What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Moby Dick / Cheese, Outdoor Grow

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu cum ai putea monta filtru de carbon la frigider dar esti liber sa incerci.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
frumos. :headbange miroase si la vecini? si daca calitatea e la maxim, de ce ai scazut-o din trimming :) ?
 

fenomeno_djo

Active member
Ca nu am lasat mugurii pe ramuri ca sa se uste-ntr-o saptamana si nu in 4-5 zile, de aici scaderea de calitate, ok, dar nu e timpul pentru probleme inexistente acum...
Are un miros foarte dezvoltat, dulce-intepator si intens. Dupa 2-3 saptamani in borcan o sa fie numai buna de fumat..
 

buruiana

Member
nu ai urmarit deloc tricomii pe cheese? la prima vedere parca mai trebuia lasata, mugurii sunt cam mici, dupa uscare s-a dus 70%
 

fenomeno_djo

Active member
Nu, nu am urmarit deloc tricomii. Am recoltat planta pentru ca era gata de recoltat, si mi-am dat seama din putina experienta pe care o am. Am fumat deja un sample si iti da cu paralizie totala, insa asa era intentionat; ca recolta de pe aceasta planta sa dea efect de stoned, pt relaxarea de seara si un somn usor. Daca nu ii dadeam topor in urma cu 3 zile, putrezea mare parte din muguri, mai ales cei din varf
Dupa uscare, uneori te bucuri ca fumezi si 15% material uscat din 100% material ud, daramite 20%. Visezi deliberat daca speri sa obtii 30% material uscat.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu stiu cum ai putea monta filtru de carbon la frigider dar esti liber sa incerci.

Daca imi aduc aminte sa fac o poza o sa va si arat. Eu am folosit o cutie de carton gros pe peretele careia am montat un filtru rama de 30x20x2cm, indesat bine cu carbune activ. Pe peretele opus am montat un ventilator care extrage aerul din cutie. Idea este doar de a absorbii particulele de miros (si ce mai zboara prin aer) si de a asigura un pic de ventilatie in frigider.

Motoroul ventilatorului e alimentat la 12V si consuma pana in 10W, asa ca nu produce caldura incat sa influenteze foarte tare temperatura din frigider.

:2cents:
 
Top