What's new

2014 Sativa Grow!

KiefRichards

Active member
Kuis sativat kasvaa? Tosi hienoja kasveja ja SLH on yks mun suosikeista niinku varmaan monen muunkin... Meinaatko vaihtaa viel isompiin saaveihin ennen sisälle siirtoa? Meinaan kerran pidin partsin nurkassa(ettei näy naapuriin) 5kk 10l ämpärissä yhtä komeeta Hazea ja 170cm
oli pituutta ku siirsin sisälle. Alko tiputtelee lehtiä joka ihan varmaan johtu juuritilan loppumisesta... Pokkana vaan +50l saaviin ainaki osa!!
 
S

scai

Minulla on yksi iso Zamaldelica saavissa odottelemassa kesän loppua.Siitä tulee sellainen puska ettei toista enää mahdu sitten kukintatilaan.
Sitä ja yhtä isoa 8 milea kasvattelen jotta saa okeilla hasan tekoa syksymmmällä.
Varanasi meni sisälle jo, se on 150 korkea ja ajattelin ottaa siitä kuvan nyt viikonloppuna.Kaksi Keralaa odottelee vielä ulkona ja näyttää siltä että niistäkin tulee liian suuria ;)

Kesän alku oli kylmä ja valoa riitti, siispä kasvit venyi.Sitten latvoin niitä ja nyt kun lämpimät tuli, räjähti koko viidakko käsiin, kasvihuone on tupaten täynnä yli metrisiä kasveja.
Tiedä mihin tunkisin niitä syksyllä ;)

SLH_t on kohta tulossa sisälle kukintaan.Otan niistä pistokkaita jotta saan talvellakin muutaman kasvamaan.
Ghost train hazea tulee yksi kappale, toinen ei itänyt, Banghi hazea on viisi joista ainakin yksi uros.
Zamaldelicoita oli pari siemenestä, yksi tuli sisälle ja kerkesin olla iloinen että se on uros.Vaan niinpä se pukkasi pallien viereen valkoiset tupsut, pallit kellastu ja kuoli pois...
Killing Fieldsejä on sekä omia että kaupan ja ne näyttää venyvän kans ihan hirveiks.
Sweet seedin osiossa on punaisten autojen kasvatuspäiväkirja ja Fatty Bubbat löytyy Acen osiossa ;)

On tämä ollut hullu kesä, ei voi muuta sanoa ;)
 
S

scai

Ja sitten se ainoa ja originaali Varanasi joka koittaa kasvaa katosta läpi, ollut nyt kukinnassa jo useamman viikon, mutta hitaasti se vaan aikoo aloitella...Karvat kuitenkin on jo hiukan näkösillä jotta kyllä se lady on,.Muutaman pistokkaan otin, jospa tämä on yhtä helppo pistokkaasta kuin Zam.Vaikka nakkais maahan niin juurtuu...
picture.php
 
Last edited:

KiefRichards

Active member
Jees jees mä mietinki mitä näille kuuluu! Onpa kivan kokonen puu jo tässä vaiheessa!! Kiva nähä ne pistot miten lähtee. Pistäppä kuvaa kasvihuoneelta...
 
S

scai

Huomenna tulee kuvaa Varanasista.Se on kaikkein "sativaisin" mitä tänä kesänä kasvoi.SuperLemonHaze tuoksuu ihanalle ja on aloittanut kukintansa.Banghi Hazet on kans puolivälissä kukintaansa.
Keralat vielä ulkona sillä oli pakko ottaa Sweet seedsin punaiset af:t sisälle, home iskeentyi niihin.Siispä ne oli tuotava kuivaan ja aurinkoiseen.
Zamaldelicat pärjäävät hyvin ulkosalla vielä, niissä ei home pääse jylläämään.
Mutta kuvaa siis huomenna.
 
S

scai

Noup, kaveri keräsi Varanasit Varanasista ;) hää toi Intiasta ja Nepalista siemenpussukoita poltoistaan tai mitä oli kerännyt luonnosta.
Nämä on koekasvatuksia sitten niistä siemenistä.

picture.php


picture.php
 
S

scai

Varanasi taitaa nyt mennä silppuriin, näyttäisi hermistelevän?
Mutta toinen Kerala osoittautui urokseksi.Olin jo laittamassa sitä kompostiin mutta hieroin vartta saadakseni tuoksu.
Olikin niin puhtaan sitruuna-appelsiini, että otankin siitä pölyt ja laitan Salarakkaaseen tai Sour lemon OG hen.Katsotaan mitä noista saadaan ;)
 

KiefRichards

Active member
Mites sativat pärjää näin syssyllä ku ilmat alkaa viilenee? Varmaan hyvin ku lämpimat kelit ja katto pään päällä! Ota kuvaa kasvi huoneesta?
 
S

scai

Kasvihuone on nyt tyhjä, mutta olohuone täynnä ;)
Sativat ei pärjää oikein hyvin kun lämpötilat laskee yöllä ja on viileää.
Joinakin öinä on käynyt jo nollassa, mutta viimeyökin oli +10.
Etenkin Salarakas tuntuu olevan homeherkkä.
Se saa jonkinlaisen ruskeanhomeen varteensa ja sen jälkeen koko varsi kuihtuu.

Zamaldelica kasvoi isossa saavissa ja on nyt kukinnassa.Odotan siitä melkoista satoa jos vain valoa saisi tarpeeksi? 400 natikan alla.
Banghit on kukkineet yksi toisensa jälkeen ja yksi oli uros jolla siemensin sitten nartun.Siemenistä ei montaa tullut, mutta kuitenkin (osa jäi epäkypsiksi)
Super Lemon Hazet ei niin mahtavia olleet kuin oli annettu ymmärtää, jokunen pistokas on kai mulla vielä jossain tallessa.
Gost Train Haze on vielä vegessä, aika hidas on kasvamaan?
Killing Fieldsit ylitti odotukset, niistä olis tullut kolmemetrisiä jos ei olis katkottu välillä, hennon punaista tuli niistä.
Tässä sativapuoli, indicoita on tuplamäärät noihin verrattuna ;)
 
S

scai

Lopullinen kuva sativoista.Kesä loppui Zamaldelican kukintaan (kuva) AppelsiinKeralalla pölytettiin Sour Lemon Og ja Pakistan Chitral Kuskin pölyt meni Fresa Mariaan ;)

picture.php


picture.php
 

Latest posts

Latest posts

Top