What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, or sa isi revina treptat. Ma mir si eu de cum te mirai de ce sunt ude cand le tineai in apa, dar nu e probleema, din greseli se invata. Ai putea sa eviti majoritatea greselilor daca citesti cat de cat pe forum si prin growbooks, dar e ok si cum o faci tu, prin experimentare.
 

Zoopenstein

New member
Incerc sa mai starng informatii dar sunt multe si nu poti sa crezi tot ce citesti, trebuie sa verifici si iti ia timp.. si pentru mine asta a inceput asa spontan am avut semintele si am zis hai sa incerc, nici nu ma asteptam sa germineze, si m-am trezit cu ele "planta" din acest motiv le-am tinut si fara lumina primele zile de s-au lungit atat, ca nu am avut. Promit ca imi fac timp si o sa mai citesc pe ici pe colo prin forumurile astea dar momentan urmeaza sesiunea.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
pai tu daca-ti dai drumul intr-una te miri ca ramane bortoasa? dupa ce incepe copilu' sa se ingalbeneasca incepi sa te informezi? :D
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
pai atunci noi suntem o armata de nostradami, ca preferam sa prevenim decat sa vindecam
Incercam sa-i explic studentului ca la crescut e ca la examen- in functie de cum te-ai pregatit, asa esti notat, cu o singura exceptie: aici nu e loc de copiat. ;)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce mai e un copil in ziua de azi. Si asa avem prea multi. Si daca is multi, inseamna ca e usor sa-i cresti, nu? Nu e ca si cum ar trebui sa le stii nevoile ca sa ii poti creste.
 

Zoopenstein

New member
nu suntem chiar asa de multi, 20 de milioane la ultimul recensamant probabil chiar mai putini acum. Si revenind la subiect, plantele si-au revenit chiar au mai si crescut, s-au marit distantele dintre etajele de frunze (daca au un nume special cineva sa mi-l zica si mie) momentan am mai scos din cfl-uri a rams doar cel de 45.( multumesc pentru ajutor)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Distanta internodala ii zice. Si ca s-au lungit nu e ceva de bucurie, si nunse poate numi ca au crescut, decat daca le cresti ca pe canepa pentru fibra. Nu are nici o logica sa obisnuiesti o planta cu un regim luminos, si mai apoi sa-l reduci, daca vrei bud, si mai ales daca vrei sa fie si ceva cantitate/calitate.
 

Zoopenstein

New member
S-au dezvoltat si in frunze, le pun becurile inapoi daca tu zici dar in felul asta o sa fie temperatura mai ridicata, e mai bine sa sacrific de acolo?
 

pothead66

Member
nu stiu cati dintre voi ati vazut site-urile astea de seed-uri din ro. Cica is linkuite cu Sensi si altele... a comandat o cunostiinta de a mea de la ei si a primit ce trebuie... ###
Problema-i alta: vin baietii in albastru la usa sau nu? :))
 
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cauta in presa, cica is prinsi si inchisi de politie deja. Poate scapi de intermediari si ajunge dierect la baietii veseli comanda. :)

@zoo pana acum cum era temperatura? Si ce inseamna cald? Odata xu venirea toamnei ar trebui sa fie mai racoare si indoor. Oricum, solutia pt caldura e sa rezolvi ventilatia, nu sa scoti lumina. Ce ventilatie ai?
 

Zoopenstein

New member
am un cooler de pc, care baga aer si sufla si spre plante si spre becuri, in felul asta si-au intarit tulpina destul de mult iar pe becuri poti tine mana lejer fara sa te deranjeze. Temperatura este de 30% aproximativ are memorie termometru si observ ca oscileaza intre 29-32 (cred ca in functie de cum se face curent in casa si din cauza aerului conditionat), dar termometrul este pus intr-o parte a boxului, acolo unde sunt plantele din cauza aerului se simte o temperatura mai scazuta.Am pus si o poza cu cea mai afectata planta, si-a mai revenit cel putin frunzele mici dar se vede si pe cele mari ca incepe sa isi recapete culoarea.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Un cooler de pc nu e suficient vara. Si ar fi mult mai eficient pe exhaust decat pe intake. Daca citeai putin pe aici aflai asta. S-ar putea sa mai fie si altegreseli de genul asta care nu au fost depistate inca, trebuie rezolvate si apoi vezi daca problema persista.
Do it right or go home. Chiar daca e simplu sa cresti iarba, exista un minim de conditii pe care trebuie sa le asiguri plantei.
 

Zoopenstein

New member
Da stiu ca e recomandat pe exhaust si cand am aflat asta am incercat si l-am pus invers, temperatura era mai mare, poate e din cauza boxului , trebuie sa fiu destul de stealth .Astea sunt conditiile. Trebuia sa nu le pun la germinat de acasa...Cand plec la fac o sa se schimbe treaba, in 2 sapt asa dar pana atunci .. ma mai chinui, eu m-am uitat cu o lupa la frunze si am vazut ca au inceput sa isi revina.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Exhaustul trebuie sa fie deasupra nivelului becurilor si cat mai departe de gaura de intake, de preferat pe pereti opusi, cat sa se plimbe cat mai mult aerul prin box. De asemenea, gaura de intake trebuie sa fie dubla ca suprafata fate de suprafata utila a coolerului/extractorului.
 

Zoopenstein

New member
bine asta nu stiam .Inseamna ca trebuie sa mai pun un cooler jumate cat asta ca sa traga aer, sau unu mai mare ca sa bage si il pun pe asta sa scoata?( intake ramane jos cume acum si exhaustul il pot pune sus in partea opusa.)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
2 ventilatoare, mai ales modele diferite vor ingreuna fluxul de aer si vor mari zgomotul. Trebuie sa gasesti cumva o metoda cu un cooler squ extractor mai puteric pe exhaust si intake pasiv. Oricum, un microgrow implica investitii si munca mai multa decat un grow normal, daca te raportezi la aceelasi yeld. Si e greu sa iti ajunga recolta pana la urmatoarea. As prefera sa am grija de 1000 plante decat sa ma aplec si intind prin microgrow. E fun o data, a 2 a oara nu mai e. Mai ales dupa ce vezi yeldul...
 

dolo

Member
Pentru cei ce calatorim afara , mai exact in germania , cum putem sa pacalim testu de urina mai ales ca astia te opresc te pun sa te pisi si iti baga in ochi tot felu de lumini dubioase sa vada ce si cum ai consumat .
Sa inteleg ca maria la volan nu prea e agreeata decat la noi ?
 

Latest posts

Latest posts

Top