What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus -07

Yellowmoon

Active member
^
:biglaugh:

Tuohan vois olla yks mahku ensi kesän puutarhaan (joo joo, taas mennään asioiden edelle). Mandalan siiduja ei oo hinnalla pilattu ja kaikki niiden lajikkeet saa osakseen ylistystä.
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
West-Siperian m said:
Terveisiä idästä
mg][/url]

Olen 85% varma että toi on Mandala#1..se indica/purppura feno.

Tosiaan asiallisia tuloksia alkavat ihmiset Suomen suvessa saada aikaan.
Vielä 5 vuotta ni VOT.

No johan nyt! Juurikin tänään luin tuosta Mandala#1:n aikaisuudesta. Onko tuo kauankin ollut markkinoilla ja miten päädyit tilaamaan? Komea kasvi!
 
Meikän mielestä se ei kovinkaan pitkään oo ollu myynnissä.
Keväällä sattu silmään ku jotai ei nii joka päivästä etiskelin kesää varten Alienin shopissa. Hinta ja aikaisuus lupaukset herätti mielenkiinnon. Ja se 30% indica/purppura feno mahdollisuus sekä sen aikaansaava Uusi-Seelantilainen esivanhempi sai tilaamaan.

Eli mainoksen uhrina tässä..:redface:

Enkä oo kyllä oikein kenenkään kuullu pahemmin marisevan Mandalan pavuista
 
Last edited:

Sensii

New member
Juu elikkä tervehdys vaan kaikille. Kävin tossa toissapäivänä katselemassa optimaalisia kasvatuspaikkoja ulkoa, sillä ensi vuonna olisi tarkoitus kokeilla vähän tuota ulkokasvatusta. Millä lajikkeilla kannattaisi lähteä liikkelle? LR, LR#2, RD, entä muut? Mistä Seed Bankista saisi luotettavasti ja kohtuu halvalla kyseisiä lajikkeita? Mitä muita kannattaisi kasvattaa edellisten lisäksi? Kasvuvyöhykkeenä on 2-3.

Todella komeaa satoa on muuten tullut kun noita kuvia selailin :)
 
Aika pohjoisessa olet meikään verrattuna..

Joskus Huhtikuun lopussa laitoin itämään ikkuna laudalle, karaisteltiin Toukokuu lasitetulla partsilla ja Kesäkuun alussa ulos..

Jos mä tota oikein tulkitsen ni kasvuvyöhykkeellä 2 vietti neiti aikansa.
 

SovietFinland

Active member
Täältä pystyy vielä tarkistamaan oman kuntansa sijoittumisen suhteessa kasvuvyöhykkeisiin. Minusta on helpompi arvioida kasvatusta kun tietää tapahtuu se suurinpiirtein Oulussa vai Oulunkylässä. Olosuhteet ovat kumminkin melko erillaiset. Tämä niinkuin vinkiksi myös muille. Hienoa jälkeä sinulla joka tapauksessa. Vilpittömät onnitteluni!

Omat kasvatukset myös aloitettiin huhtikuussa, parveke/ikkunalauta vaiheen jälkeen taimet pihalle toukokuun lopussa, kun tuli sopivasti ne ensimmäiset lämpimät kelit.
 

Rohto

Member
Eikait tässä voi muuta sanoa kuin hyvänen aika. Mahtava kanjapiskesä ollu porukoilla näköjään :bandit: Omalta osalta mainostauko hieman venähti, mut tässä muutamia kuvia kuiteski.

Se Ovela olema risteytys, eli GOD-M06. Tämä pölytettiin Laponia AF uroksella:


Näitä papuja voisin vaihtaa johonkin jos kiinnostusta.

Toinen samanlainen:


Sitten Laponia x Ovela olema:



Ja...



Lähempää..



Sitten tuli tuotettua siemeniä paikassa jossa kasvoi sekaisin geeneistä; Juoni Jouhi #2, Laponia, Ovela olema, Ovela olema F2, LR x Ovela, Laponia x Ovela sekä GOD-M06. Nämä kulkee nimellä Suven Sala.

Ens vuonna uusiks eiks je :smoke: ?
 
Last edited:

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Nättejä puskia Rohdolla! Kauniin syysvärin oli kyllä saanut tuo laponia x ovela! Taisi tuo väritys tulla ovelan puolelta, en ole vastaavaan laponian kanssa törmännyt.

Kerrotko hieman noitten puskiesi kasvu- ja poltto-ominaisuuksista?
 

OutoPisara

Member
Polttoominaisuudet on että pärisee ja perse keikkuu

Tautinen puska tuo yksi :nono: Tekisi melkein mieli PANNA sitä. Menisiköhän päähän jos nussisi kukintotorttua vai mikä Terttu se nyt onkaan

http://www.icmag.com/gallery/data/500/21150ee_003.jpg

Mitä luulette kun porukka tekee ahkerasti hommia ja kaikki risteyttää minkä kerkeää niin alkaakohan joskus 50 vuoden kuluttua löytymään luonnosta yhä useammasta paikasta sinne villiintynyttä ehtää ganjaa? Meinaan alkaa sitten muuttamaan maallekin leppoisempaa jengiä. Alkaa reggae soimaan haitarista :rasta:
 
Last edited:
On kyllä Rohto kunnoitettavan näköisiä puskia. :wave:
Aivan mahtavia kuvia.
Taas toistan itseäni, mutta jokavuosi tulee aina isommat & kauniimmat kasvit,
hyvä niin. :joint:
 

OutoPisara

Member
Naurattaa omat kohellukset suorastaan kun yhdestäkin puskasta on 2 siementä ja urkki on raahattu sisälle lampun alle, kun siinä on pari pallia. Pienet on eväät. Mutta jännä kokeilla miten käy. Tämä on hauskaa puuhaa ja kätsyy touhua. Nyt kaikki joukolla risteyttämään.
 

Rohto

Member
Kiitosta vaan kommenteista :wave: ! Kyllä tosiaan vuosi vuodelta näyttäisi parempia tuloksia tulevan. Ja suureksi osaksi siihen vaikuttaa aina vaan laajeneva geeniperimä kun ulkolajikkeita risteytetään keskenään. Vaikka ne onkin yleensä aika geenien sillisalaattia kun polyhybridi risteytetään toiseen, mutta eihän siinä mitään vikaa ole. Voihan niistä sitten etsiä tietyt yksilöt ja niitä lähteä risteyttelemään jos haluaa enemmän vakautta. Ehkä tämä ilmaston lämpeneminen vaikuttaa myös asiaan, valitettavasti. Tämän vuoden yllättäjä tosiaan tuo Laponia x Ovela olema. Ensi kesän projektina tuleekin etsiä parhaat vanhemmat sukua jatkamaan.

Thule: voi olla että syysväritys tulee ovelan puolelta, mutta kyllä noista laponia uroksista ainakin löytyi ihan kokonaan sinertäviä/purppuroita yksilöitä, esim tässä:

Ja poltto vaihtelee kasvista riippuen, toiset enemmän jumittavia, toiset enemmän pirteämpiä. Noissa niin paljon fenovaihteluja. Tuo Laponia x ovela olema aloitti kukkimisen about heinäkuunlopussa vasta mutta valmistui sitten kyllä todella nopeasti. Kasvit pääsivät luontoon vasta heinäkuun alussa, jota ennen ne oli kahden 18w loisteputken alla n. kolme viikkoa. Nopea kukkimaan sitten kun sen aloittaa.

OP: Kai se ihan mahdollista että viimeistään 50 vuoden päästä alkaa hamppu villiintymään täälläkin tietyillä alueilla, olettaen että täällä pallolla vielä elämä silloin pihisee. Nuo Suven Sala siemenetkin luonto synnytti ihan kokonaan itse. Itäneet siemenet laitoin kesäkuussa maahan, ja nyt syyskuussa sai poimia kasveista valmiita siemeniä. Se vasta lämmitti mieltä kovasti :redface: Kestävää kehitystä taikka semmosta.
 
Last edited:

OutoPisara

Member
Rohto said:
OP: Kai se ihan mahdollista että viimeistään 50 vuoden päästä alkaa hamppu villiintymään täälläkin tietyillä alueilla, olettaen että täällä pallolla vielä elämä silloin pihisee.

Niin
:deadhorse
 

OutoPisara

Member
UglaaBuglaa:




Toinen UglaaBuglaa:


Kovan luokan huumerikollisuutta:

(Pistin hetkeksi lampun alle että saan pölyä talteen...Mitähän kytätä sanoisivat tuosta? 400 watin natikka ja gramma satoa tulossa :rasta:
 
Top