What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Incepator , Low Cost.

Status
Not open for further replies.
G

ganja_ss

pai flower e cand infloresc,cand fac mugurii si asta dupa august cand scade ziua,baietii stiu mai multe,dar pana atunci vegeteaza,creste se ramifica,parca sub 12 ore de lumina pe zi intra in flower si acu sunt 14 sau mai mult nu stiu exact
 

Wizzie

Member
Multumesc ca mi-ai luminat calea :))) serios...eu credeam ca daca le tin pe 24/0 indoor 3 saptamani , iar apoi le scot outdoor o sa intre in floare..pai inseamna ca pana in august o sa ajunga un monstru de planta :x acum sper sa nu fie mascul sau herma..
 

Wizzie

Member
inca ceva...daca voi planta pe 1 iulie niste seminte, sunt sanse sa se faca ceva in toamna? sau e prea tarziu?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Man, daca nu sunt autoflorante doar cand perioada de limina dintro zi scade sub 14 ore si 15 minute se declanseaza mecanismul de inflorire. Dar noi tocmai ce am marcat inceputul verii astronomice, adica ziua cea mai lunga din an. Ceea ce ai observat tu la plante este o schimbare de metabolism cauzata de conditiile de outdoor cat si o posibila pre-inflorire datorata rootbond. Chiar daca e vorba de un mascul, ti-ai face viata mult mai usoara daca ai sapa o groapa si ai baga-o in ea (principalul avantaj e necesarul mai redus de apa).
 

Wizzie

Member
Hempfield scuza-mi intrebarile repetitive , sunt mai greu de cap..

Planta mea e dezovltata bine pentru 24 zile afara?
Din cate am inteles pot inca sa pun niste seminte la germinat , ca au timp sa se faca pana se termin toamna..
Insectele din pamant..:Furnicile , gandacii, ragacii etc..nu vor dauna daca voi face groapa in pamant?
 

Wizzie

Member
Scuzati-ma pentru ca nu stiu , am citit tot forumul asta dar unele chestii pur si simplu nu se leaga si am nevoie de ajutorul vostru , daca nu se poate imi pare rau dar numai raspundeti ironic pentru ca nu se cade, nu toata lumea sa nascut invatata..eu am inceput proiectul asta cu o samanta dintr-un mugure , un bec la 7 lei si vointa asa ca nu este usor credeti-ma.
 

coolbud

puffin' the herb
man , daca te-ar interesa sa-ti cresti planta cat de bine posibil ai intelege ca nu trebuie sa astepti dupa noi sa-ti raspundem.este foarte simplu sa dai search si sa cauti ce te intereseaza.daca sti engleza , ai un atuu si foloseste-te de el ca atare.
Si ca sa-ti raspund si la ce ai intrebat mai sus , bineinteles ca poti face groapa linistit (iti recomand sa folosesti un pamant bine aerat de calitate ca sa umpli acele gropi) nu ai de ce sa-ti faci griji de gaze s.a.m.d. si da ai mai putea pune la germinat dar ca sa ai succes garantat , ia si tu un cfl de 100w si tinele la vegetat 2 3 saptamani , cat poti de mult si pe urma dale afara.atunci vei vedea diferenta.
 

Wizzie

Member
Am si eu o intrebare..am o planta hermafrodit cu pistili pe o parte si coaie pe alta...mai pot face ceva cu ea sau o ciopartesc ? :|
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai ce ai vrea sa faci cu ea? daca n-ai si alte plante in jur o poti lasa sa vezi ce iese.. dar nu prea merita timpul pierdut cu ea. alt uz nu vad pentru un herma.
 

growcase

Member
nu e ok sa o fumezi, dar iti recomand sa o faci milky (asta daca ai rabdare sa mai infloreasca nitel si nu o lasi sa faca coite mari sa se deschida)
 

Wizzie

Member
citisem undeva ca daca elimini saculeti cu polen e posibil sa ai sanse sa fie 60% femela...credeti in aceasta teorie?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai daca elimini saculetii cu poleni este femela 100%, dar nu genetic, si doar pana cand apar alti saculeti.
ideea e ca iti mananca mai mult timp decat o planta normala, si ai mari sanse sa nu merite rezultatul. tu alegi daca ai timp de pierdut cu ea sau nu.
 

eska

Member
article-2625242-1DBC0F8C00000578-806_634x447.jpg
 

Wizzie

Member
Ce inseamna acest milky la plantele hermafrodite? ... totusi citisem si am vazut ca dau si mugurii plantele dar de calitate slaba...crede-ti totusi ca as putea sa fac macar hash dintr-o planta...sau alta intrebuintare ar mai putea fi? sa dezvoltat prea frumos si imi pare rau sa o tai..multumesc anticipat :)
 

Wizzie

Member
Primul meu grow sa sfarsit cu 13 masculi din nefericire , va multumesc pentru timpul acordat si rog a mi-se sterge threadul pentru a nu ocupa spatiul aiurea pe acest forum , voi reveni cu un grow masiv cat mai curand posibil. O zi faina !
 
Status
Not open for further replies.
Top