What's new

Ulkokasvatus 2020

gumzgi

Well-known member
picture.php
 

henki

Active member
Olikos se alkemisti, joka kokeili sitä autopot hommaa ulkona? Kuinka se pelas? AQUAbox Spyder voisi olla kanssa kova eikä kovin kalliskaan.
 

Turha.p

Active member
Tuotahan tekisi mieli kokeillakin. Tänä kesänä kyllä toi yläkerran herra on hoitanu kastelun aika mallikkaasti jos ei jo vähän liiankin innokkaasti.

Komea on pusikkokin gumzgilla.
Toivokaamme nyt sitten kuivahkoa loppukesää jottei kauniit tyttöset homehtuisi liiaksi.
 

KiefRichards

Active member
Metsänpoika tahdon olla sankar jylhän kuusikon, Tapiolan vainioilla karhun kanssa yhteen lyön...:) Tuli kävästyä metsässä, ilman vesipulloja! Kastelut on kasteltu. Nyt oli ötökkää ilmassa, ihan samantien oli kiinni ku polvistui...

Siellähän ne keltaiset puskat lepäili, kyllä ne nyt erottaa hyvin maastosta. Hyvin oli budit turvonnut viime kerrasta josta 8pv.
Siellä täällä isojakin nuppuja homeessa ja ainoan wwidown kärkinuppu oli täysin homeessa ja tää leski lähti mukaan.
Karsin kuolleet lehdet pois makaamasta ja harventelin joitain pamppuja joissa hometta. Yllättävän tiivistä nuppua kaikissa, tulee mieleen sateinen kesä -17 ku puskat oli reilusti yli navan!:jump:
 

amaThor

Active member
Vähä alkaa jänskättään yövisiitit spotilla, kesäkuus kuulu rapinaa pusikosta...

Nyt sitte todella suurella varmuudella näin muutamat karhun jäljet tuossa lähettuvillä...

Kyllä mä sen oon tiennyt että niitä tuossa parin kilsan päässä on tullut riistakameran kuviin mutta silti...

Pitää vissiin kuitenkin hiukan ajoittaa käyntejä niin että näkee vielä jotain. ??
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Onnea matkaan!

Kyllähän se vähän tuppaa jänskäämään, joo. Meikällä oli tossa 300m pääässä metässä karhun tassun jälki, ja joku elukka oli käyny tönimässä grilliä yks yö. Veikkaan että joku pienempi elukka, kun ei ollu koko värkki kaatunut, eikä luukku ollu auki. Tai sitten oli menny vaan reteesti ohi ja osunu, just putsattu grilli niin ei ollu sapuskan jämiä haisemassa. Eikä jääny riistakameraan tuo otus edes, oli mikä oli.

Meikä oon ruukannu kolistella ja möykätä tossa mettän laidalla vähän ennen kun meen, karhut ei lämpee metakasta vissiin.. Tietty jos yöllä lähtee sniikkaamaan, niin välttämättä ei kannata mitään gettoblästeriä ottaa olkapäälle karhunkarkottimeks. Menee sitte niinku hukkaan sniikkailut :D:yes:

Isoisän karhupyssy vaan lainaan, muu ei kuule auta. Näin meikä tekis ainakii :tiphat:

https://www.youtube.com/watch?v=IbTKDBTw_VE
 

Manticore

Member
karhuu ei tarvi pelkää. se pelkää sua enempi. jos näät hipsivän kohti niin huutelet sille että menee menojaan. jos vieläkii tulee kohti ni ota mukava asento mättäältä naamallaan. sit pyllistät ja odotat hetken mitä tapahtuu. aina käy niinku käy kato :tiphat:
 

gumzgi

Well-known member
@badticket some of them started preflowerin, got some trees planted from 15 february they didnt stared flower, i think in 2 weeks max everything gonna start flower , and ye october still good all the way.
picture.php
 

Purppura

Member
Tervehdys kaikille pitkästä aikaa


Hatunnostot foorumin aktiiveille, ilo ollut kaikki nämä vuodet lueskella kertomuksianne ja katsella kuvia ulkokasvatuksista.


Kerronpa lyhyesti kuluneen kesän kuulumiset. Siemenet oli seosta jossa geenejä mm: AAK47, Durban P AF sekä Galu`s Ovela outmix x Peruvian ruderalis.


20.5. nousseet sirkanlehtisoturit pääsivät kesäkuun alkupäivinä spotilleen hakkuuaukealle. 4 säkkiä mustaamultaa johon omaan kerrokseen 4dl kakankakkaa, 1dl Biolanin tomaattilannoitetta ja 1dl tuhkaa.


Kesäkuun 25. huitevilla alkoi kukinta ja valikoidut urokset päästi pölynsä. Silloin ei näyttänyt mitenkään erikoiselta kasvien koko ja jäi kevyt vaikutelma että nämä jää perus AF kokoisiksi. Ukot pois ja vain esikukinnot hedelmöittyi random ukoilla joita oli kuusi.


Nyt 5 viikon päästä edellisestä tehty visiitti loksautti leuat auki. 60...120cm korkea tuuhea ja tumman vihreä laaja kasvusto, kukinnot hyvän kokoisia mutta puolessa kasveista alkavia pieniä homekohtia. En muista kesää jona olisi kasvanut yhtä nopeasti ja näin isoksi kasvit kuin nyt. Suurin osa piti nyt kaataa jatkuvien sadekuurojen aiheuttaman alkavan homekohtien esiintymisten takia. Uskon että nappii mennyt lannoitus ja tasaisen märkä mutta lämmin heinäkuu piti mullan sopivan kosteana.
Oli helppo tunnistaa fenoja: AAK47 2kpl, DP AF 2kpl ja Galus Ovela x peruvian fenoja 2kpl joista toinen höttöisempi ja toinen tiheämpibudinen sativafeno.


Nyt tuli vielä kelejä joten kolme pystyyn jäänyttä jäi silmäteräksi. Jännää nähdä kuinka pitkälle päästään ennen seuraavia homeita.


Tsemiä ja jänniä hetkiä kaikille harrastuksemme pariin.
 

Latest posts

Latest posts

Top