What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sau nu stropesti nimic, lasi natura sa-si ia mica ei parte si tu iei restul, fara batai de cap.
 
I

imajestic

daca mai pun acuma niste samanta va mai avea timp sa vegeteze sau e prea tarziu ?
 

eska

Member
o sa iasa un mugur direct din samanta :))

merge, de ce sa nu mearga? baga ceva regular cu influiente mari de indica sau poti baga auto, ca tot e solstitiu de vara.
 
I

imajestic

ideea e ca mi a mai ramas ceva samanta care nu am mai avut timp sa le pun si ma intrebam daca se merita sa le pun?n-am pus niciodata asa tarziu .. e ceva care termina prin octombrie..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
merge, cum sa nu. si daca le scoti in august, tot scoti ceva. (bineinteles strainuri care sa si termine, cat mai early)
tu daca o pui acum, scazi in principal din perioada de veg, nu din cea de flower. deci vor termina tot in jurul datei care ar fi terminat daca aveau o luna de veg in plus. difera doar cantitatea rezultata.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ORMUS, also called ORMEs (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements) and m-state materials, is a fictitious group of substances exhibiting many miraculous properties, such as healing powers and superconductivity at room temperature. They were supposedly discovered in 1975 by David Hudson, a cotton farmer from Arizona.

serios?
 

sorin

Member
Salut ! sunt nou dupa cum se vede! tocmai am pus la germinat 3 seminte de Big Devils xl auto infloritoare si 5 seminte de AK 48 feminizate de la Nirvana! am comandat din 2 locuri ca sa fiu sigur ca primesc ! le voi creste in casa si am luat un hps de 600 w cu tot ce trebuie ( pe acest forum am citit ce sa cumpar)...acum si intrebarea : cum le dau lumina ? 24/0 la inceput e ok? si ma pot descurca doar cu un bec tinand cont ca 3 sunt auto...si restul nu? sau trebuie sa ma mai pregatesc cu un bec? multumesc mult pentru eventualele raspunsuri ! nu deranjam cu intrebarea asta...dar chiar nu am gasit raspuns in ce am citit...si chiar am cam rasfoit acest forum!
 
Daca-ti poti justifica consumul la energie mergi pe 24/0. Daca breederul sugereaza pe perioada de veg. 18/6 (auto), atunci mergi pe ultima varianta.
 

coolbud

puffin' the herb
Salut sorin , sper ca te-ai gandit cum vei raci acel bec de 600w.Aerele conditionate mobile sunt eficiente daca le ti in spatiul in care cresti , dar iti vor umfla rau factura.In legatura cu lumina , e alegerea ta.Daca le vrei mai inalte poti merge pe 20/4 , daca le vrei mici dute pe 24/0.La 18/6 se vor lungi mult prea mult.
 

sorin

Member
multumesc de raspunsuri! voi merge pe 20/4! pentru racit ma gandeam la 2 ventilatoare si unul pe aspiratie! sper sa.mi ajunga deoarece camera este destul de maricica ...2/2 ! 20/4 lumina este ok si pentru ak 48 feminizate? adica as vrea sa fie ok si pentru cele auto infloritoare si pentru cele normale deoarece am din ambele si nu as vrea sa pierd din ele!
 

sorin

Member
sau daca ma poate ajuta cineva cu ceva lectura...nu ma deranjeaza sa citesc...doar sa fie pe intelesul oricui...nu toti ne nastem genii ! :-D
 
Top