mah, ce vreti, omului i-e tarsha de radiatii.
Acum, fiecare are cate un ba-bau, unii se sperie de paianjeni, altora nu le plac broastele sau serpii, sau gaborii.. Eu unul ma scap in nadragi in apropierea stalpilor de inalta tensiune, nu-mi plac si pace.
Daca protectia suplimentara il ajuta pe motanu' sa fie un membru echilibrat al forumului, mie-mi convine. Ba chiar le recomand si altor membri sa faca la fel.
jtm.. .. tu cred c-ai citit o caterinca de text undeva si-ai pus botu'.. stii ca mai sunt si din astia, ii mai vezi si pe la televizor cand pun intrebari pe strada oamenilor ca sa testeze nivelul de inteligenta .. "Stiati ca apa de la robinet e contaminata cu hidrogen?"..
Pai, LUMINA = RADIATIE ELECTROMAGNETICA e acelasi lucru, lumina e de fapt o radiatie electromagnetica + o componenta "fotonica" n-as putea sa intru in mai multe detalii
jtm, parerea mea personala este ca sitele alea iti opresc minim 15% din lumina
mah, ce vreti, omului i-e tarsha de radiatii.
Acum, fiecare are cate un ba-bau, unii se sperie de paianjeni, altora nu le plac broastele sau serpii, sau gaborii.. Eu unul ma scap in nadragi in apropierea stalpilor de inalta tensiune, nu-mi plac si pace.
Daca protectia suplimentara il ajuta pe motanu' sa fie un membru echilibrat al forumului, mie-mi convine. Ba chiar le recomand si altor membri sa faca la fel.