What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

OUR GALLERY

Mezinima

Member
sw x ss 1 ( sharkwidow x shark shock ) vůně po ořechu ,ale zajímavá

Attachments

• SAM_2617.jpg
    SAM_2617.jpg
    73.5 KB · Views: 49

Mezinima

Member
Amnesie s Chemdogem nafotím příště, zatím mám 3 samice a 9samců.

a těším se na další věci, Recon x Warlock, SW x Warlock,Canalope Haze x Warlock,kandy kush/skunk x Warlock , Kandy kush x Shark shock,

a do matkárny přibyli 2 Hash planti, Kosher kush sem teprve vyděl u známých,a parádní šišky,ale nic pro můj nos,všeci si to nemůžou vynachválit,ale tohle je prostě úplná zatuchlina :D mám jiný vkus .

Mezinima

Member
Amnesia haze x ChemDog IBL

Amnesia haze x ChemDog IBL

takže zatím mám 12 samců , a 3 slečny ,favority na Samce mám 2 . které určitě uchovám. Slečny jsou teprve ani ne na půli cesty do konce,až bodou starší,tak je určitě nafotím...

Attachments

• SAM_2683.jpg
    SAM_2683.jpg
    66.2 KB · Views: 49

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ajjjj to je samců jako smetí! Tak snad nějaká z těch 3 slečen bude stát za to.
Koukám, že ti nevyhovuje zatuchlej travní smrad, v tom případě se snaž vybrat A.H. pheno, Chem je zatuchlina na entou... :D
Good luck

Mezinima

Member
zdarec

zdarec

to vůbec nevadí ,že je tolik samců,samce použiju nejspíš na náš největší momentální klenot SharkWidow ,a zatím mám všechny samce řízlé,ale nechám jen ty 2 co se mi nejvíc líbí. a uvidíme co z těch 3 slečen vyleze,prykyricre už se pěkně tvoří :) momentálně jak je kvetoucí box teď plný různých modelů na test a různé řezy které mám navíc,,,tak vše hnojím jen tak čtyřikrát za květ,hnojím to je tak do dvacáteho dne,a pak jen voda,měl bych v tom potom zmatek,ale vůbec jim to nevadí :)

Mezinima

Member
MATKÁRNA

MATKÁRNA

momentální stav matkárny :

Canalope Haze
Kosher Kush
Shark shock 7
Shark shock 9
Shark shock 10
Warlock 2
Warlock 5
Warlock 6
SharkWidow
Sensi skunk
Silver Shark 2

aktuální selekce :

Shark widow x shark shock 10ks
Amnesia Haze x ChemDog IBL 3ks

nachystaná selekce :

Kandy kush x shark shock
Shark widow x Warlock
Canalope Haze x Warlock
Recon x Warlock
Kandy kush/skunk1 x Warlock
Ken's OG

D

Dogon

Ajjjj to je samců jako smetí! Tak snad nějaká z těch 3 slečen bude stát za to.
Koukám, že ti nevyhovuje zatuchlej travní smrad, v tom případě se snaž vybrat A.H. pheno, Chem je zatuchlina na entou... :D
Good luck

kouřil sem ted chemd co sem dostal darem a žádná zatuchlina přišlo mi to jak mladá cibule,pak tu je ten britishklon co letí evropou tam jeto sporadický jestli vubec je chem a pak muže poreferovat Porksoda a MAHA KALA kteří maj realdeal pravdě podobně jak to šmakuje.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
kouřil sem ted chemd co sem dostal darem a žádná zatuchlina přišlo mi to jak mladá cibule,pak tu je ten britishklon co letí evropou tam jeto sporadický jestli vubec je chem a pak muže poreferovat Porksoda a MAHA KALA kteří maj realdeal pravdě podobně jak to šmakuje.

cibule/česnek + maso + olejové barvy nebo tak :biggrin:

Last edited:

Mezinima

Member
matky

matky

Canalope haze
warlock 2
sharkwidow
warlock 3 - samec

Attachments

• SAM_2724.jpg