutama viikko sitten kukinto lannoitteen ja aika vaffasti laitoin kun ajattelin sateiden kuitenkin laimentavan satsia, ja nehän tykkäsivät...näköjään. :rasta::yes:

kuvia en ottanut kun ei oikein ollut valoa ja salama loisti liikaa takaisin lehdistä...että silleen, täytynee ens kerralla mennä ennen kun aurinko laskee. peace
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
yeahh, nice thinking farmer bro. you will be in charge of HTC finland outdoor!
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
:D Sounds great bro, it would be a honor...today I'll go collect more of the DP seeds, already have a shitload of them...the biggest plant got so much mold we had to cut her, she would have been a massive yielder if the weather had been good and if she wasnt so heavily pollinated...great smoke anyway, next year will be amazing!!!!! Talk to you soon bro...:wave:
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Niinjoo, erittäin hyvää polttoa jo tuo siementänyt DP, ei vastaa siemenetöntä tietenkään mutta saa jonkinlaisen käsityksen mitä tuleman pitää, hometta tosiaan tuli ja reilusti mutta niin tuli siemeniäkin ja noin 60% kasvista oli homeetonta eli tulee vielä jotain makusteltavaakin, tulee varmaan bubblea tehtyä...
 
N

nollatoleranssi

Ensinnäkin tervehdys kaikille, useamman vuoden lueskelun jälkeen selvisin vihdoin rekisteröitymään :rasta:

Tämän vuoden kesäprokkikseen tilattin topskudista danish passionia ja royal danea. Pakko kyllä myöntää että erittain positiivisia yllätyksiä nämä molemmat tanskan ihmeet on. Käykäähän kurkistamassa mun gallery kun ei niitä tässäkään näkymään vielä saa.
-nt
 

Yellowmoon

Active member
Mukavalta näyttää sielläkin, tuntuupi ettei tanskalaiset daamit oo jättäneet ketään kylmäksi.

Omien Deinien turpoaminen ei ole ollut kovin nopeaa, onkohan tuossa kukituslannoiteessa kuitenkin liikaa typpeä, kun olen sitä aika varomattomasti antanut. No, nyt ei anneta enää mitään. Toivottavasti ilmojen puolesta noita vois pitää ulkona vielä kuukauden, mutta tilanteen mukaan mennään...

Autoflowereiden suhteen menee persauksilleen, en tiiä jaksaako noita edes tuoda sisälle kun tuo budinmuodostus on niin raskasta.
 
Last edited:

Yellowmoon

Active member
Tulossa hirveän pitkä aika kasveille ilman vettä, kun joudun yhtäkkii lähteen matkalle. Toivottavasti kosteat aamut antaa vähän vettä, seuraavat sateet kuuleman mukaan aikasintaan keskiviikkona ja koko viikkona ei ole sadellut. Hermostuttaa miten nuo selviää.

:joint:
 
Last edited:
C

curts1

Kyllä kosteus taitaa riittää, sataa aivan helvetisti joka toinen päivä... :badday:

On ollut pakko kaataa pari LR kun home iskenyt.... mukavasti kuitenkin kolahtaa!

:rasta:
 
N

nollatoleranssi

Hei taas!
Täälläkin jouduttiin kaadot tekemään, vähän oli päässy päässyt home tekemään tuhojaan mutta ei pahasti onneksi.Kyllähän se ois ollu hyvä vielä joitakin viikkoja pitää mutta minkäs teet :badday:

Tässä muutama kuva:














Tässä kuva g99 varresta, ihan hyvin onnistu kerrankin fim.



Ei se kyllä kukkimaan lähde, ei.




Ja tässä Ersb.



Ois pitäny muuten siementää enemmänkin kuin yksi oksa, nyt ei tullu kuin about 130 siementä..Ensi kesää siis odotellessa :rasta:
 
Top