What's new

ILoveU SENSI

Opium

Member
Реших да направя тема за снимки на една от най-старите сеед банки...давайте снимки да видим дали наистина си заслужава да се купуват техните семки...Аз бих казал:Заслужава си :)
Shiva Skunk


Super Skunk


Super Skunk отзад,пред тях Shiva Skunk


Jack Herer
 
E

EverLast

I love U sensi too.....и особено много тая яка циганка на логото им :D. Красота и класика това бих казал аз. Нямам търпение да видя кво ще стане на финала....SS експлозия!!! :thanks:
 

Opium

Member
till now both looks great,I think super skunks give better yield...I will post smoke raport,we will see how gives better smoke... :)
 
E

EverLast

Поздравления и от мен за добрата работа....лично на мен тоя super skunk ми допада повече ама аре накрая ще видим за кво иде реч!
 

gwan

Member
скунк#1 -феми.семки,как да не ги обича човек.
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    58.3 KB · Views: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    54.1 KB · Views: 41

gwan

Member
El jardinero.много добър избор,успех с проектчето!два последователни дни слана,и все едно нищо е нямало,издържа на всякакъв стрес,като уличен пес,а "главата" леле-мале каква глава!и количеството е мн.добро особено навън,пре-доволен *шъ останеш* почвата твое творение ли е? или е купешка,много добре изглежда!
 
E

EverLast

Хм ще е интересно да се види кво ще излезе......доста се изписа в последно време за точно този Куш на Сенси....тези,които следят брийдинг сцената в момента знаят за какво говоря...както и да е... той е добра алтернатива за нашия климат. Успех и ни дръж в течение!
 

El jardinero

Active member
Здравейте gwan и EverLast,радвам се че откликвате на моя избор със сорта.Почвата ми е от едно много старо торище.Тези двечките ще са indoor.EverLast не знам какво се е изписало по този сорт,но ще се радвам да обясниш за брийдинг-а спрямо Hindu Kush.
 

gwan

Member
браво на плодородния торен чернозем,почти няма побеляване като при "белите сортове" много тъмно зелен и както почти всички продукти на сензи с ясно изявени плодни торбички -(топчетата с близалцата) такива неща те очакват,успех!
 

Attachments

  • 1.JPG
    1.JPG
    19.9 KB · Views: 41

El jardinero

Active member
Ще видим какво ще излезе от моя къш,дано да не излязат 2 мъжкара,или ако се покаже мъжко ще опраша долните главички на женската.За момента има растеж,ще ви държа в течение със снимков материал.

 

Latest posts

Latest posts

Top