What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

AK 48 και Bubblelicious Hydro 600w

LegacyTron

Member
για το επόμενο γκρόου λέω 0,7 ανά βάτ Αντώνιε που θα είναι προσεγμένο και τα συναφή. Για τούτο τώρα είδωμεν...Όσο δώσει καλό θα είναι!!
 

LegacyTron

Member
Pola fita re si.. profanos se ixe piasi panikos, alla telika ola pigan kalitera apo to anameno ke psilopnigese tora:biggrin:


ναι Μπλαντ τώρα πνίγομαι αλλά να δούμε τι θα μας πει το φαΐ σε ποσότητα και ποιότητα....Γιαααα να αρχίζουμε να φουσκώνουμε σιγά σιγαααααα!@@@!!
 

orfeas

Active member
Veteran
Αν όλα πάνε καλά, αυτό το Ασσαίικο γκρόου το υπολογίζω τον ερχόμενο γενάρη, όπου θα το παίξω όπως κι εσύ, με ένα κτήνος στην ανάπτυξη και μετά ευχέλαια για το παπάδιασμα.... ...

Καλά, στου Άσσου δεν πιάνει το ευχέλαιο καθ' ότι παγανιστές τω θρήσκευμα αυτά!:biggrin:
 

LegacyTron

Member
Ναιτους έμειναν τα Αραβουργήματα ..... εμένα μπορει να με κυριεύει λίιγο ισως υπεροψία και μέθη· όχι όμως — μάλλον σαν κατανόησι της ματαιότητος των μεγαλείων. Βαθέως σκέπτομαι το πραμα ο "ποιητής"....
 

orfeas

Active member
Veteran
Έλα κι εσύ!
Τα Αφρικάνικα strains του εννοώ και μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιώ λιγότερο αφηρημένο λόγο...:tiphat:
 

LegacyTron

Member
νόμιζα το οριοθετούσες στις Βάσκικες προελεύσεις του μιας και στα ισπανικά άγει και φέρεται η σελίδα του κλπ...Από γενάρη του '15 με κόβω να ξεκινώ κι εγώ το χορό της βροχής, γιατί στο μεταξύ θέλω να επιμείνω λιγάκι καλιφορνέζικα. για να δούμε...για να δούμε....ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΪΆΜΙ ΜΠΙΤΣ!?!?!?!?!?!?!?
 

LegacyTron

Member
Τι να το κάνω τούτο δω;;;;;

Τι να το κάνω τούτο δω;;;;;

Αυτό είναι το κοντό ΑΚ στο DWC που δεν πέρασε το δίχτυ....

Λέγαμε σε προηγούμενα ποστ με τον Γκάντζα3 να το κρατήσω και να μαραθεί από μόνο του....Ε να λοιπόν πως κατάντησε....Αλλά να ρωτήσω τώρα...Να το κρατήσω όπως είναι ή υπάρχει κίνδυνος ερμαφροδιτισμού - σποριάσματος των υπολοίπων κλπ? Για δώστε λίγο τα φώτα σας για να μην ανησυχώ και τσάμπα αν δεν υπάρχει λόγος.....

IMAG0999_zpsb54bc84d.jpg


IMAG0998_zps349eb629.jpg
 

tjo

life gardener
Veteran
Legasy πέτα το!


Ορφέα είσαι άπαιχτος,θαυμάζω το λόγο σου απίστευτα!
με φτιάχνεις:):):)
 

LegacyTron

Member
θείε tjo είναι στο DWC το λουλούδι αυτό. να κόψω χαμηλά τον κορμό ή να προσπαθήσω να ξεμπλέξω κ τις ρίζες από τον κουβά που έχουν μπλεχτέι με τα μαμπλίσιους και να το πετάξω όλο μαζί?
 
Last edited:

tjo

life gardener
Veteran
θείε tjo είναι στο DWC το λουλούδι αυτό. να κόψω χαμηλά τον κορμό ή να προσπαθήσω να ξεμπλέξω κ τις ρίζες από τον κουβά που έχουν μπλεχτέι με τα μαμπλίσιους και να το πετάξω όλο μαζί?

Εγώ είχα βγάλει έτσι αρσενικά και δεν είχα πρόβλημα..για το ξέμπλεγμα λέω..ούτε cannazum ούτε τίποτα.:tiphat:
 

LegacyTron

Member
Εξεριζώθη το κέρατο. Οι ρίζες μείνανε μέσα οι περισσότερες καθ' ότι ανακατεμένες με τις λοιπές από τα άλλα είδη. από αύριο που θα χαλαρώσουν λίγο και θα αρχίσουν να πλέουν αρχίζει απόχη χαχαχαχαχαχα. Ας ελπίσουμε να αποδώσει το ψάρεμα και να μην έχουμε ντράβαλα κ τίποτα απρόοπτα.....
 

tjo

life gardener
Veteran
Ας ελπίσουμε να αποδώσει το ψάρεμα και να μην έχουμε ντράβαλα κ τίποτα απρόοπτα.....

Αν δεις τι έχουν οι κουβάδες μου μέσα δε θα το πιστεύεις:)
πολύ μπίχλα..σε σημείο που άρχισα να πιστεύω ότι κάνει καλό.
 

LegacyTron

Member
μην με τρελαίνεις τώρα γιατί το έπαιζα παστρο-Θοδώρα με τον βρωμοκουβά μέχρη αηδίας λες και πέταγα Calgonit μέσα είναι οι ρίζες....Είδωμεν αδερφέ...Πιστεύω σε καμμιά 20αριά μέρες με μήνα θερίζουμε....

Τελικά όπως μου φαίνεται δεν κέρδισα και τίποτα μέχρι στιγμής από μέρες καλλιέργειας κάνοντας μόνο 2 εβδομάδες ανάπτυξη, γιατί τρίχες είδα σε όλα μετά την δεύτερη βδομάδα 12/12. Ενώ αν τα είχα κάνει ένα μήνα 24ωρο φως ή 18/6, θα βγάζανε τρίχες στο πενθήμερο μέσα (καρατσεκαρισμένο) - μην σου πω ότι μπορεί μερικά ΑΚ να είχαν βγάλει και τρίχες μέσα στο 30ήμερο - 36ήμερο της ανάπτυξης. Να δούμε τι θα πει κι από άκουσμα και ποσότητα, τουλάχιστον να πω ότι άξιζε το ξεζούμισμα ενέργειας που μου προσέφερε, την επιμονή και προσπάθεια που χρειάστηκε. Γιατί αν ήξερα ότι θα τράβαγε έτσι, θα πέταγα μόνο 5 ΑΚ μέσα να το δουλέψω κανονικά. Τέλοσπάντων...Ας έχουμε 2 στρέιν να ρουφάμε....την βλέπω εγώ την δουλειά, το Πάσχα θα θερίσω κ το Μπάμπλ (πλάκα θα 'χει) εκτός κι αν μπει κανά Τούρμπο - Μπουστ στην ερχόμενη βδομάδα κι αρχίζουν να φουσκώνουν. Πάντως την παύση στην ανάπτυξη και το παραλήρημα αυτήν την βδομάδα την παρατήρησα, που αρχίσαν να σκληραίνουν πολύ τα κλαδιά.....Ρουφάει και διαφορετικά....πλέον πίνει νερό αλλά το λίπασμα δεν το κατεβάζει , αντίθετα το ανεβάζει τρεις-τέσσερις δεκάδες ποντάκια ΡΡΜ. Βέβαια, το τσίτωσα κι εγώ λιγάκι να λέμε και την αλήθεια....το παίζω με EC τριγύρω στο 2.0 στην Βίλμα. Αδυνατώ προς το παρόν να υπολογίσω με ακρίβεια harvest day. Τούτο δω το γκρόου έχει πάει πολύ συνετά, δεν νομίζω να ξεπεράσω το 2.2 στη Βίλμα και το 1.0 στο DWC...
 
L

letis

γιατί τόσο λίγο e.c το dwc?

τα bubble ότι και να τα έκανες την ίδια μέρα θα έδειχναν τρίχες.. να τα υπολογίζεις πάνω από 12 βδομάδες αν θέλεις να γίνουν τελείως.
 

tjo

life gardener
Veteran
....1.0 στο DWC...

Και πολύ καλά θα κάνεις..εγώ αυτή τη φορα το ανέβασα στο 0,8,
αλλά το έχω στο 0,6 εδώ και λίγο καιρό χώρις πρόβλημα.:tiphat:
 

LegacyTron

Member
Και πολύ καλά θα κάνεις..εγώ αυτή τη φορα το ανέβασα στο 0,8,
αλλά το έχω στο 0,6 εδώ και λίγο καιρό χώρις πρόβλημα.:tiphat:


χμ..... ξέρεις τι συμβαίνει... και τι έχω παρατηρήσει....όσο έχω το λίπασμα χαμηλότερα από το "ταβάνι" που σηκώνει, τόσο ανεβάζει το ΡΗ σαν τρελό ΜΕΣΑ ΣΤΟ 24ΩΡΟ!!! Δηλαδή αν το αφήσω τώρα με EC 0.5 το ΡΗ θα φτάσει από 5,5 κατευθείαν στο 6,1 και την άλλη μέρα θα πάει στο 6,5 αμαχητί. Έτσι καταλαβαίνω πόσο πεινάει το DWC. Όταν συμπληρώνω λίπασμα μέχρι εκεί που τιγκάρει η κοιλιά του, τότε το ΡΗ ή θα το κρατήσει σταθερό, ή θα το ανεβάσει 0,1-0,2. Αυτό στην ανθοφορία. Στην ανάπτυξη όταν πεινούσε, αντίστοιχα, ανέβαζε το ΡΗ πάλι, αλλά κατά περισσότερες μονάδες.

γιατί τόσο λίγο e.c το dwc?

τα bubble ότι και να τα έκανες την ίδια μέρα θα έδειχναν τρίχες.. να τα υπολογίζεις πάνω από 12 βδομάδες αν θέλεις να γίνουν τελείως.

Το DWC το κρατάω χαμηλά πρώτον από "τρόμο", δεύτερον γιατί το φαΐ που τρώει του φτάνει θαρρώ. Τα πάω στα όρια σου λέω, άντε να σηκώνουν κι άλλα 100 ΡΡΜ παραπάνω, αλλά δεν θέλω να τα ζορίσω άσχημα. Το λέω αυτό γιατί στην αρχή είχα κάνει κάποια τσιτώματα και στα 2 συστήματα κι αμέσως είδα κίτρινη βούλα. Έφαγαν αλλαγές ντεποζίτων, αμέσως χαμηλότερο λίπασμα κατά 70-100 μονάδες και κομπλέκτορας. Από κει κι ύστερα άρχισα να "χτίζω" το διατροφολόγιο, θεωρώντας ότι κυμαίνομαι κοντά στο ταβάνι τους. Όσο μεγάλωναν, κράταγα σταθερό ή ανέβαζα ανά 0,1 το EC σε κάθε πότισμα. Ανάλογα με την πορεία τους. Μην συγκρίνεις με γκρόου που κάνεις ένα μήνα ανάπτυξη και μετά κοπανάς 1800άρια από τη δεύτερη βδομάδα ανθοφορίας!

Γ@μώ τις 12 βδομάδες και τις εννιάμιση και τις 14 αρχίζω να πανικοβάλλομαι μ' αυτά που μου λες....Ωραία αυτόματα......Αν δεις στα σχόλια στη Νιρβάνα για μερικά αυτόματα, έχουν κάνει λέει έντιτ οι αδμινιστράτορες τα κόμμεντς και λέει: Σημείωση Νιρβάνας: Το Γνωστό Πρόβλημα με τα αυτόματα.... ό,τι νάναι....Πάντως το μόνο strain από τη Νιρβάνα που δεν είχα ποτέ παράπονο είναι το ΑΚ...

Αλλά με ξενερώσατε που μου λέτε για 90 μέρες απο σπόρι. να το βράσω. το αυτόματο πρέπει να βγαίνει 60 μέρες από σπόρι. Κι ας δίνει 20-40γρ !!. Εχέσθην! Αν δεν υπάρχει τέτοιο, πάω για κοσέρι καπάκια ή Σεπτέμβρη
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Αλλά με ξενερώσατε που μου λέτε για 90 μέρες απο σπόρι. να το βράσω. το αυτόματο πρέπει να βγαίνει 60 μέρες από σπόρι. Κι ας δίνει 20-40γρ !!.

Γιατί; :biggrin:
Ο ορισμός του «αυτόματου» δεν είναι πόσο βαστά η ανθοφορία, αλλά αν ανθοφορεί αυτόματα μετα από ένα διάστημα, άσχετα με το εξωτερικό φώς.

Όταν είχαν βγεί τα πρώτα αυτόματα, που κάναν πάνω-κάτω 60 μέρες, όλοι τα βρίζανε γιατί ήταν (όντως) μάπες. Τώρα που βγαίνουν πιο ποιοτικά κλαιγόμαστε που κάνουν 3 βδομάδες παραπάνω;

Βάλε Lowryder, ή κάνε υπομονή ωσπού κάποιος breeder να βγάλει ωραίο και γρήγορο (και φτηνό). Πριν μερικά χρόνια τα μόνα «αυτόματα» ήταν μπουρούχες στα χαντάκια της Τσεχοσλοβακίας. Σε σχέση με αυτά έχουν πάει πολύ μπροστα. Αλλα υπάρχει ακόμα δρόμος.
 

LegacyTron

Member
ναι κάτι Lowryder βάζανε κάτι γνωστοί μου τώρα που τα κατονόμασες μου ήρθανε στη μνήμη, αλλά δεν είναι και τίποτα το σπετσιάλε....Άλλος για τον Τρελλό;
 
Top