What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Szégyenfal - Wall of Shame

Status
Not open for further replies.

what_can_there

Well-known member
blablabla
smile.gif

Par embert mar lehuztak 5 eve ugyanezzel a dumaval (tamogasd a forumot bitcoinnal stb.), remelem nem gondolod komolyan, hogy megint felulnek erre a vonatra. Ennel a szovegnel valami eredetibbel kellene elojonni. Hivatkozhatnal pl. a balesetet szenvedett unokamra, de a Gyurcsany es Soros elleni vegso harcra is szivesen aldozok, vagy Isaura felszabaditasara.
 

gRazzy

Member
Ez viccnek es trollkodasnak is szanalmas. Az meg hogy meg penzt is kersz erte, marmint a semmiert, kicsit eros!
Nem josolok nagy jovot egy magyar nyilvanos kendertermesztessel foglalkozo forumnak, rise and fall....vagy csak fall! Vagy Fail!

Ha nem te vagy Sad, akkor tuti a padavanja vagy!
 

WHIPEDMEAT

Modortalan
Supermod
Veteran
ez az oldal mennyivel biztonsagosabb? semmivel ha barmi van itt is kiadjak az adatokat a hatosagnak a birosagi hatarozat alapjan, kepek ip cimek fenykepek uzenetek stb stb
és eszt ki mondja ? XD

mutass példát gyökér linkelj ítéletet erröl.. vagy valami.
 

Solon

Well-known member
(G)yurcsány (F)erenc, gondolhattam volna. SAdot, amúgy Buhus már keresteti a moszaddal. :D
 

WHIPEDMEAT

Modortalan
Supermod
Veteran
szerinted miért gyaláz vagy 3 ember kapásból ? elképzelésed az nincsen, irja le neked valaki ?


images
 

w33dra

New member
sehova nem tuntem, egyszeruen minden zokszo nelkul torolt az idiota moderator, azt hiszi en vagyok vmi sadmin akit valamiert gyulol. Es ez a nyomorult moderator azt hiszi en vagyok az az illeto akitol neki uldozesi maniaja van. Az hagyjan volt itt egy masik valaki hot5hacs neven azt is torolte mert azt hitte a beteg hogy o az az ember. Amugy en csak egy magyar kender forumot uzemeltetek semmi tobb.

ha esetleg nem tetszik valakinek a rendszer ami itt van, ************************************ oldalon van a magyar forum fizetos ugyan de legalalbb nem az alja.hát hova lett kenderforumclub hozászolása? arra irtam volna választ, lehet törölni hozzászolást?
 
Last edited by a moderator:

WHIPEDMEAT

Modortalan
Supermod
Veteran
LOL


te gyökér az sem tünt fel idöközben átváltottál másik felhasználóra mert az bannolva lett ? XDDDD


éss wíídrával másolod be KÁEFCÉ kommentjét xDDD


ez most a sok herojintol vagy a kevéstöl jött ki ?
 
Status
Not open for further replies.
Top