What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Iver & Smedens Indegrow 08

Smeden

Active member
Ja lad os håbe at kassen kommet til at holde tæt... ihvertfald til modsat er bevist. Så må jeg finde en i plast istedet.

Batman - Gotham Night er navnet... meeen du har ret. Lige hurtig nok i replikken der. Der er desværre kun de dårlige cams ude lige pt, så venter lidt endnu. Det var da pudsigt at de producerer en tegnefilm samme år med en titel så tæt på deres biografbasker... Nå men så gik der tid med det...

Jeg tog et par billeder af Harold & Kumar "Escape from Guantanamo" kl 21.00 så det var stadig halv lyst udenfor og da jeg har en meget lys udestue og ikke mulighed for afskærmning der, så er billedet nok lige 10-20% skarpere når der er helt mørkt, har osse et 600 liters akvarie stående 1 m fra lærredet... men ja der skal jo være plads til alle.

Her lige et par "screen shots"
dsc03789os1.jpg


Udtrykket "mile high club" på en anden måde...
dsc03794dh9.jpg


Ikke den værste fest de snubler ind i
dsc03785vr5.jpg


dsc03783qk1.jpg


Min projektor er en Infocus ScreenPlay5000. Den er HDTV ready. Ellers ved jeg ikke så meget om det... gjorde som da jeg skulle lære om planten. Googlede lidt, fandt hifi4all.dk og i deres forum fandt jeg en model som jeg nappede billigt på ebay. Så den har kørt upåklageligt i snart 2 år nu og jeg gav 1900 kr inkl fragt. Og den skulle eftersigene have over 1000 timer endnu, den dag idag på pæren.
Af højttalere investerede jeg dyrt for 10 år siden. Købte sprit nye B&O Penta mach3 (den aller sidste model) og må nok sige at det er et af mine bedste køb til dato. Jeg har en kammerat som er ved B&O i Struer. Når han snakker med højttaler genierne/entusiasterne/nørderne - dem som laver højttalerne og udvikler dem. Så siger han at de stadig mener at Penta mach3 er deres bedste højttaler til dags dato. Jeg var kun 19 da jeg købte dem så det var nogle som rev godt i bogen, eller hullet...
Jeg købte sidenhen en Beosound9000 cd afspiller med 6 cd'er. Men bruger stort set aldrig cd afspilleren, al musik kører næsten via nettet eller hd.

Så jeg er ikke fanatisk med dolby xxx og 9 kanals her og der. Jeg er til en god præcis lyd - og en bragende bas. For den kan Pentaerne levere blixtsnappt...

Mht. udeplanterne XL næste år - Nu må vi se... der er jo lang tid til spottet skal være fundet, men finder jeg et fornuftigt sted, så er jeg igang.

Hygge

P.S. Deus - hvis ikke du har set den film som hedder Taken (2008) så er den thumbs up herfra. Længe siden jeg har set så god en action film på en realistisk og barsk måde. Lidt ala en russer rydder op i Chicago... Liam Neeson er bare den farmand skurkerne ikke skulle have f..... med. Nå nok herfra.
 
Last edited:

Deus

Member
Ja tænkte nok det var gotham night du havde hentet hehe... Men det skader jo heller ikke med en tegnefilm en gang imellem :) Harold and kumar, escape from guantanamo bay.... GRINER film :p Og jeg kan kun give dig ret i at det der NON topless party, er for fedt :p Men er du SYG et mustafa skæg han har ham der holder festen... Daaaamn...

Nuppede også lige et par billeder nu hvor du gjorde :D
Men ja, 9:40 formiddag, er der altså ikke mørkt uden for skal jeg hilse og sige... lol... Anyways.... Af udstyr har jeg harman kardons største satelit højtaler system HKTS11, kombineret med Denons AVR-3806. Projektoreren var jeg også lidt i tvivl om på daværende tidspunkt, så jeg sad en måneds tid på DAHF.dk (DAnsk Hjemmebio Forum) med nogle entusiaster, der på daværende tidspunkt og med mit budget taget i betragtning, måtte anbelale mig en Sanyo PLV-Z3 som var blandt top 3 i bedste hjemmebio projektorer. Der er så siden hen kommet Z4 og Z5... Gav 9500 kr for projektoren den gang, købt i tyskland, da prisen i dk var 16.000 kr... hehe...

kører et komplet DTS 5,1 system, og det slår godt igennem når man kører DTS musik CD'er også... Mmmm, sprødt ;)

Sandt nok kunne man jo køre ud et udested og plante nogle planter, men ved sku ikke lige... Vil lige se på det til den tid :D

Taken, hmm nej har ikke lige set den :D Vil da lige hente den og se om den er noget ved så ;)

Billeder:


njoy :)
 

Smeden

Active member
Deus - ser sgu godt ud. Jeg læste osse på z3 og z4 på daværende tidspunkt. Men jeg vidste ikke om en projektor var noget for mig... Så var på jagt efter en som var billig og som skulle levere et godt billede.

Kan jo snildt se at din opløsning er bedre, men tror faktisk at min SP5000 er på højde med din Z3. Så nok noget med den store opskalering at gøre, samt mit akvarier som står lige til højre for billedet og sender 2x80 watt t5 ud i lokalet. Så optimalt er det ikke... men kæft en fornøjelse. Især når der er landskamp, formel1, motogp - og ja ham løvemanden om fredagen elsker jeg osse at se på lærred.

Tror da nok lige på at dit anlæg kan levere den rigtige lyd. Det er mærkerne jo kendt for... og lækker kontor/pc stue...

Nå det var alt herfra
 
K

kallenavndk

Jeg er frisk Smeden snakkede med maffe om det var muligt at jeg nåede dk største yield på en plante i år, måske det vist ikke mere end 3 kilo min ak97 burde give omkring et kilo og ja min bigbud burde smide en halv gang mere af sig...Næste grow går jeg 100% efter Yield Rekorden på en plante :) Ihvertfald i dk...Jeg starter op i december og planter ud mid maj slut maj måske .............Så hvis du skaffer gravkoen har jeg pladsen :)
 

Smeden

Active member
Hehe... Jeg er på, men der er for langt over til dig... Så det bliver nok Nolland vs Gylland, hvis ikke der er andre landsdele som er med til den tid?

Pas på med for mange oplysninger. Det her kan blive lige som spionage skandalen mellem McLaren og Ferrari i Formel1. hehe...

Ej, jeg skal lige ud og høre nogle kammier om der er nogen som er med på projektet. Kender da et par stykker som bor øde øde...

Din BigBud er for smuk. Hvordan skulle den have det med at blive færdig udendørs? Det er jo nok noget ala de gener man skal gå efter hvis det skal være en ordentlig mofo.

Evt. noget med en lade, en palleløfter og en XL palletankt. Tror de største "normale" er 1,2x1,2x1,0 m, så noget der ligner 1500 liter jord der kan være plads til.
Men er stadig mest til at plante i jorden og lave noget etagevanding... det gik jo lidt bedre end ret godt for hr Hill, men kræver en sort vi ved bliver færdige herhjemme.

Hygge
 

Smeden

Active member
Så fik jeg vand på det første ebb n flood kar. Alt ser ud til at virke efter hensigten. Pumpen tager ca. 3 min om at pumpe vand op til 7 cm overløb og bagefter ca. 5 min på at tømme karet. Så det er jeg sgu rimelig godt tilfreds med... alt ser ud til at holde tæt osse. Jeg købte noget vådrumsmembran og det bliver som plastik når det er tørret. Og har fået 4 lag. Men nu må vi se...

Et par pics - sikke en dejlig sommerdag iøvrigt.

Sådan ser det ud når karet er fyldt til 3,5 cm
dsc03795nl5.jpg


de 2 indløb/afløb til/fra pumpen
dsc03796an2.jpg


3,5 cm overløb in action
dsc03798tl5.jpg


Hygge
 

babba

Member
det ser super ud helt prof .. det skal nok virke super .. vil i osse smide et par luft sten i så når den er oversvømmet så er det osse ilt på "bordet" kan sættes til pumpens ur så den kun smider ilt op på bordet når der er vand .. alser stene skal ligge på bordet ..
fred
 

Smeden

Active member
Tak Babba.

Har osse gjort mig umage... Det værste i sådan en sag her er at jeg ikke lavede begge kar på en gang. Jeg er den type hvor gentagelsesarbejde ikke siger mig så meget. Men må tage mig lidt sammen, så den ikke kommer til at ligne noget byggesjusk.

Jeg havde regnet med at ligge iltsten i res (50 liter som står under de 2 kar) som så kunne køre hele tiden.

Regner med at købe disse til at starte dem op med. Så bliver der plads til 300++ som jeg regner med at vi får plads til i den nye opsætning.
http://cgi.ebay.co.uk/Rannoch-36x21...Item?_trksid=p3286.m20.l1116#ebayphotohosting

Nogen som har noget input omkring det at dyrke i ren perlite? syntes det lyder spændende... men kan jo være der er bagsider jeg ikke kender. Burde der være, ellers er det for let.

Har jo ændret planerne lidt omkring opsætning af coliseum. Så nu bliver det noget ala
coliseumsetupcq0.jpg


Vi laver etager i samme form og scale som de coliseums vi har købt på væggen rundt (det som er gråt bliver bygget i etager - 1 m høj).
Så tror vi kommer op på 320-330 små toppe... Hehe, de bliver små men der bliver mange...
Dvs. at vi nedgraderer til 2 stk 600 watts i cooltube. Måske har vi indset at 4 lamper er overkill...

Hygge derude
 
Last edited:

Goyakla

Member
for a moment i will go back to the topic of TRIPS.... just get one or two spiders in there.. youll REALLY see what they can do to TRIPS.. FAST !!!!!

I allways have 1 or 2 Spiders.... never seen TRIPS, FLIES etc etc.. they are born killers

god hunting
:joint:
 

Smeden

Active member
Goyakla - thx. Been trying the thripsmites - and yes think they start helping now. But will spray with neem oil when it arrives.

Which spiders are you suggesting?
 

Deus

Member
Ser sku lækkert ud Smeden :D Det er godt at se du fik undersøgt sagen omkring vådrumsmembranen... Var det meget billigere end det maling der du havde overvejet ?
 

Smeden

Active member
Mojn

Deus - jeg endte med at købe præcis det samme som Iver købte (brugt i bunden af veggeskab - begge etager) Jeg ville gerne have haft noget som blev mere stift, da vådrumsmembran er lidt blødt idet... men ja det virker, så må vi se hvor længe der holder... billigt - nej, 199 for 2,5 liter... men ja, hehe kunne slet ikke finde mit "fantasi produkt" coat maling. Så istedet for at være ligeglad med resten i bøtten, som da vi lavede veggeskab - tror jeg vi vil forsøge at gemme det sidste membran... får vi sikker brug for igen.

Lidt pics fra igår:

Gruppebillede
dsc03803wq6.jpg


dsc03806rn5.jpg


dsc03807wj2.jpg


36 forskellige cuts i vores nye ebb n flood - test. Perlite er ikke så venlig mht. stoppelse af retur osv. så nu ser vi lige, eller bliver det cloner-kasser med sprinklere.
dsc03812py6.jpg


For den er da noget så effektiv så snart vi lærte at holde vand temp under 21 grader (ca) de rødder på billedet er kommet på under 5 dage (de første 5 dage var temp 28 grader uden vi var opmærksomme, så der skete INTET)
dsc03801kh0.jpg


Vores mødre (bagerst) lidt forskellige Arjans Haze, SSSDH, Amnesia i 3,5 liters potter og de 11 grønne er de kloner som havde mest rodnet i vores sprinkler-cloner
dsc03815is8.jpg


drivhuset - største planter er ca. 130 cm høje
dsc03821xm4.jpg


drivhuset igen
dsc03822af9.jpg


God grow vind!!!
 
Last edited:
K

kallenavndk

Nice smeden, de drivhus planter skal nok smide lidt yield af sig :) Topper du ikke nogen af dem? du bliver glad for det M8
 

Deus

Member
Lækre billeder :D der er som altid styr over sagerne. Med hensyn til perlite ikke er så venlig med returen... Du kan jo få de der små "filtre" eller net propper eller hvad de nu hedder, til afløbet som stopper eventuelle ting der gerne vil med.... Hvis det altså er det der er problemmet...
 

satyr

Member
hey smed det var faktisk den helt rigtige måde at klone i boblere med +25 de første par dage og så under 21 derefter
 

Smeden

Active member
Hejsa

Tak for comments og gode råd.

Kallenavndk - alle planter i drivhuset blev toppet da de var ca. ½ m høje, så de skal bare se at gå i blomst skal de...

Deus - fandt en lille stålrist som vi brugte, virker fino.

Satyr - lyder godt... syntes det har været en kamp her i varmen... hehe, det er første år jeg er "næsten" træt af varme... men kun pga de høje temps i rummet...

Nå men her kommer lidt billeder, damerne er i 18 blomster dag og jeg tror vi har noget der ligner 65 planter tilbage. Så nu må vi se, tror ikke der er flere end måske 2-3 hanner mere, men ja usikkert endnu. Syntes de blomstrer langsomt, går det virkeligt lidt i stå i varmen? Altså blomsterne kommer på planterne, men det går bare tooo slooow
dsc03853ye4.jpg


Amnesia Haze
dsc03842nj7.jpg


SSSDH
dsc03844lo9.jpg


Katsu Bubba Kush
dsc03865og9.jpg


Katsu Bubba Kush
dsc03867wh2.jpg


SensiStarxS1
dsc03878qh3.jpg


Nirvana - Chrystal (syntes der er stor variation på disse, denne er en af de mest sativa'ish vi har - smuk ikk)
dsc03871pq1.jpg


Nirvana - White Widow
dsc03869hs2.jpg


Nirvana - PPP
dsc03861ud1.jpg


Ebb n flood klonerne ser ud til at trives - ser efter rødder imorgen - dag 6
dsc03851ge9.jpg


Her de lidt større kloner - nyder udendørslivet
dsc03848ix4.jpg


Drivhuset
dsc03849ds4.jpg


Drivhuset
dsc03850kx0.jpg


Det var vist hvad der var sket på vores kanter... hygge derude
 

Latest posts

Latest posts

Top