What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Lithuanian growers

Kyskis

Member
Aišku, čia tipo išnešti pabūti į kokį balkona ir panašiai ?:) o realiai yra kažkoks gal kalendorius mūsų klimatui? ;) Kada realiai pradėt panašiai augint ir kada jau persodint į lauką? Ar čia loterija ir reikia laukt kol mėnesiui į priekį šalnų nepraneš ?
 
Manau tikrai kad loterija :) Šiais metais pavasaris ganėtinai ankstyvas planuojamas. Praeitais metais gegužės 25 sejau auto lowrideri , tai rugpjūčio viduryj jau turėjau porą gr. jei turi galimybę augint šiltnamyje gali ir anksčiau manau.

Gal įdomu mano grow. Vos nesusimoviau ....įsukau senas cool white tipo tube fluoroscencines lempas. Galvojau pataupyt , bet matyt jos jau paknkamai išdegusios ir šviesos ryškiai neužteko.

[img=http://s25.postimg.org/kwrrpmprv/20140220_153749.jpg]

Greitai pakišau šituos siūlus po 400W Osram plantastar lempa. Kad daiktas skirtas augalams tai iškart pasimatė :)



Manau šiame etape didelės įtakos labai neturės.
Auga Master Kush. Iš 5 išdygo 4.
Sudėsiu paskui į dienoraštį čia. Anksčiau pildžiau legaliam.net , bet manau truksta ten šiek tiek saugumo
 

Na neparanojinu :) Tikrai manau čia saugiau ...vien dėl mažesnės lietuvaičių auditorijos :)
Jei dedi paveiksliukus tai pakankamai lengva IP atsekt ,aišku jeigu kam nors iš policijos tai bus įdomu. Čia žinai niekam nekliūva kol koks nepilnametis nepradeda augint ir viską dėti į web, o tėveliams gali ir nepatikt tokie laisvamaniai dienoraštininkai.
Manai joks tyrėjas nėra skaitęs legalaus? :)
 

Kyskis

Member
Pagaliau radau pirkt 6500K COOL DAYLIGHT CFL lempučių... :D Įsukau papildomai vieną 32W 2150lm, dabar yra ~12000lm tam ploteliui, 60cm x30cm, po dienos pasimatė, kad augaliukams patiko labiau, nei vegetuot vien po 2700K spektru ;) Be to, nesenej persodinau į 10l kibirus. Tik nelabai suprantu, ko gali trūkt augalui, jeigu jis neikiek nesistiebia į viršų, auga sakos vienos prie kitos, gaunasi tiesiog kaip krūmas, o bėda tame, kad boxas į aukštį turi vietos, o į kraštus jau vsio... Gal patarsit ką ? :) Šiandien augaliukai švenčia mėnesio gimtadienį :friends:

Biobizz trasos vis dar UK, laukia kol bus parvežtos į tėvynę... ;]



screenshot_1-143192.jpg
 

Kyskis

Member
Black Sugar - artimesnė, rašo kad 40-60cm, dabar manau apie 15cm, o dėl C99xW.W tai nežinau, nemačiau tokios info, bet aukštesnė kokiais 5cm, bet ir vyresnė keliomis dienomis... :)
 

Kyskis

Member
Lukiu ;) Dar max kokių 10d ir jau jungsiu žydėjimą... Antradienį turėčiau gaut biobizz trašų rinkinuką, tai dar gal tas padės paūgėt ;)
 

zalias

Active member
Taip tokius egzempliorius dazniausiai naudoja selekcijai, cia vienas is daugeliu atrankos faktoriu. Yra tam protingi terminai ir paaiskinimai, bet, nesigilinsim ...
 
Na bet didziausias augaliukas gi nebutinai tures savyje daugiausia norimos medziagos thc, na arbagali gi buti ir kiti kriterijai ....spalva, kvapai ir pan... bet taip seklom imsiu stipriausius ir didziausius
 

Kyskis

Member
Na pas mane rūšys skirtingos ;) Zalias, o ką gero turi pasakyt apie biobizz trąšas iš savo patirties? Turėsiu grow,bloom,topmax ir fishmix. Gal kažkokių patarimų turi? Ar tręšt tiesiog pagal gamintojo lentelę? :)
 

zalias

Active member
Biobizz geros trasos ,naudok kas antra laistima pagal gamintojom nurodimus, ir viskas bus gerai visusu su pavasariu !!!
 
Top