What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

SunnyDays

Member
Daca grow-ul e direct in sol si nu am folosit nutrienti deloc , pamantul fiind foarte bun , trebuie sa ii fac flush inainte de harvest ? adica mie imi pare prostesc sa intreb asta , dar na ..
 

dolo

Member
am facut trim dupa ce marioara s-a uscat si a ramas destul de mult polen pe trim .. si ma gandeam daca ar merge la bong fomat trimu ?
 

coolbud

puffin' the herb
te chinui cu engleza bro , nu ca m-ar deranja dar mai bine dai pe romanica daca nu te descurci in acel domeniu.nu este "shugar trim" ci sunt Sugar Leafs
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
fumeaza-le daca te tin plamanii. varianta cea mai buna ar fi sa le folosesti la hash. ele merg fumate dar nu e cel mai placut fum. hash-ul rezultat din ele in schimb ar putea fi o placere la fumat.
 

growcase

Member
Daca tai topurile masculilor si ii pun intrun pahar cu apa, automat vor forta polenul sa iasa din saci.
Intrebarea este:
Polenul nu este destul de viabil sau poate face o gena hermafrodita ?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
De ce te-ai chinui sa infloresti masculii in pahare de apa cand cel mai simplu ar fi sa-i lasi sa isi urmeze metabolismul natural. Daca au deja saci de polen formati e o chestiune de zile sau chiar ore pana o sa vezi polen zburand peste tot.
 

Zoopenstein

New member
frunze galbene lemon

frunze galbene lemon

Salut, am 3 plante, care au 18 zile (semintele nu va mai povestesc cum le-am obtinut, va zic doar ca nu am nici o idee ce tip sunt si nici daca sunt femei sau masculi) in fine cu toate astea plantele s-au dezvoltat destul de ok dupa parerea mea de incepator, la inceput s-au inaltat cam mult pentru ca le-am pus sub cfl-uri deabea dupa 2-3 zile, au stat pan acum in growbox la temperatura cam ridicata intre 23-25 "noaptea(8ore)" si 27-33 "ziua 16 ore" umiditatea oscileaza intre 30 40 50%(mentinonez ca pentru a ridica umiditatea am pus micile ghivece intr-o tavita pe care am mentinut-o plina cu apa, problema e ca de cateva (3-4 zile)creste mai greu decat a crescut la inceput iar frunzele incep sa capete o nuanta galbuie(lemon green) pe margini. In growbox exista si un ventilator care sufla spre ele aproape tot timpul si care in acelasi timp baga aer proaspat, ventilator de out nu am inca. Mai vreau sa mentionez ca pamantul nu s-a uscat nici o data desi le-am udat o singura data in 2 saptamani, poate pentru ca am pus apa in tavita non stop. de cand am observat ca au inceput sa ingalbeneasca(acum 2 zile) nu le-am mai pus, iar uneia dintre plante i-am administrat o mica doza da N (chimic nu organic, e ce am gasit pe acasa) astept sa vad daca se intampla vre-o schimbare, atasat am pus niste poze, iar intrebarea mea e urmatoarea. Problema vine din lipsa de minerale?(solul foloit contine ceva minerale ma pot uita pe pachet pentru mai multe detalii) sau din cauza ca e prea multa apa?(ph-ul nu l-am verificat pe pachetul de pamant scrie ca este undeva intre 5-6 ph) sau poate sunt arse de la lumina? desi ingalbeneala pare sa fie oarecum organica urmand formele frunzei( cfl-urile sunt 1 mare de 45kw in mijloc plantele pe langa el si inca 2 mai mici 30 si 15kw, pana mai ieri au stat destul de aproape de becuri pentru ca am realizat ca nu se incalzesc foarte tare din cauza ventilatorului 1-2 inchi acumle-am pus la 3-4
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Prea multa apa, mai ales daca ghivecele stateau in aceea apa mereu.
Si daca aveai atati kw de lumina cat zici tu acolo.. Erai de mult prajit si tu si plantele.
Apoi zici ca nu stii ce is, da in titlu scrie lemon.
 

Zoopenstein

New member
ma refeream la culoarea care au capatat-o (green-lemon) nu stiu ce sunt, le-am adus din italia. Din 8 au iesit astea 3, despre lumina alea sunt becurile, unu mare de 45 unu de 30 si unu mic de 15 cel mare este in centru si plantele sunte dispuse pe langa el asta ca as primeasca lumina in mod egal Cred ca ai dreptate, asta era problema, apa, acum nu am mai pus de 2 zile apa in tava si incepe pamantu sa se usuce, chiar ma miram de ce e atat de ud mereu, am mai ridicat si luminile sper sa isi revina. Cat despre nutrienti inca nu am cumparat asteptam sa treaca cam 3 saptamani si deabea dupa aceea sa incep sa le administrez.
 
Top