What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2014

Darius5

Member
Právě že jsem nasadil nakvetlé řezany, takže jsem vůbec nezaštipoval, spíš jsem odštipoval a odštipoval, jak se za startu rozjely :biggrin:

Opravdu vyjede z jednoho místa i 30 větviček coš je síla. Řezy mám vlastní, dělal jsem je kolem 19. aš 21. den květu, paličky na řízcích vypadaly podobně jako na fotkách co jsem nahodil.

Proti lámání větví jsem použil lesnické pletivo, trochu to na fotkách jde vidět. Větve drží dobře zatím, snad se osvědčí aš do konce.

Tvoje slečny začínají taky fajně nakvétat, hlavně ať nám vydrží počasí alespoň do půlky řijna ať z nich něco je. Hoj.
 
D

Dogon

čau Darius5 co je zač ta Original Gangster Kush?
pěkný křoví tak ad ti to dozraje do plný krásy!
 

Darius5

Member
čau Darius5 co je zač ta Original Gangster Kush?
pěkný křoví tak ad ti to dozraje do plný krásy!

Ahoj Dogon, OG Kush by Dinafem, cross LemonThai/ Pakistani x ChemDog.

Takhle vypadala kiti z které jsem dělal klony na ven.

picture.php

Díky všem za pozitivní ohlasy :wave:
 
D

Dogon

a jaké to je kouření síla,vůně,chuť :)
nejsem velkým fanouškem dinafem vždy co sem koštoval tak chybělo to nejpodstatnější pro mě...
za dobrou og považuji Larry OG která je jen tak ze 3/4 dobra jako Sour Diesel ale musí proběhnout fakt duklanej flushing
 
Last edited:

Darius5

Member
Zdarec
vcelku je mi jasné, teda alespoň co jsem pochytil z pročtených vláken, že moc grouwerů v této komunitě nepěstuje ze semen od tzv. komerčních seedbank a za to jsem i rád :) že jsou tady šlechtitelé, kteří jsi kříží své oblibené vzorky sami pro sebe. Taky bych se chtěl jednou dopracovat aš ke vlestnímu křížení :yummy:

OG Kush od dynafem podle mě není k zahození. Pěstuju jí druhým rokem, po dvoutýdenním prolívání neškrábe při vdechnutí, celkově jako by ten kouř jen pohladil krk, ale v plicích začne dusit, což mi trochu vadí.

Vůně je dost pronikavá, když jsem vešel do hospody s šiškou v kapse a sedl jsem si ke stolu, hned se na mě smáli a chtěli abych to ubalil :biggrin: voní po citrónu s nějakým sladkým nádechem.

Síla kouře je hodně intenzivní, podle mě typická indika, ale né zase aš taková abych si lehl na gauč a nic se mi nechtělo dělat. Každopádně neni to vzorek na celodenní hulení, to pak nemá daleko k názvu vymažpaměť.
 

fusherrr

Member

Ahoj, malá ochutnávka ze zahrady..ve foliáči to plesniví jako prase a to chteji minimalne tri tydny..víc nahodím během zítřka zatial

picture.php
 

Darius5

Member
Zdarec, ted používám proti plísním přesličkový výluh s nimbovým olejem.

Postup:
Dávám 150g přesličky bez kořenů na litr vody a nechám jeden den vyluhovat pak to celé pul hodky provařím nechám vychladnout a zředím 1:4 s vodou.

Nymbový olej ředím 15ml s jedním litrem teplé vody a pak přidám 5-10ml neutrálního tekutého mýdla, míchám tak dlouho aš vznikne bílá emulze, smíchám s přesličkovým výluhem a pořádně kyti sliju postřikovačem. Je to dobré na plísně a zároveň proti škůdcům.

Nevím jaké máš možnosti, ale být tebou šupnul bych do skleníku alespoň jeden otočný větrák, aby tam líp proudil vzduch.

Těším se na fotky za skleníku:)
 

fusherrr

Member
Ahoj, omlouvám se za zpoždění měl sem toho hodně..
mám tu pár fotek z neplánované sklizně..strašně to plesnivělo..dělali sme co sme mohli ale prostě to nešlo..

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php

strašně kvalitní fotky já vím : ((((​
 
M

miris

Nimbovej je sracka tyhle oleje sou casovana bomba o nicem moje zkusenost mi radi olej ne . Na preslicku davat pozor na ec a nejlip prevence zhruba doprostred kvetu previcur. Krasny outdoor skoda pocasi. Me taky plesnivy kdeco letos je vsude voda
 
C

canna_brotha

lovely plants!! Greenhouse great stuff .. maybe one day I will be data
 

fusherrr

Member
no nic abych to uzavrel trosku opozdene tak po prebrani od toho plesniveho toho bylo neco pres 2500 skoro vse padlo do vytazku! az na trochu co padla do mastičky..smoke udelat nemuzu ani jsem to neochutnal protoze nekourim, ale vytazek ma krasnou jantarovou barvu a chut jak vytazek :-D

tesim se na letosek :-D jak to vypukne rozjedu nove vlakno
 

Latest posts

Latest posts

Top