What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ghost Train Haze aneb postni svoje gtháčka

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tohle je thread: postni svoje gtháčko

gth8

picture.php

:dance013:

Last edited by a moderator:
M

miris

opravdu mnamka , pheno 1-3 začínal flush
picture.php

šišule jsou dostatečně velký , i když 1-5 je lepší . btw jak ta jednapětka voní?
picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Ghost Train Haze # 1 pheno 5--70-12/12

Ghost Train Haze # 1 pheno 5--70-12/12

PLAGRON ALGA - Grow,Bloom
Green Sensation
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no právě nee, ptze já jsem jeli tu 1/5 a ta je jiná.. ale to je jedno neboť ght8 je vítěz, aspon pro mě..

:D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
dneska mě potěšila 1/3 ráno v lese.. good weed.. je to dobrá změna od amnesie třeba.. zdá se mě jak kdyby první polovina efektu byla "jakoby" trainwreck/og a druhá nevilles haze, což je bomba :D

:tiphat:

M

miris

osmička v aeru, nedá se to uhlídat vejškově , tohle jsou tři řízky cca dva týdny na růstu (po předpěstu do velkých rw). skvělá sladká tropická vůně (jidb) , rostou ještě tak 3-4týdny po přepnutí :D

picture.php

Last edited:

Rakosnicek

Member
Veteran
GTH 1 5, kosa nějak kolem 65.den 12/12

velkej výnos, celkově pěkná, chuťově a hlavně účinkem mi krásně sedí, akorát jak jsem zjistil je hodně náchylná na padlí, jediná celkem napadená, ostatní kytky kolem nic

picture.php

picture.php

picture.php

Rakosnicek

Member
Veteran
GTH 8
výnos asi ještě větší, chuťově ale horší a účinek dost síla, mezi lidi dobry, ale doma mi nebylo moc fajn :D ale třeba to bude jindy lepší

56.den 12/12
picture.php

picture.php

+- 68.den 12/12
picture.php

picture.php