What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Stealth kasvatus

M

Merrywanna

Take off or cut a hole in the bottom and you'll get an extra 12 cm.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
peruslampulla ei kasva ollenkaan. ainaki sata wattii eslejä jos haluaa mitään irti.

mielummin ite ostasin vaikka pari ketolaa laadukasta rokkoo kun oottelisin 2 kuukautta paria ketolaa luoskuu..

mutta kaikki tyylillään.

minusta tuo sisäkasvatus on vaan sen verran vaativaa, riskaabelia ja aikaa vievää hommaa että mielellään siitä ne parin kuukauden poltot ottaa jos hommaan on alunperin ryhtynyt.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Mitä jos se yks on äijä? :) Vaikka nopeestihan lousku sukupuolensa näyttää.. Mut silti, laita 10 ja myy kamuille loput, niinku Notkea Rotta varmaan olis tässä vaiheessa ehdottanu :tiphat:
 
U

unthing

Toi tila on aika matala, astia ja lamput vie tilaa ja siihen väliin mahtuisi aika bonsai vaan. Oletko harkinnut jotain tietokoneen koteloa? Ilmanvaihtoakin tarvii.
 

snufkin

Member
Yksi varteenotettava vaihtoehto olis PL-L -lamput. Käytännön kokemusta ei löydy, mutta tohon tilaan vois olla aika passelit. Muutama threadi mistä voisit ideoita löytää:

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=171810&highlight=PL-L
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=132787
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=118952
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=2749506&postcount=99

Suomessa taitaa olla aika kiven alla nuo lamput, mutta netistähän saa kaikkea tilaamalla. Riippumatta minkälaisiin lamppuihin päädyt niin scrogi on hyvä viritellä ja tosiaan useampi kasvi niin jää jotain jäljelle kun poikaset on niitetty. Ei tossa tilassa ihmeitä tehdä, mutta kokeilemalla oppii ja jostain se on alotettava :)
 
U

unthing

Mielestäni olen nähnyt pl-l lamppuja rautakaupassa, siellä nyt oli vaikka minkälaista loistaria, pistokantaloisteputki tais olla suomenkielinen nimi. Toinen mikä tuli mieleen ettei halvat femut ryderiä kalliimpia ainakaan ole.
 

ganjamavn

Member
Joo good luck tän kanssa. Raporttia sitten miten meni.

Voin melkein vannoa että saat vain pahan mielen tästä yrityksestä. Vaikka se hamppu rikkaruoho onkin, jotta siitä sen "muutaman gemmin" saisit joudut kyllä panostamaan suurempaan kuin perus 40wattiseen (etkai tarkoita hehkulamppua?) Eikä se lisä tilakaan pahitteeksi ole.
 

Jyvajemmari

New member
Onnea projektiin!.Itse olen useasti kasvattanut energiansäästölampuilla (45w-250w) useita satoja vastaavissa boxeissa ja satoa on tullut poikkeuksetta 15-60g 1-3 kasvilla (kaikki tyttöjä)

Suosittelen tosiaankin verkottamaan/sitomaan kasveja,koska muuten sato jäänee rutkasti pienemmäksi.Lisäksi kannattaa laittaa juuritilaa ,niin paljon ,kuin mahdollista.Itsellä ainakin vaikuttanut kasvien kokoon merkittävästi.
 

ganjamavn

Member
Onnea projektiin!.Itse olen useasti kasvattanut energiansäästölampuilla (45w-250w) useita satoja vastaavissa boxeissa ja satoa on tullut poikkeuksetta 15-60g 1-3 kasvilla (kaikki tyttöjä)

Suosittelen tosiaankin verkottamaan/sitomaan kasveja,koska muuten sato jäänee rutkasti pienemmäksi.Lisäksi kannattaa laittaa juuritilaa ,niin paljon ,kuin mahdollista.Itsellä ainakin vaikuttanut kasvien kokoon merkittävästi.
Väitätkö tosissasi pitäneesi jonkun 250wattisen tuollaisessa sieraimen kokoisessa kolossa?
 

Con

Member
Joo oikeestaa vaa mietin vaa että voiko tuommoses tilas kasvattaa mitää. Näköjää voi, taidan sitten hoitaa kasvatukset himassa kun muutan mutsin luota omaa kämppää. Viel vuos.:jump:
 

ganjamavn

Member
EI 250w ESL niiiin paljoa lämpene,ettei 4kpl 120mm x 120mm tietokoneflektit sitä jäähdyttäisi siedettävälle tasolle :dance013:

Tuulettimista et mitään puhunut aikaisemmin. Ei sitä tilaa mitenkään liikaa kyllä jää jos tollaisessa kopperossa 4xtuuletin, 250w esl, kasvatusastia ja ite planttu vielä. Huoh, ite en viitsis.
 
200W esl on jo ongelmia kasattavassa vaatekaapissa, joka on hieman ehkä suurempi pohjapinta-alaltaan, mutta paljon korkeampi. Kyllä se iso eslikin lämpiää. Jotkut loisteputket ois aika bueno scrogin kera tuollaiseen tilaan. :)
 

qzxc

Member
Ota tuo välilevy pois, hanki 2-3kpl 40w energiansäästölamppuja, tilaa lr2 fem siemenet, multa-astiaksi joku mahdollisimman matala. Sitten fimmaukset ja scrogiverkko niin saatat saada jotain aikaan :) ajastin myös olisi ihan pätevä, ja louskulle on kuulemma paras valojakso 16/8.
 

DickSpliff

Member
Terve vaa kaikille!

Onko tääl yhtää joka ajankuluks ois pc-stealtheja tehny/kasvatellu?
Millassilla kynttälä tehoilla ootte onnistunu?

Ite kyhäilin just tos vanhan pc-stealthin kasaa ja vaihoin 3 x 30w esleä pois ja korvasin 125w spiral red eslillä,lämmöt 26-29c lamppu päällä.
Viel pitäs ah rakennella tohon onneks on suht iso koppa ni jää tilaa viel.

Tuolt micro grow puolelt löyty muutama oikee vakuuttava rakennelma ja sato mitä on pystytty kasvattaa.

Ehkä tonne pitää viel joskus tunkaa joku 70-150w spna niin että saa lämmöt pidettyä kurissa,en usko sen tuottavan vaikeuksia hirmusesti :)
 

DickSpliff

Member
Khyl tuolt löytyy näyttäviä pc-viritelmiä,jopa siinä mielessä että seuraa päivitys tulee kyllä olee:

Spna:n kynttilä ja joku mini bubbleri kenties.

Itel nyt noussu pintaa 3 x moby#1 tai moby#2 ei muista enää mutta mobya kumminki itävyys 100% kerranki.Saa nähä miten soveltuu verkkoo?
 

DickSpliff

Member
Ite tein koteloo pikku päivityksen kun kokoajan sai säätää lämpöjen kans jotain ni ostin tälläsen:
http://www.vplux.fi/kasvivalaisimet...imet/led-kasvivalaisimet/&x148958=Select/Card

Viel jos jossai vaihees yhen tilais tai kaks ni olis ihan passeli valoteho kotelossa.
Kyl täytyy nostaa hattua noiden ledien kans ei muuta ku lamppu kii ja tulille,ei tarvi lämmöistä ressata yhtää kokoajan valot päällä tasan 24c ja pimee 20-21c.
Pari Diesel ryderii pistin itämää ja yks mobi on kokeilemassa ledin valoa noin litrasessa ruukissa,ja täytyy sanoo et hullua vauhtia kasvaa.
Kolmen tollasen ledin rivi mahtus hyvin koteloo ja sit se ah pitäs viel kuhätä jostain ah kankaasta,rakeesta ja pc tuulettimista.
Harmi kun en tuota kameraa omista et vis kuvia laittaa,no joskus sitte tulevaisuudes :)
 

DickSpliff

Member
Tänää tupsahti postista bloomi ja toinen 21w pakkalan ledi.Nyt siis 42w lediä puskee kotelossa ja varmaa innostun taas vetää setit overiks ja tilaan ainaki viel yhen tonne.

Lämmötki pysyy samana oli sit yks tollain tai kaks kotelossa :)

Yks diesel ryder ja yks mobi täl hetkel sisäl ja moby rupee kukkimaa pikkuhiljaa karvaa siellä täällä.

Noitten jälkee lähtee kyl kokeiluu Nortti x Nycd krossi.


Off:Täällähän ei vissiin saanu vaihella papuja tai muutakaa vai olenko aivan mettäs?
 
Top