What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

1º Grow

F

FlorinCrazy

bun, suna chiar f. bine. e frumos sa fumezi din gradina proprie, nu e asa?

bafta si felicitari. am observat de la inceput ca esti pus pe treaba. acum chiar ai si demostrat asta.
numai de bine si sa fumezi si pt noi ceva. :joint:

:wave:
Multumesc,
Asta era scopul cu gradinuta, la urmatoarea rulata o sa ma gindesc la toti care ati fost alaturi... Trebuie sa controlez mai bine cantitatea care o fumez, lol.

Fumuri bune,
Florincrazy:jump::jump::jump:

F

FlorinCrazy

interesante efecte ce zici tu acolo florine :)..inca nu am dat de o iarba care sa imi provoace greturi:D..ce descrii tu acolo sunt efectele bauturii dupa mine ..nu cumva le-ai udat cu ceva palinca ?:)..tine-o tot asa si la cat mai multi muguri.bafta
Am uitat sa spun ca consumasem ceva inainte... Data viitoare fara alcool (doar stiam asta, eram curios sa vad ce poate F P si deasta nu am asteptat si am rulato chiar daca bausem ).

Fumuri bune,

G

greenstep

thc-u proaspat e ca painea calda...bafta portoricane ;)faci treaba buna!

VERitabil

Member
Salutare.
Vreau sa te felicit si eu petru treaba care ai facut-o ! Hotarat baiat , from start to finish ! :)
Keep it UP and HIGH !:smoke:

F

FlorinCrazy

Multumesc pt aprecieri.
Am reusit cu propria cultura (satisfactie 100%), acum la uscat si lasata 2-3luni in borcan dupaceea cu siguranta alt gust si alte efecte...
Bafta si voua,

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
bah, m-am trezit si eu la o sapt dupa ce si-a sters florin contul: felicitari! :good:
Inca un exemplu de grow reusit, de asemenea membri avem nevoie. :tiphat:

Latest posts

Latest posts