What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Χωρίς θέμα! Ότι να ναι thread

weedolada

Member
μου αρέσει πάντως που καταλαβαινόμαστε ρε ανταρτιστ!όλοι αυτό θέλουμε,να βάλουμε 15 φυτά για αντισταση;όχι,σαφώς και ότι θέλει κάνει σαφώς και όσα θέλει βάζει αλλά για κάποιους υπάρχει μέτρο στην ανάγκη οπότε βάζει τόσα όσα..
ο άλλος γουστάρει να σπρώχνει δικαίωμα του,αλλά αυτό δεν είναι αντίσταση στο κωλοσύστημα είναι συντήρηση του συστήματος και της νοοτροπίας..πολύ σωστό αυτό που λέει ο bazz..
και εμείς εδώ έχουμε κάτι θηρία εξωτερικές καβάτζες αλλά δεν είπαμε τίποτα ίσα ίσα που γουστάρουμε να τα βλέπουμε όπως και του ατμα,δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να συμφωνούμε μαζί του,αλλά δεν έχουμε και το δικαίωμα να πούμε οτιδήποτε,γι'αυτό και του κάναμε νύξη για την ασφάλεια των όσων λέει και γράφει..πόσο κακό είναι αυτό;
οπότε μην μπλέκουμε λίγο καταστάσεις..
 
Last edited:

locoezon

Member
Οπως λεει και ο Ορφεας,WE NEED BACKUP! Εχουμε την δυνατοτητα οσοι καλλιεργουμε εξω,να βγαλουμε μια φουρνια τον χρονο σε σχεση με τους μεσα που παιζουν απο 3-4 φορες! Και ποιος δεν ξερει εξωτερικες καλλιεργιες με πανω απο 15 δεντρα σε καθε καβατζα αλλα δεν μιλει....για μενα αυτη η ποσοτητα δεντρων εξω φανταζει τρελα και κατι παραπανο απο προσωπικη χρηση...Ακομα δεν εχω το καλυτερο κριτηριο για να το πω αυτο με σιγουρια,μιας και 2 χρονιες τωρα ημουν ευχαριστημενος απο αυτο που πηρα μοναχα απο 1 δεντρο,τα υπολοιπα ομως δεν τα εκμεταλευτηκα για να βγαλω εστω ενα συμβολικο ποσο! Και τελος,εγω το βλεπω σαν ενα πραγμα αντιστασης στο να καλλιεργεις κατι που δεν το νομιμοποιουν γιατι θελουν να τα βγαζουν χοντρα τα μεγαλα κεφαλια,αλλα οχι και να πουλας κιολας διοτι συμμετεχεις κατα μια αποψη στο παιχνιδι των καρχαριων!
 

antartist

Member
Παιδιά δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Η συζήτηση είναι συζήτηση και είμαστε εδώ για να πούμε τις γνώμες μας.
Σημαντική λεπτομέρεια και δεν θα πω κάτι παραπάνω, όποιος θέλει μπορεί να τσεκάρει τα ποστ ξανά, είναι ότι το παλικάρι δεν καυχήθηκε καθόλου για το grow. Σε γενικές γραμμές υπήρξε διακριτικότητα και στην τελική ''εμείς'' είμασταν αυτοί που ''αναδείξαμε'' το θέμα και πήγε η συζήτηση σε μονοπάτια μακρινά...
Δεν ξέρω αν στραβά ειν' ο γυαλός ή στραβα εγώ αρμενίζω, αλλά όφειλα να πω τη γνώμη μου.
 
Last edited:

weedolada

Member
ούτε ο γιαλός είναι στραβός ούτε στραβά αρμενίζεις και σε παραδέχομαι γι'αυτό που δεν συμβιβάζεσαι,απλά η άποψη μου είναι ότι όταν σπρώχνεις αυτό που καλλιεργείς δεν κάνεις αγώνα για νομιμοποίηση αλλά συντηρείς το παιχνιδάκι τους..κάνουμε την τρίχα τριχιά πάντως για μια άποψη που εκφράσαμε κάποιοι,και η άποψη δεν ήταν του στυλ "ναι ρε φίλε βάλε 20 δέντρα και πούλησε τα όλα" κάτι που μάλλον θα βοηθούσε στο να συμφωνήσουμε και να μη γίνει αυτό που έγινε πάλι.. όλοι την άποψη μας είπαμε..καλημέρα σε όλη την παρέα!

υ.γ από όσο είδα διαβάζοντας ξανά το νήμα είδα ότι λείπει το σχόλιο του (****) που λέει τους τρόπους για να κλέψεις ρεύμα..αν έβλεπες όλα τα σχόλια από την αρχή πριν σβηστούν θα καταλάβαινες και τι του λέγαμε και γιατί το λέγαμε..
 

antartist

Member
Η νομιμοποίηση είναι μια καθολική έννοια και χαίρομαι που την διάλεξες.
Αν το πιστεύεις αυτό που λες, τότε μιλάμε για το ίδιο πράγμα!
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό ο λαουτζίκος της Ελλάδας να μην τρέφεται από αυτό. Και ήλιο έχουμε και χώμα έχουμε και ικανότητες έχουμε.
Πολιτικά αν το προσεγγίσεις, θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα για ανάπτυξη, αν μπορούσαμε να αφήσουμε τον υποχονδρισμό και την αποστείρωση μας πίσω...
Ανάλογα πάντα σε ποια σφαίρα πιστεύει ο καθένας.
Σχετικά με το ηθικό κομμάτι δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Από τα 100 που δίνω, ας μου ανταποδώσει κάποιος τα 10, δεν είναι κακό και δεν θα πω όχι όταν κάποιος μου προσφέρει.
Και μάλιστα τώρα τελευταία την βρίσκω και τελειώνω δουλειές ανταλλάσοντας και όλοι χαρούμενοι...
Ας έρθουν να με δέσουν παρέα με την 400.
 

weedolada

Member
σέβομαι την άποψη σου όπως και τις επιλογές του καθενός..Η νομιμοποίηση ειναι,κατά την άποψή μου φυσικά,το μετά..Το πριν είναι η ελευθερία μου σαν άτομο..
Όταν μου απαγορεύουν ή με θεωρούν ανίκανο να εξουσιάζω και να κρίνω τι είναι καλό για μένα προσβάλλει αφάνταστα την ελευθερία μου σαν άτομο..
γι αυτό και θεωρώ ότι ειναι καλύτερα να με πιάσουν για καλλιέργεια πάρα για εμπόριο..εκεί μπορείς να υπερασπιστείς την "αναγκη" σου και να δείξεις ότι δεν είσαι το περιθώριο όπως σε νομίζουν αλλά είσαι μέρος μιας πολύ μεγάλης κοινότητας..στην αντίθετη που εμπορεύεσαι είσαι αυτό που θέλει το σύστημα ώστε να συνεχίζει την πολιτική της απαγόρευσης..Η ανταλλαγή που λες είναι κάτι άλλο πιστεύω από το εμπόριο..δεν τους τρως φράγκα :biggrin:
Όλα είναι θέμα οπτικής και πεποιθήσεων..αυτη είναι άποψη μου περί νομιμοποίησης.. :tiphat:
 

locoezon

Member
Λοιπον αυτο που εγινε προσφατα(πριν μερικες μερες) σε εναν πολυ καλο μου φιλο και ταιριαζει απολυτα σε αυτο που συζηταμε. Το λοιπον αυτο το παλικαρι ηταν πρωην χρηστης βαριων ναρκωτικων και ειχε μαλιστα κανει θεραπεια στον ΟΚΑΝΑ, ηταν δηλαδη δηλωμενος χρηστης και συνεχιζε ακομα και σημερα θεραπεια....Ειχε μπλεξει εδω και 2 μηνες με μια καραπουταναρα του κερατα,που ηταν σταλμενη απο κυκλωμα απ'οτι μας ειπαν στην ασφαλεια... Με τα πολλα το παλικαρι το εκανε η καριολα και επαιρνε ξανα υποκαταστατα ηρωινης,καυλωτικα χαπια και ενα καρο μαλακιες που δεν ειχε ακουμπησει απο τοτε που βγηκε απο τον ΟΚΑΝΑ(καπνιζε παρα πολυ χορτο μονο)! Το αποτελεσμα ηταν να του την πεσουν οι μπατσοι(εννω ξεραν οτι ηταν το καλυτερο παλικαρι,που δουλευε 14 ωρες την ημερα,καθε μερα και καπνιζε φουντα για να ηρεμει ψυχικα)να μπουκαρουν στο σπιτι επειτα απο καρφοτη που εγινε(μαλλον εψαχναν το πουτανακι)και να βρουνε σπιτι 600g φου,κατι σπαθια μαχαιρια(συλλογη,τα οποια κριθηκαν οπλοκατοχη). Στην ανακριτια δεν εδωσε κανεναν,τα πηρε ολα πανω του,ακομα και την πορνη!!!2 χρονια φυλακη εως οτου δικασθει και μετα το δικαστηριο θα δουμε ποια θα ειναι η ποινη του! Φανταστειτε να μην ηταν δηλωμενος χρηστης,αλλα το χειροτερο κακο ηταν τα σπαθια κτλπ.... Με συνχωρειτε που βριζω και εκφραζομαι ετσι,αλλα ολες αυτες τις μερες τρεχω σε ανακριτιες,ψυχολογους κτλπ. και οταν μπαινω εδω μερα να *αραξω* λιγο και να ξεχαστω,διαβαζω κατι ποστ που θεωρουν μαγκια το εμποριο και οτι ειναι αναγκαιο για τα εξοδα τους....
 

locoezon

Member
Αυτό είναι μοναχα ένα χωριο της Αλβανίας όμως,μην το ξεχνάτε.

Αν σκεφτεί κανεις ότι το μισό ΑΕΠ(για να μην πω όλο) της χώρας προέρχεται από την κάνναβη,τότε δεν τους έχω για κουτούς να τα έχουν όλα σπαρμένα εκεί πέρα! :moon:

Ελπίζω τώρα η αστυνομία να μην τα βγάλει η ίδια στο εμπόριο,μπας και ξεβρομίσει λίγο ο τόπος! :biggrin:
 

antartist

Member
''Tο χωριό των 4.000 κατοίκων χαρακτηρίζεται από τις διεθνείς διωκτικές Αρχές ως ο «χασισοβολώνας της Ευρώπης». Σε αυτή την ξερή γη υπολογίζεται ότι παράγονται κάθε χρόνο 900 τόνοι φούντας, περίπου το 90% της αλβανικής παραγωγής''

http://www.vice.com/gr/read/lazarati-xasisovolwnas-evropis

Εννοείται πως οι μπάτσοι θα συνεχίσουν το παιχνίδι τους με τα σάπια που έχουν στις αποθήκες...
 

locoezon

Member
Κοκκινόχωμα,ντάλα στον ήλιο όλη μέρα και σε υψόμετρο πως να μην έχει ξηρασία εκεί πάνω :laughing:

Ο επικεφαλής των εναέριων δυνάμεων της ιταλικής αρχής, Στέφανο Μπαστόνι, παρουσίασε το υλικό στους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι μόνο στο Λαζαράτι η παραγωγή κάνναβης αποφέρει κάθε χρόνο στην τοπική κοινωνία κέρδη 4,5 δισ. ευρώ. Το ποσό είναι συγκλονιστικό, φτάνοντας στο μισό του ΑΕΠ της χώρας, στην οποία καταγράφεται σχεδόν μηδενική πρωτογενή παραγωγή, υψηλός δείκτης ανεργίας και συνεχώς μειούμενα εμβάσματα μεταναστών από την Ελλάδα και την Ιταλία.

για την καλλιέργεια και τη συγκομιδή της κάνναβης προσλαμβάνονται κάθε χρόνο ως και 2.000 εξαθλιωμένοι Ρομά εργάτες, οι περισσότεροι γυναίκες και έφηβοι. Διαμένουν σε καταυλισμό έξω από το Λαζαράτι, μεταφέρονται με μίνι-μπας στις φυτείες και πληρώνονται 8 ευρώ για κάθε 10 κιλά επεξεργασμένου ναρκωτικού.

Ότι κάναν οι Έλληνες σε μετανάστες πριν μερικά χρονια με τα μεροκάματα,κάνουν οι Αλβανοί τώρα σε ΡΟΜΑ δουλεμπορους!
 

weedolada

Member
Κοκκινόχωμα,ντάλα στον ήλιο όλη μέρα και σε υψόμετρο πως να μην έχει ξηρασία εκεί πάνω :laughing:





Ότι κάναν οι Έλληνες σε μετανάστες πριν μερικά χρονια με τα μεροκάματα,κάνουν οι Αλβανοί τώρα σε ΡΟΜΑ δουλεμπορους!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/700.html


το blog μην το δώσεις σημασία το άρθρο διάβασε να δεις τι γίνεται με τους ρομά εκεί πέρα..
 

antartist

Member
Οι εργαζόμενοι,παρουσίασαν σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο του Αργυροκάστρου, συμπτώματα παρόμοια με " σοβαρές διαταραχές από δηλητηρίαση κάνναβης ". " Οι ασθενείς, μεταξύ των οποίων και παιδιά μικρότερα των 15 ετών(!!!), υπέφεραν από κρίσεις εμετού, πόνους στο στομάχι, καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Πως δηλαδή δηλητηρίαση από κάνναβη; Θα πρέπει να τους μπούκωσαν όλους με το ζόρι.
Μεγάλη τρολιά!!!
Το πιο πιθανό είναι να την πάτησαν με τα φυτοφάρμακα που ραντίζουν οι Αλβανοί!!
Δεν θέλω να ξέρω τι έχω καπνίσει την μισή μου ζωή!
 

weedolada

Member
φυτοφάρμακα φίλε δεν είναι τρολιά..γι αυτό όταν πίνεις αλβανικό δεν πίνεις μόνο φούντα..
 

locoezon

Member
Ακόμα δεν αρχίσανε τα φουντιασματα στην περιοχή μας και ήδη χωριανοί εδώ πέρα βρήκανε καβάτζα με 10 δέντρα,γεμάτη τενεκέδες!!!!

Bγάλαν φωτογραφίες,πήραν τους τενεκέδες για αποτυπώματα(αυτό αν θέλω τους πιστεύω,από αυτούς όμως όλα τα περιμένω,ΣΚΑΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ) και όλο το χωριο στο καφενέ μιλάει για αυτήν την καβάτζα σήμερα! :moon::moon:

ΕΛΛΑΣ 2014 :groupwave:
 

orfeas

Active member
Veteran
http://www.kathimerini.gr/

Η πρώτη φορά που ακούω τέτοια φάση...Κι επειδή ανοίγει η κεντρική σελίδα, χτυπήστε " Μπισκότα κάνναβης"...
 
Last edited:
Top