What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Muzica profunda si "ierbalistica" :)

ganjamind

Member
cunosc, si eu am fost fan B.u.g Mafia in copilarie...stateam cu pixu si foaie in fata si scriam versurile , gen : Play 10 sec +Stop ( scriam ) , Play 10 sec +Stop ( scriam ) etc... erau casete pe vremea aia :)

Si eu faceam la fel Fra....
Si cu parazitii la fel...le stiam pe de rost.
thoamne erau mai mult decat pretioase casetele alea...

O

ovexs

cine nu facea la fel..tin minte ca ascultam pe ascuns bug mafia si parazitii de ai mei,cumparam baterii la casetofon(De ala smecher cu luminite pe boxe :D ) si plecam pe afara cu baietii si ascultam.

MJgrow

Active member
prima data cand am auzit de bug mafia era acum vreo 11-12 ani.

Stiu ca avea un tip o caseta cu ei, era o piesa cu vecina de la nush ce etaj :))

ypmiks

Member
eu hackuiam casete :)

imprumutam casete originale de la vecini, le trageam pe casete basf.
dupa aia desfaceam casetele si schimbam benzile intre ele, si eu aveam caseta basf cu banda originala :p

eee... ce vremuri

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lol. trageam si eu casete in draci, chiar mi-a parut rau putin cand a venit vremea cd-urilor.
ca sa nu mai zic ca de abia gasisem un casetofon care sa traga cat mai aproape de perfect.

Latest posts

Latest posts