What's new

..Indoor Photos Gallery..

mrakoplas

Member
Panacea's Bohemia Gold

Panacea's Bohemia Gold

pěstováno z řízku, 9 dnů předpěstován pod zářivkama
600W
hlína biobizz (asi)
příměsy - fish a cotton powder, guankalong, vermeskompost, kokos
hnojiva - za celou dobu , jen enzymy, nebo možná jsem tu z nějakejch zásob co se mi tu válí použil jen tak nějakou metrosexuální vodičku, která zvyšuje výnosy a vitalitu o 30%

18/6/0
12/12/71 - přehnojeno N proto pozdější sklizeň

rychle růst, tendence držet internody blízko u sebe.
dobrý potenciál větvení od spoda rostliny, stavba rostliny velmi pevná.

několikanásobný nárust po přepnutí --pův. rostl. po přdepěstování pod zářivkama cca 15-20cm při sklizni 71cm

první náznam preflowers po 11-12 dnech (podle poznámek)
ale venku velkej neúspěch , i když je pro něj dělaná, tak těžko říct proč nedojela...v genetice by se měl skrývat vliv ruderalis..

struktura květu od začátku , je vidět , že to bude kamenitej pazourek, i když menší velikosti , tak ale hustota přisedlosti pupenů a jejich celkové celistvosti, je opravdu skvělá.

I spodní paličky na, které tolik nesvítí jsou solidně šutroidní.

listí v palicích , jde velmi jednoduše a rychle vystříhat...to je myslim u odrůd oceňující, zvlášť v outdooru

Vůně podle poznámek od poloviny květu-bylinky, ovoce dřevo a na sklizni štiplavá, velmi specifická lemon- angrešt , ale jsou tam podtony ovoce - trochu jako taková ta malinovka za tři padesát , nebo nevim, prostě to můsíte sami vyzkoušet.

chuť - ná ty se podepsalo přehnojení příměsama, ale i tak přehnojit hovnama , je něco jinýho než minerálama , takže to bylo taky chuťově super ,ale zrovna si tuhle moc nepamatuju a smoke report začíná nadpisem a tím, taky někdy končí , takže některý chuťě odrůd zapadnou za víko sklerozy do doby , než si ji zase přijde otevřít. každopádně ale kámoši řikaly, že je pěkně skunk- ovocná- čemu bych věřil, ale nejlepší je si to vyzkoušet na vlastní plíce

Výnos - velkej potencial k velkým výsledkům. neměl jsem možnost vážit

účinek - to samý s chutí....+ ještě po sklizni (a zvlášt na neschopence) ta tolerance , je někde jinde žeo, jde výš a výš se spotřebou, která od 50.dne květu strmě stoupá, že po usušení , je porota docela dost přísná.
Ale zase od lidí se mi dostaly ohlasy, že je to denní a party high

Tato kráska s rychlým růstem, spíš sativa listy s velmi výrazným hlubokým pilováním a jejich tendence z nich dělat hvězdičky čím jsou listy menší , jejichž cípy rostou z velmi tvrdých palic nadprůměrných výnosů , unikátní vůní ,to je myslim velmi dobrej hráč reprezentace ČR (uvidíme ještě ten outdoor letos, jak dojede)

 
Last edited by a moderator:

mrakoplas

Member
White Phoenix

White Phoenix

Další odrůda od Panacea seeds, o jejich rodičích mi neni známo, ale asi budou velmi pečlivě vybrány, jelikož , je to velmi charakteristická odrůda. A ten název mě hodně baví. Dostal jsem již vyselektováný řízek.

podmínky stejné ,jako u Bohemky
pod zářivkama 7.dnů
pak
600W HPS
hlína
0. 18/6
77. 12/12......opět nebýt nadbytku N ,tak je minimálně o 7-10 dnů dříve.
na startu výška cca 15cm, v cíli se povýšila na 46 cm, oproti ostatním prcek

hnojiva stejný
enzymy jsem používal GET power thrive, výbornej produkt.

Růst. je velmi podobný , jako Agent Orange, nízký pěkně do vánočního stromku. Berte v potaz, že jsem jel bez růstu, takže po 14.dnech 18/6 může růst jinak- rychleji ,ale jako takovej zakl. obrázek zatím stačí. Matka je rychlejší, než AO.

Větvení od spoda.
Listy u této odrůdy jsou opravdu fascinující , možná tím názvem, ale evokuje mi to opravdu nějaká brka křídel nějakého ptáka.... velmi estetická záležitost.

Můžete si všimnout , jako u Bohemky , dvojitého pilování. Poprvý jsem si toho všimnul u odrůd Mr.nice (konkr. Afg.SkunkxAfg.Haze)...ale co to znamená jsem ještě nezjistil...

Květ- preflowers nasazovala standartně kolem 10.-14.dne 12/12
Podle poznámek z 39.12/12
krásný sativa listy
velký paličky, jenž jsou na stonku blízko sebe
výrazná jemně kyselá smetanová vůně

Struktura květu je trochu roztřelenější, nugety nejsou k sobě tak přisedlé, jako u indic. Z toho vyplívá , že by pevnosti palic měla být měkčí, ale neni tomu tak, sice kameny to nejsou ,ale pupeny svojí tvrdost skutečně nepostrádají a po usušení mají pěknou tvrdou strukturu
Jelikož mají vlastnost tvořit obrovský palice , tak výnosově , taky nebude špatná. V BUSH by mohla předvést super výsledky.
Co se týče barvy ,tak jak vidno z fotek není třeba komentáře.

Co jsem měl možnost se o ní dozvědět od kamoše co jí jel na moravě( ale jiný pheno , tak jedna z nejpotentnějších odrůd co vloni bo předloni bo kdy ,to letí, měl možnost pěstovat)

A nevim jestli jsem v tý době byl na detoxu , ale určitě vim , že jsem ji hulil a udělal mi v hlavě pěknej vítr. Sativa high up up up

Vůně podle poznámek :
velmi ovocná vůně s troškou sour pachu - hodnoceno při sklizni

Chuť- tady mám deficit v paměti i v poznámkách. Jen tak matně si vzpomínám, že byla neškrábající, víc taková ta hladší...

účinek - sativa, ale moje vytrénovaná tolerance, v době , když jsem tuto odrůdu hulil byla docela vysoko , takže nemůžu říct něco víc...v sérii léčebných neschopenkových brk od rána do večera , nějak zapadla.....každopádně ten WP z outu na moravě se mi vryl do paměti mnohem víc , než z in.

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

mrakoplas

Member
Panacea's White Phoenix (CZ)

Panacea's White Phoenix (CZ)

Panacea's White Phoenix
picture.php
 
Last edited by a moderator:

mrakoplas

Member
čus...nevim kdo jsi, jaks psal v komentari upozornění , že se nesmim zveřejňovat seedbanky , které nejsou ve vendor foru, tak bych poprosil mody o korekturu. díky moc.
no kazdopadne to jsem necekal takovy pravidlo.. co když tam je něco i o hnojivech a v galerii to muzu mit napsany a co kdyz napisu , ze panacea neni banka ,ale šlechtitel, pestitel ... se snad i ty pravidla budu muset precist..

jinka asi ten komentar ma omezenej pocet pozic skoncilo to ...tresta se to ....a dal nic ..tak hlavne at me to moc neboli a mam v poradku plice..

a díky všem za k+, nevim , vždy nějak potěší i když nejsem zkouřenej, což je poslední dobou málo..hahaa
a abych nebyl uplně OT
ještě parkrat White phoenix od neznámé banky ze střední evropy na placaté planetě zeměploše položené na hřbetě 4 slonů stojících na krunýři želvy plující vesmírem smerem na sirius za svoji zelenou potravou , kde ji je pro všechny vzdydycko dost.. hahahaaa

priste se muzete tesit na nezamenitelný agent orange....mnam mnam

jo jinak ruka na obr. má na šířku 9cm v bodě v nejširším průměru palice ...takovy kurata nema ani babiš...heheh

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

CZepra

New member
[FONT=verdana, arial, helvetica]CREAM CARAMEL (Sweet Seeds) - 68.12/12 600W, bubbler, Hesi hydro grow, Hesi hydro bloom, PK 13/14

picture.php

picture.php

[/FONT]
 

mrakoplas

Member
Agent Orange
(TGA subcool)
(Local Orange Skunk x Jacks Cleaner X Space Queen)

...tady pár fotek pořízených ze 3 phenotypů.
Každý z těchto phenotypů, i když jsou od sebe docela odlišný , tak vůní, chutí i účinkem mají v sobě podobné znaky, které tuhle odrůdu dělají tak oblíbenou.

pěstební podmínky
první fotky, černé pozadí.
250w + 125w cfl
hlína ....0,4 l
styl- SOG

poslední foto
600W
bez růstu
hlína + vermeskompost, guankalong, fish a cotton powder
hnojiva- bez hnojiv , jen párkrát GET enzymy

Obecně mají tenké větve, které pod tíhou velkých palic padají k zemi.
Odrůda schopná snést větší koncentrace hnojiv.
U matek je schopná využít až o 1/3 víc hnojiv , hlavně N

růst-
každé pheno vykazovalo odlišnou stavbu růstu -jedno vytáhlý a rychle rostoucí, druhý taky vytáhlý ,ale více plazící do stran a místo coly, spíš palice jako šutříky v internodách.
Třetí co mám ted , je asi nejlepší co jsem měl.
Růst do vánočního stromku, celkově menší vzrůst , super větvení od spoda, krátké internody.
Stonky na AO velmi pevné.

květ-
okolo 9-10týdnů
na out moc vhodná není, i když jednou snad v 2010 se mi na balkoně docela povedla...
trochu rozstřelený palice, měkčí chlupatější vzhled.
hodně asi bude záležet, jaký chytnete pheno

vůně -
chemická pomerančová-něco jako solvina , mandarinky, popel spálenejch pomerančů postříkanej pomerančovým džusem a pochcaný vzteklou kočkou...

chuť-
co jsem měl nedávno možnost ochutnat vzorek od kámoše z mého aktuálníha phena, které bylo vypěstováno v kokosu pod 400w , tak je plná , hutná, opravdu mandarinky-pomeranče....velmi specifická...velký mnam mnam

účinek-
tak ten mě překvapil. můj AO z pod 600w mě nijak zvlášt neoslovil, denni sativa high...moc se mi asi nepovedla , nemohl jsem ji věnovat tolik péče.
Ale ten vzorek z kokosu mě dostal. S každým brkem jsem pocítil silný dlouhotrvající stupňující sativa high.

Výnos-
potenciál k nadprůměrným výsledkům
podle toho, jak roste moje aktuální pheno a vypadaj palice, tak pro bush, scrog ideal.

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

mrakoplas

Member
Heriuana

Heriuana

...tady jsem si zavzpomínal na ,,staré časy´´ s Heriuanou.
...kdyby jí tu někdo náhodou držel, tak bych měl velkej zájem...
...řízek už nevim od koho ,ale dostal jsem ho snad od někoho z moravského království. Bylo to jedno z mála phen, který nebylo tak gaučově uzemňující.

tady okopírován starý popis

250W HPS
jeden záštip
asi 10 dnů 18/6
61-65 dnů 12/12
Hlína. biobizz
hnojiva: biobizz

Růst-
Heriuana je velmi vytáhlá s velkými rozestupy pater (aspoň u mě) paličky kvetou odděleně v mezipatrech , žádná hlavní palice se netvoří, po jednom záštipu ,,FIM´´
se mi všechny větve rozlezly pomalu do poloviny mého skromného příbytku, ve kterém musely pomáhat mnohem silnější větve ostatních kytek ,aby nespadly.
Tento model bude super do scrogu nebo pro sog a když bush, tak jen modely podobného růstu , jinak budete muset čarovat jak coperfield ,abyste udržely kytky v optimální vzdálenosti od světla

Vůně-
nebo smrad, je kapitola sama o sobě, je to fakt, jak nějaký shnilý brambory s nádechem nějakýho rezavýho kovu , nebo jak někde ve svářovně, těžko popsatelný.

Chuť-
těžká,zatuchlá rezavá brambora , která kope,ale zase nějak výrazně neškrábe,je to takový ganja čůčo

zkouřenost-
co jsem o ní četl ,tak jsem si ji poprvý zahulil radši večer na spaní a kupodivu na mě měla spíše motivující účinky aktivního rázu, byl jsem docela překvapenej.
výnos malej,ale velká spokojenost.

a protože se mi dostal dovnitř pyl z ASH nebo PG 13 ,tak mám i nějaký koule, na některých fotkách jsou i vidět

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

d-k

Active member
Sweet Killer

Sweet Killer

- 9x Sweet Killer [Super Sweet Cindy 05 x Kill Bill]

- 600W Green Power + Lumatek + TopSpin 1.0

- Home Box XL Silver (120x120cm)

- kokos, 6,5L květníky, Canna Coco A+B, SuperVit, PK13/14, Cannazyme, kořeňák

Zastřižené, růst cca 18 dní 18/6, květ cca 58 dní 12/12




 

BURN

Member
Veteran
čus...nevim kdo jsi, jaks psal v komentari upozornění , že se nesmim zveřejňovat seedbanky , které nejsou ve vendor foru, tak bych poprosil mody o korekturu. díky moc.
no kazdopadne to jsem necekal takovy pravidlo.. co když tam je něco i o hnojivech a v galerii to muzu mit napsany a co kdyz napisu , ze panacea neni banka ,ale šlechtitel, pestitel ... se snad i ty pravidla budu muset precist..

jinka asi ten komentar ma omezenej pocet pozic skoncilo to ...tresta se to ....a dal nic ..tak hlavne at me to moc neboli a mam v poradku plice..
:tiphat:
Ahoj pane mág,to jsem ti psal já,vůbec nic ve zlém,byl to delší koment,neměl jsem tušení že to je nějak omezené a nezobrazí se ti to celé,jen jsem ti to psal ať víš jak to tu je,zpozoroval jsem že sem přišlo spousty lidí koukat na tvé fotky a bavili se o tom.

Moc pěkné fota,jen tak dál :dance013:

Omlouvám se za offtopic

přihodím aspoň jednu ze starších :

picture.php
 

mrakoplas

Member
čus,
jasný chápu, to já díky za upozornění... jen mě to trochu překvapilo
..a díky všem za pozitivní ohlasy, je to někdy boj z tý hromady fotek vybrat ty nejlepší.. na každou odrůdu vždy minimálně tak 10-20 fotek

tady něco z archivu, kytky z první takový po punkovsku udělaný skříně..
Získal jsem zrovna klony popelky původem selekce snad od udla, ale abych nekecal...joo to jsem v tý době ani nevěděl co se mi to dostalo do rukou za poklad...


Cinderella 99
hlína
250W hps
Advanced hydroponics


picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

picture.php
 

Latest posts

Latest posts

Top