What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2014

tossumoi

New member
ps kertokaas mitä kaikkea käytätte etanoiden sun muiden tuholaisten karkottamiseen? meillä eräässä spotissa aika vitusti etanoita, kirvoja, hirviä ja kaikkeä siitä väliltä, ja tosiaan muutamat vertigot jotka ei oo oikeen saanu vielä hartsia pintaan on aika syödyn näkösiä:/
Homeelle -> Maitosuihketta 1:1 suhteessa veden kanssa sumuttelemalla kasvien pinnoille.

Etanoille: Hiekkaa pieni kerros mullan päälle niin eivät tule enää.

Hirville: Koiran karvaa ja imurinpölypussista nukkaa, kussut kasvien viereen jokakerta käydessäni ja myös niiden päälle hivenen.

Kirvat: Ei ole tarvinnut missään häätää mutta luulisi lievän mäntysuopa liuoksen ne hävittävän? :tiphat:
 

Runt

Member
Yksi kuollut juurimätään, toinen menehtyi siihen että varsi mäteni ja yhdessä jo lievä bud rot. On ollut niin märkää että kaikki ovat typpivajeessa, saivat nyt kompostia vaikka kukinta on jo alkanut. Kummallinen kesä.
 

Mac-E

Member
Hienoja kasveja kaikilla:tiphat: Nyt raivokasta bloomitusta ja hyvä tulee! Varo Mac-E ettet kävele puskies ohi voi näyttää nääs pikku koivuilta:dance013:

Oiski pikkukoivui! Ens viikolla lähen spotille kukitusravinteita viemään jos siel nyt jotain on kasvamas. Raporttia tulee kyl heti ku tiedän tilanteen.
 
This year me and my companion only got one spot. We had two but something wrecked our first spot. Probably some big animal as the soil was torn up and thrown a few metres.
The remaining spot has four Nordenseeds Tropical. They are kinda small and late in flowering because of the cold weather we had in june.
This is 2 weeks ago
xLWXQ8G.jpg


And this was taken today
kGVhR68.jpg


Lets hope we get a warm and sunny august. This year the harvest will probably be a few weeks later than usual. Maybe first week of september. Good luck to everyone.
:dance013:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
Dimzeyllä hyvännäköstä settiä!

Ehdotan pientä trimmausta tuolta alaoksistosta, aika tiheeltä näyttää. Ei oikein valo pääse tonne alas ja suotta vievät vaan elinvoimaa topeilta!

Rock it man!
 

FlashG

New member
Eiks ne lehdet just tuo sitä energiaa, muuntaessaan auringon tuottamaa säteilyä ksavin käyttöön?

Tietysti vois siitä trimmaamisesta se hyöty olla et jos sieltä nappaakin satelliittibudeja pois eikä lehtiä, niin pääpampuille jää enemmän ravinteita /energiaa.
Ilman virtausta spotilla vois kyllä tehostaa se lehtienkin trimmaaminen sieltä tiheimmistä paikoista, mikä taas vois olla homeen torjunnan kannalta hyvä moovi.
 
D

Dimzey

joo tuo home mua tässä vähä jännittääki,Ollu yleensä earlyjä tossa ei oo niiden kanssa ollu homeen kanssa ongelmia
 

Suomalainen

New member
joo tuo home mua tässä vähä jännittääki,Ollu yleensä earlyjä tossa ei oo niiden kanssa ollu homeen kanssa ongelmia
Itselläni tuli home ongelma vastaan kun kävin keskiviikkona yhdellä spotilla.
5Fxj3iq.jpg


Kyseessä Blue Mystic ja alalehdissä oli pikkaisen hometta. Otin lehdet pois ja annoin kunnon maitosuihkeet kaikille kukille, sekä suihkailin vähän ympäristöönkin.
Toivottavasti torjunta auttoi ja home lähtee pois, mutta pahoin pelkään, että on tullut takaisin kun menen ensi kerralla käymään spoteilla. Nyt toivotaan parasta.
Zemppiä kaikille!
 

vauhtihirmu420

New member
Käyny niinkin kummaa että joku käyny kasteleen meidän lanttuja eräässä spotista... monella kertaa on maa ollu niin märkää ettei oo voinu useita päiviä säilyä niinkin kosteena. myös jänniä kastelu jälkia oli eli semmonen pieni alue mullasta selvästi läpi märkää, suurinosa kuivaa. anyways tän kyseisen lanttuja omivan apinan ansiosta yks ainakin saanu alanuppuun pientä hometta. Onko se rasvaton maito + vesi (1:1) paras keino hometta torjua vai onko muitakin tehokkaita menetelmiä? Robertson nätin näköstä! meidän greenhousen kalashnikova kooltaan tosi ruikun näkönen sun yksilöön verrattuna vaikka hartsista ja hyvännäköstä kukka onkin..
 

KiefRichards

Active member
Kaadoin huvikseni yhen STA:aan ku poltot pääs loppumaan. Super hartsinen yksilö ja kyllähän siinä tuttu maku on! Ja toimii näin raakanakin! Lisää on tulossa mut tää oli kyl pisimmällä ja AH mikä huurre!! Tää on sitä parasta aikaa kesässä ku autot alkaa kypsyy ja earlyt lähtee kohti taivasta!!!
 

Latest posts

Latest posts

Top