What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

sensi23

Active member
Veteran
byl sem tedka v Amstru, kamarád si koupil amnesia haze a fakt jasnej core cut vzhled, vůně, struktura... fakt stejný.

a co mi udělalo radost? strawberry haze - ted sem se dočetl, že je od greenhouse seeds, o kterejch nějak nemám dobrý mínění, sice se mi líbí strainhunters, ale co jsme se takle dočetl, tak lidi s nima zas tak světový zkušenosti neměli a hlavně s těma semínkama a tím, co z toho rostlo.
ALE! tahle strawberry.. nevěřil jsem, že by něco mohlo bejt až takovýhle..pomalu si myslim, jestli to tam něčim nenastříkali..

vybírám si v kofáči, ptal se po nějaký sativě.. doporučila mi todleto, daal čuchnout a naprosto jahodový žvejkačkový aroma,ale fakt. tak jsem to bral a těšil se na brko. když jsem h orozpálil a cejtil ten kouř, tak jsem si řikal, že to voní jak ty slabý cíga ochucený, co kouřej ženský, pak sem si potáh a fakt jahodovo-travova chuŤ. fakt bych nevěřil, že může bejt tráva až takle jahodová.

někdo nějaký zkušenosti s tim?
zdar taky jsem v Amstru hulil nejlepsi vzory prave v greenhouse kofaci..na tjejich trainwreck a cheese budu do smrti vzpominat :tiphat:
 
G

grizly

Potěšila mě letošní/dnešní Out sklizeň...Kytky nijak obrovské,ale kvalita to vynahradí...kupodivu žádné škody od zvěře ani zlodějů:biggrin:
Nepotěšila mě začínající plíseň:chin:
 

sailinder75

Active member
tazko hledam slova jak sem straslivo nasrany,na nedelu planovana sklizen,a dnes rano uz ju nekdo urobil za mna,najhorsi je ze vim aj kdo,ale nic s tym nedokazem spravit... len pre zaujimavost byli tam 3kitky SleeStack, 2kiti OTM,a 2kiti Shiva Skunk,a jedna opelena Sensi Star...
 

sensi23

Active member
Veteran
tazko hledam slova jak sem straslivo nasrany,na nedelu planovana sklizen,a dnes rano uz ju nekdo urobil za mna,najhorsi je ze vim aj kdo,ale nic s tym nedokazem spravit... len pre zaujimavost byli tam 3kitky SleeStack, 2kiti OTM,a 2kiti Shiva Skunk,a jedna opelena Sensi Star...

to bys jim ty pazoury musel urazit zmrdum..jestli vis kdo nejakou smart brutal pomstu urco vymyslis
 

IBISLAV

Member
už se nemůžu dočkat

už se nemůžu dočkat

Potěšila mě poštovní doručovatelka :biggrin:
picture.php
 

Mightyka

Active member
Veteran
I když nejsem moc velkej fanda vapíku a vždy radši zapálim jointa, tak musim uznat, že tenhle kousek je fakt dobrej! Pohulovali jsme z něj loni nebo předloni na veletrhu Larryho a hodně slušný! :) Fakt se mi to líbilo.

Kdybych byl bohatej, tak si ho koupim... :D

P.s. z novin jsme naposledy hulil před 2 lety, chutnalo to jako když rozděláváš ohýnek, dokonce jsme se chvíli i vzpouzel, ale odmítnout brko od "domorodců" nešlo :)
 

benjichaouat1

Active member
Veteran
Nasralo me, ze sem svou nepozornosti a spechem smichal 10ks origo seminek GSC s 30 pakistan chitral kushXNHU/herijuana. Jsem kreten vubec nevim, co ted s tim, ten pakistan jsem vubec selektovat nechtel. A potesilo me, ze se ke me dostalo par super skvostu, ktery si naopak odselektuji velice rad :) .
 

spachal

Well-known member
Veteran
Dival jsem se vcera na onen SUBLIMATOR, potesilo me, ze vypada opravdu 'industrial' hezky, u stanku bylo neustale plno lidi :] .. Co me ale nepotesilo, byla naznacena cena. Opravdu netusim, zda jsem se nepreslechnul, ptal jsem se na festivalovou cenu, ale 800 ecek? Jaka bude prodejni? ;] Nu, kupce si to najde, ale to uz mi prijde lehce ulitle.

Jinak CF opet silna komerce, ale s tim jsem pocital, ale slo zde najit par zajimavych veci :]. Dobre jsem pokecal s Chrisem z BioTabs, zajimavy byl take pokec s borcem z aptus-holland.com (organicka hnojva, vybavil me kvantem vzorku, zkusim pri nejblizsim kole), hodne, ale opravdu hodne :] se mi libily ballasty od nanoluxtech.com (OG serie, neskutecne maly a lehky predradnik, presto netopi, plus regulace vykonu podle teplotniho cidla). Vzal jsem si vzorek zahadneho 'Product X' od Biobizz, toz jsem zvedavy, co to bude za zazrak :]
Nepovedlo se mi sehnat nejakou lepsi cenu na vybojku do 1000w gavity, i kdyz tam bylo primo zastoupeni, pripadalo mi, ze tam jsou spise z donuceni a podle toho probihala i debata ;] ..
A docela me zaujaky MH vybojky pro posledni fazi kvetu od solis-tek.com, s teplotou okolo 10kK, s vyssim zastoupenim zareni s UV-B a UV-A, to by take nemuselo byt spatne :]
A na konci me pobavil vyraz v obliceji manika u pokladny, kteremu jsem venoval svuj 'vstupenkovy pasek' :))
 

IBISLAV

Member
ani ne že nasralo, spíš zklamalo...

ani ne že nasralo, spíš zklamalo...

...škoda, že tam nebyl stánek od Sensi Seeds.
ale jinak to šlo.

picture.php
picture.php


a škoda, že Howard Marks nemohl přijít.
Držím mu palce nech je vše ok po té chemoterapii.
 

Rakosnicek

Member
Veteran
já zaslechl 700e, ale myslel jsem, že blbě slyšim :D

jinak to docela ušlo, alespoň jsem si koupil icebagy se slušivym stojánkem, tak jsem zvědavej jakej to bude rozdíl oproti sedimentační metodě co jedu normálně...


a těch tajnejch tam...fuj...platil jsem pokutu :D
 
M

miris

Me potesil tygr jako sice se s tim seru hodne dlouho a az napotreti napoctvrty se mi dari kvet nezpomalovat vyrazneji ale to co vidim kdyz se ma dobre tak je to nejtrpytivejsi genetika v roomu vedle srovnat se da s gth i ecsd :) uz se tehle silenejch sativ konecne nebojim co se grow stranky tyce nevim jak po zakoureni hehe.Stejny organicky setup vyzkousim na f13 :)
 

sensi23

Active member
Veteran
14 dni bez huleni po 20 leteh everyday naduzivani heroicky vykon
Pust zatim nekonci rad bych vydrzel az do 1.hrejivych letnich slunecnich paprsku
 
M

miris

14 dni bez huleni po 20 leteh everyday naduzivani heroicky vykon
Pust zatim nekonci rad bych vydrzel az do 1.hrejivych letnich slunecnich paprsku

seš dobrej fandim ti :ying:
já zase půstuju něco přes měsíc s takovým tím furt-něco-pěstováním každej tejden něco řešit okolo growu, respektive sem hodil odpovědnost na někoho kdo to víc prožívá :D už mě to bralo moc volnýho času kterej i tak není :laughing:
 

mrakoplas

Member
....mě velmi potěšil kamarád, který mi umožnil ochutnat dumm (damm, demm- nevím, jak přesně píše-nazývá)
... je to takový ten kristalicky žlutavej, až někdy průhlednej medíček -extrakt trichomů, který se užívá ze skleněných vodnic, které se nahřívají tryskovým zapikem.
extrahuje se snad plynovou metodou, kterou ale neznám, zatím... :D

OG kush nebo girls scout cookies ?
váhal jsem -oboje mají trochu jiný, ale typický OG smell a barevné odstíny jsou taky odlišné....
Ten GSC mi přišel víc s ovocnejma podtonama a poslední dobou jsem o ní dost slyšel, tak jsem zkusil tento medíček.
Musím říct, že nic, tak dobrýho a chuťově čistýho jsem neměl. Přesně, jak voní tak i chutná. A co se týče síly, tak asi neni nic jiného, co může zkusheného uživatele posunout dál...velmi čisté expenzivní high, které trvá a trvá a trvá :D
 
Top