What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

PioK

Member
dawaj ... napewno cos ciekaweo znajdziesz...

imgp1737qu6.jpg

imgp1722nr0.jpg

C

czaczo

picture.php
picture.php
picture.php

w nawiasach zmniejszam IMG na img i zdjecia dalej wyskakuja duze!?

Last edited:

frether

Member
Veteran
piok, ten koleś co śpi na ławkach a raczej na ziemi dobre hehe
picture.php

picture.php

to mi przypomina tylko jedno :canabis:

Last edited:
O

OrganicShowmen

toz to kosciol na kloosterdreef w eindhoven i to ogromne drzewno kolo niego dom starcow dwa szlabany bar 't dreefke i milenium speluna dla turasow, tam mieszkalem i ziolo uprawialem, moje okolice. no kurka inaczej tego nie widze, jak tylko tam. pod tym kosciolem znalazlem w nocy na ulicy rower giant'a wart jakies 2000zl. nieraz tam zjarany bylem pod tym kosciolem, w nocy sie chodzilo czasem na eskapady to wracajac zawsze kolo kosciola :D

pozdro

orangefreak

Member
toz to kosciol na kloosterdreef w eindhoven i to ogromne drzewno kolo niego dom starcow dwa szlabany bar 't dreefke i milenium speluna dla turasow, tam mieszkalem i ziolo uprawialem, moje okolice. no kurka inaczej tego nie widze, jak tylko tam. pod tym kosciolem znalazlem w nocy na ulicy rower giant'a wart jakies 2000zl. nieraz tam zjarany bylem pod tym kosciolem, w nocy sie chodzilo czasem na eskapady to wracajac zawsze kolo kosciola :D

pozdro

nie :] ale też było zajebiscie heehe, zapomniałem co to za mieścina, okolice Tilburga i Lage Mierde. Przyjemne miejsce. Pozdro

kazuya20

Active member
Relacja Afryka Toruń Reggae Festiwal
Podróz była okropna kilka godzin jazdy autobusem :) Lecz gdy dotarłem na miejsce ulge zapewnił blant Z Purple Power od naszego forumowego fotografa ++pzdr
Klub " od nowa " bardzo pozytywne miejsce wypełnione po brzegi ludzmi którzy uwielbiają Polskie brzmienia Jamajskiego pochodzenia :)
Jako pierwsi na scenie wystąpili BEZ JAHZGH 11 osobowy skład robi wrażenie style jak ska, punk,ragga zachęciły 3/4 ujaranych osób do zabawy :)
Z tego co pamiętam drugim bandem na scenie był SEDATIVA feat. DAWID PORTASZ, PABLOPAVO styl reggae,dub na ich występie udałem sie na Yerbe Mate która można było nabyć w " lochach " klubu
herbatka niczego sobie faza zeszła czułem sie lepiej :) mozolnie idąc na sale aby wysłuchać PARALIŻ BAND napotkałem pewnego zioma który mozolnie palił blanta oczywiście musiałem pomóc :)
Czas na JAFIA NAMUEL bardzo energiczny występ świetny wokal duży plus dla tego bandu . Czas na relaks chodząc po klubie wszędzie unosił sie magiczny zapach to ktoś kręcił ktoś palił ") to już chyba norma w Polsce ") Dwa ostatnie bandy KONOPIANS oraz wyśmienity IZRAEL to było coś . Chociaż Brylewski spożył za dużo alkoholu nawijał przyzwoicie :) Impreza trwała od godziny 18 do 4 nad ranem :)
nOGI jak z waty musiałem wracać długa podróż jakoś dotarłem bardzo zmęczony było warto ++++ Kolejność wydarzeń może odlegac od prawdy wszystko z powodu kiepskiej pamięci kazika ...pzdr jakość zdjęć mhh w takim stanie jakim byłem ")

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

O

OrganicShowmen

@Piok robisz piekne zdjecia, jaki masz aparat i czy uzywasz jakiegos programu np. Paint shop pro czy jakiegokolwiek innego?
bardzo pieknie pokazane drzewno chyba jakis samochod przejechal w kadrze :)

pozdro