Szalony Chwast
New member
Siemka Wszystkim!!!
Od jakiegoś czasu przeglądam wasze forum i wyciągam wskazówki. Za namowa kolegi z forum postanowiłem pokazać co u mnie w trawie piszczy. Może komuś się to przyda, ale głównie liczę na wasze sugestie aby się rozwijać
Namiocik 120x200x200
Lampy 2x600W (jedna w cooltube - balast magnetyczny a druga pod wingiem - balast lumateka fioletowy)
Wentyle wyciągające 420l/h + 260l/h
wtłaczające 280l/h + 140l/h (reszta idzie pasywnie)
Filtry 500l/h + 350l/h
nawilżacz powietrza 380ml/h
produkcja CO2 - butla 5l (kilogram cukru + drożdże - dostawione na flo, wymieniane co ok 1,5 tygodnia)
2 wentyle mieszające po 25cm każdy
Doniczki 14x 15L, 2x 11L, 4x 12L
Pestki:
Iced Grapefruit (Female Seeds) x4 femki
G-Force (Flying Dutchmen) x4 femki
Double Berry ( ??? white whidow X somango) x5 femki
Kaya 47 (Advanced Seeds) x2 femki
Chemdog (Green House seeds) x2 femki
Sour Bubble (B.O.G. Seeds) x2 klony od kolegi z forum dzięki!!!
Big Power (Power Kush - Dinafem) x1 klonik jak wyżej dzięki !!!
Odżywki:
weg - pierwsze dwa tygodnie roślinki dostawały Voodo Juice 2ml/l + rhizotonic 1ml/l, później Sensi Grow A+B w ilosći ok 2ml/l. Dzisiaj są już po przestawieniu światła 12/12 od 1 czerwca, dostały jeszcze Sensi Grow A+B 1ml/l, Voodo Juice 1ml/l, Sensi Zym 1ml/l.
Na flo mam Sensi Bloom A+B, Bloombastic, Overdrive, (mam jeszcze canna boost zastanawiam się czy dać przez pierwsze 2 tygodnie od pokazania się preflowerów) PH regulowane do ok 5,8.
Dodam, że temp utrzymuje się na poziomie 27oC w dzień i 22oC w nocy, a wilgotność ok 45% D, 55% N. Jak mamy upały na zewnątrz to w namiociku nadchodzi sahara temp. dobija do 30oC (liczę się z tym bo jest w lato)
Dobra dość pisania trzeba coś pokazać
Początki
i obecnie
a tu po sztuce na wybiegu :
Big Power klonik który był matką pod klony, ale zabrakło miejsca na korzenie wiec przywędrował do mnie
Double Berry
G-Force
Chemdog
Iced Grapefruit
Kaya 47
Sour Bubble (klonik późno do mnie przyszedł i jest mniejszy tak jak jego siostra)
Na razie to na tyle. Sugestie mile widziane. z fartem
Od jakiegoś czasu przeglądam wasze forum i wyciągam wskazówki. Za namowa kolegi z forum postanowiłem pokazać co u mnie w trawie piszczy. Może komuś się to przyda, ale głównie liczę na wasze sugestie aby się rozwijać
Namiocik 120x200x200
Lampy 2x600W (jedna w cooltube - balast magnetyczny a druga pod wingiem - balast lumateka fioletowy)
Wentyle wyciągające 420l/h + 260l/h
wtłaczające 280l/h + 140l/h (reszta idzie pasywnie)
Filtry 500l/h + 350l/h
nawilżacz powietrza 380ml/h
produkcja CO2 - butla 5l (kilogram cukru + drożdże - dostawione na flo, wymieniane co ok 1,5 tygodnia)
2 wentyle mieszające po 25cm każdy
Doniczki 14x 15L, 2x 11L, 4x 12L
Pestki:
Iced Grapefruit (Female Seeds) x4 femki
G-Force (Flying Dutchmen) x4 femki
Double Berry ( ??? white whidow X somango) x5 femki
Kaya 47 (Advanced Seeds) x2 femki
Chemdog (Green House seeds) x2 femki
Sour Bubble (B.O.G. Seeds) x2 klony od kolegi z forum dzięki!!!
Big Power (Power Kush - Dinafem) x1 klonik jak wyżej dzięki !!!
Odżywki:
weg - pierwsze dwa tygodnie roślinki dostawały Voodo Juice 2ml/l + rhizotonic 1ml/l, później Sensi Grow A+B w ilosći ok 2ml/l. Dzisiaj są już po przestawieniu światła 12/12 od 1 czerwca, dostały jeszcze Sensi Grow A+B 1ml/l, Voodo Juice 1ml/l, Sensi Zym 1ml/l.
Na flo mam Sensi Bloom A+B, Bloombastic, Overdrive, (mam jeszcze canna boost zastanawiam się czy dać przez pierwsze 2 tygodnie od pokazania się preflowerów) PH regulowane do ok 5,8.
Dodam, że temp utrzymuje się na poziomie 27oC w dzień i 22oC w nocy, a wilgotność ok 45% D, 55% N. Jak mamy upały na zewnątrz to w namiociku nadchodzi sahara temp. dobija do 30oC (liczę się z tym bo jest w lato)
Dobra dość pisania trzeba coś pokazać
Początki
i obecnie
a tu po sztuce na wybiegu :
Big Power klonik który był matką pod klony, ale zabrakło miejsca na korzenie wiec przywędrował do mnie
Double Berry
G-Force
Chemdog
Iced Grapefruit
Kaya 47
Sour Bubble (klonik późno do mnie przyszedł i jest mniejszy tak jak jego siostra)
Na razie to na tyle. Sugestie mile widziane. z fartem