What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Индоор 2009-10

rqpa

New member
/;
kolko m2?
s 2x600w??:tiphat:
и колко растени?
ако не е тайна разбирасе:)
Растенията са 34 в 7 литрови саксии квадратите не ги знам. jhook ти от твоите колко изкара.

bahura

Member
58 дена .. още 2 и го режа

Attachments

• DSC03394.jpg
    DSC03394.jpg
    61.3 KB · Views: 36
  • DSC03406.jpg
    DSC03406.jpg
    66.6 KB · Views: 40

bahura

Member
браво Бахур4е:tiphat: много съм доволен от това което виждам:tiphat:

Big bang-a мисляо да го махам батка... ще си оставя Хешплант Хейза и сега съм си взел и аз от Амнезята на хй-про да я пробвам :tiphat:

capsicum

Member
що ще го махаш човеко,на мен биг-банга много ми хареса и аз имам няколко,ако имаш опит с него,сподели впечатления,ще е интересно.как напуква,как се гледа такива неща.мерси/
браво на резултата.

Аз също имам някакви наблюдения над биг-банга. Само с био бизз по табицата - дори може по-малко количество торове- и веднъж прибавих английска сол и това беше. С по 3 седмици вегетация... Но го гледах в чужд бокс т.е. с по-добри от моите условия. Една от китките беше откъсната по-рано(на 50/50 прозрачни/бели трихоми) и имаше супер яко напушване- много смях! А след 3 седмици става чук! Не държи много дълго , но е яко.

bahura

Member
що ще го махаш човеко,на мен биг-банга много ми хареса и аз имам няколко,ако имаш опит с него,сподели впечатления,ще е интересно.как напуква,как се гледа такива неща.мерси/
браво на резултата.

Ще го махам не защото нестава а защото го гледам от 9 месеца и доскоро пушех само от него (и не се оплаквах де).

За гледането не е капризен лесно се гледа (се пак е от линията на скънк).

bahura

Member
Ето го и Биг-банга

Attachments

• DSC03393.jpg
    DSC03393.jpg
    55.9 KB · Views: 37
  • DSC03399.jpg
    DSC03399.jpg
    71.4 KB · Views: 40