What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

DS40 (CFL 76)

siemka wszystkim.
icMag roxx ;] po primo.

wkoncu moj boxik zostal odpalony,komentarze i porady mile widziane.

pozdro en dank u!
no i zdrowie dla Pan !

BOX (40x40x120cm)

LIGHT-CFL (76watt)-veg 18/6
LED Ufo (50watt)chce ogarnac,?

ARDE (Gold Label SpecialMix)
NAWOZ (BioBizz-Grow,Bloom)from 3d week.

POT (6,5L 18x18xm) x4

BUIS VENT 125 + CANFILTER

KWIATKI (dzieki dla kwiaciarza z pod North sea ):friends:
2x (StinkyPinky x (CHDDxBBJ))
2x (DSDxLAconf)x(WRxBBJ)

11dzien veg

klint

Active member
Veteran
Powiem Ci tak. Do Amsterdamu mam godzinke z drobnymi pociagiem.. Niedaleko Eidhoven

koniec swiata fajny jest ale czasem mnie wqrwia ;] bo ciezko dostac wsyztsko...heh
(zawsze cos zacos)

do rzeczy: Update Glowy, jednak nie LED tylko (CFL 125W - Flower) juz niedlugo.

:smoke:

Big Top

Member
Hej, @piecu, jak dla mnie trochę przekombinowane, nawozy, żarówa, hmm, robisz ganję czy to Twój test grow?

elo big top. przekombinowane? nawozy (biobizz-grow,bloom+Fiszmix ;]) chyba norma. swiatlo- oczywiscie ze kombinacje sa wskazane wydaje sie mi, zeby jakis flower sie urodzil dobry ;] a pozatym tak to moj test groW :p :sasmokin: pozdro!

RaStart

Member
Siemanko gosciuwa!Fajowo cie widziec na ICku, pieknie cisniesz jak na 1-szy grow, trzymaj poziomes, oby tak dalej ycze samych kobiet i zajebistych fenotypow z tych kulek (sam jestem mocno ciekawy co powychodzi)K+ i ten fiszmix se podaruj heheh

bloemtje voor u
zeus

A siemanko! Fajnie to bylo cie widziec kolo hetmana kiedy slonce palilo kory i kofola sie lala !
Ja niecisne One sie pchaja, pozatym git jak na MOJ 1st Grow :yappy:
Ciekawy tez jestem i dzieki za info o rybie.
Pozdro tam!

Bedankt voor de bloemen! wanneer volgende?

:smoker:

19day(veg)

zrobilem 3 paniom FIM
ost.2 razy daje im pic: woda +1ml/1l biogrow(biobizz) ;]

opinie jakies lub porady(mile widziane )?

greetzz.

Latest posts

Latest posts