What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Primul grow auto wite widow

Status
Not open for further replies.

bebe55

Member
Salut la toata lumea de pa-ici,in urma cu o luna am dat de acest minunat forum,am citit cat am putut de mult,mi-a placut si am zis sa incep si eu un grow box. Am 2 seminte auto wite widow feminizate,box-ul e de lungime 100cm.latime50cm.inaltime100cm. Pamant compo-sana,1cfl 32 w lumina calda si 2 cfl de 36 w lumina rece,2coolere out,si sunt la germinat.Astept sa rasara si pun niste poze.:wahey:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru primele 2-3 sapt ajung astea. credeam ca asta e toata lumina. succes.
 

bebe55

Member
salutare! fetele au 4 zile si m-am gandit sa pun niste poze pentru eventualele sfaturi.pentru auto le pot da biogrow si bioblom?numa bine
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

awy

Member
bebe ...... :)) stai calm ca vine timpul si pentru asta. intre timp fa ceva cu pozele alea ca nu reusim sa vedem nimic
 

awy

Member
acopera bidoanele alea cu ceva mat, sa nu ajunga lumina la radacini!
app, te ai gandit cum vei umbla, modela planta din fund peste ceva timp cand se va aglomera treaba pe acolo?
 

bebe55

Member
m-am gandit,dar nu am putut sa fac box-ul alt cumva pt ca doar asa puteam sa il fac sa intre intre o masa si perete ,ca alt loc unde sa il pun nu am... sper ca ma voi descurca si asa sa am o foarte buna grija de ele.
 
se vad. arata bine plantutele. ce conteaza ca-s auto, sigur ca poti sa le dai biogrow si biobloom. dar poate peste vreo 2 sapt daca o fi nevoie sa incepi sa le dai fertilizanti, deocamdata nu au nevoie. ar fi bine sa acoperi peretii ghivecelor, nu e bine sa fie transparenti sa patrunda lumina.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
acum se vad?:D

Nu se vad, dar ai ales cele mai proaste recipiente in care (n')ar putea sa creasca o planta sanatoasa.

O galeata neagra pentru mortat, de 10L, costa doar 6 lei si iti ofera si mult spatiu pentru radacini.

Nu va mai zgarciti la ghivece si pamant, pentru ca recolta va avea de suferit. Daca vrei iarba de calitate ofera-i cele mai bune conditii pentru crescut iar ea te va rasplati pe masura.

Nu uita : ghivecele trebuie sa aiba cat mai multe gauri, apa nu trebuie sa ramana niciodata in exces in pamant (nici macar la baza) iar radacinile au nevoie de mult oxigen pentru a se dezvolta si a ramane sanatoase.

Cineva a pomenit de SCROG - dar nu e vorba de un strain auto ?

Oricum, daca vrei sa faci SCROG in spatiul ala ingust , obligatoriu trebuie sa folosesti plase modulare, individuale, fixate de ghiveci, nu de box, ca sa le poti scoate cu totul afara si sa lucrezi eficient si comod la ele. Daca nu ingrijesti cum trebuie un SCROG zi de zi in primele 2-3 saptamani de flower , se va transforma rapid intr-o mica jumgla de nedescalcit..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
becul din centru e degeaba acum, si cele de deasupra plantelor pot fi date mai aproape. trebuie sa fie doar la cativa centimetri de plante. (max. 5, daca temperatura permite.)
 

bebe55

Member
ok,multumesc mult de sfaturi,hempfield o sa cumpar ghivece de 10L sau galeti,si in legatura cu fertilizantii vroiam sa stiu daca sunt buni si la auto ca vreau sa dau saptamana asta comanda si o tin la 20/4 temperature e 25 grade la lumina si 20 la intuneric.

distanta de la bec la planta e de 10 cm si arde putin daca bag dosul palmei sub bec.
 
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
atunci lasa-le asa, dar nu-i normal pt becuri sub 50 W sa fie asa fierbinti, la philipsuri poti tine mana la 2-3 centimetrii si de abia simti caldura.
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top