What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Autoflower/LED project

L

letis

καλημέρα. ή λοκάρισμα ή έλλειψη την οποία δεν την υπολόγισα και ξέφυγε.. ευτυχώς στα 4 από τα 6 δεν επηρέασε πολύ την ανθοφορία.
 

weedolada

Member
14 βδομάδες ρε φίλε ούτε to malaui να μεγάλωνες..!μια χαρά όμως τελειώνεις και μάλλον αυτό το grow θα δοκίμασε τις αντοχές σου έτσι?!πλάκα κάνω..παρόλα τα θέματα πάντως φίλε έφτασες στο τέρμα..καλόπιοτα να είναι και να τα ευχαριστηθείς!
 
L

letis

πάντα τα αυτόματα μου πάνε 1-2 βδομάδες περισσότερο από το κανονικό. ίσως φταίει το φάσμα που χρησιμοποιώ. ίσως κάτι που κάνω στο μεγάλωμα και τα καθυστερεί. δεν ξέρω. είμαι στο ψάξιμο ακόμη.

τώρα. εχτές κόπηκαν άλλα 2 κορίτσια. το big bang και το +speed. και τα 2 μεγαλούτσικα με καλή απόδοση. το +speed με εντυπωσίασε με τη μυρωδιά του καθώς και με τη δομη του. το big bang έχει καλσσική σκανκομυρωδιά προς το παρόν. έμειναν στη ντέντα για σφάξιμο από Δευτέρα τα Blue Mammoth και White widow. και κλείσαμε για καλοκαίρι. απολύμανση τις τέντες και από Σεπτέμβρη πάλι.

+ SPEED







 

ganja3

Member
όλα καλά , την κόκα κόλα τι την θέλεις ? πέτα την την καριόλα
τους ξύρισες του παπάδες , ?:tiphat:
 

locoezon

Member
Καλο καλοκαίρι να έχεις Λέτι αγορίνα. ;)

Μια χαρά φαίνονται τα αυτοματακια και όσο για τις +2 βδομάδες παραπάνω που σου παίρνει χαλάλι τους...

Aυτές οι 2 βδομάδες παραπάνω υπομονής θα σου ανταποδιθουν στην ποιότητα :kissass:

Καλημέρες!
 
Last edited:
L

letis

όλα καλά , την κόκα κόλα τι την θέλεις ? πέτα την την καριόλα
τους ξύρισες του παπάδες , ?:tiphat:

τι να την κάνω που πάει με όλα... :biggrin::biggrin::biggrin:
 
L

letis

καλησπέρες.. τελειώσαμε με τα αυτοματάκια. κοπηκε και η χήρα η τελευταία πριν μέρες.



γύρω στα 200 γρμ από 240 watt και από 6 φυτά. το πρόβλημα που βγήκε στην πορεία ουσιαστικά μου διέλυσε 2 φυτά.. αλλά δε σκάω γιατί τρέχουν κάτι σατίβες στην άλλη τέντα πάλι κάτω απo led που έχουν ήδη βγάλει τα λεφτά τους. οπότε με το καλό από Σεπτέμβρη ξανά τώρα.
 

Latest posts

Latest posts

Top