What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

..Indoor Photos Gallery..

mrakoplas

Member
Panacea's Bohemia Gold

Panacea's Bohemia Gold

pěstováno z řízku, 9 dnů předpěstován pod zářivkama
600W
hlína biobizz (asi)
příměsy - fish a cotton powder, guankalong, vermeskompost, kokos
hnojiva - za celou dobu , jen enzymy, nebo možná jsem tu z nějakejch zásob co se mi tu válí použil jen tak nějakou metrosexuální vodičku, která zvyšuje výnosy a vitalitu o 30%

18/6/0
12/12/71 - přehnojeno N proto pozdější sklizeň

rychle růst, tendence držet internody blízko u sebe.
dobrý potenciál větvení od spoda rostliny, stavba rostliny velmi pevná.

několikanásobný nárust po přepnutí --pův. rostl. po přdepěstování pod zářivkama cca 15-20cm při sklizni 71cm

první náznam preflowers po 11-12 dnech (podle poznámek)
ale venku velkej neúspěch , i když je pro něj dělaná, tak těžko říct proč nedojela...v genetice by se měl skrývat vliv ruderalis..

struktura květu od začátku , je vidět , že to bude kamenitej pazourek, i když menší velikosti , tak ale hustota přisedlosti pupenů a jejich celkové celistvosti, je opravdu skvělá.

I spodní paličky na, které tolik nesvítí jsou solidně šutroidní.

listí v palicích , jde velmi jednoduše a rychle vystříhat...to je myslim u odrůd oceňující, zvlášť v outdooru

Vůně podle poznámek od poloviny květu-bylinky, ovoce dřevo a na sklizni štiplavá, velmi specifická lemon- angrešt , ale jsou tam podtony ovoce - trochu jako taková ta malinovka za tři padesát , nebo nevim, prostě to můsíte sami vyzkoušet.

chuť - ná ty se podepsalo přehnojení příměsama, ale i tak přehnojit hovnama , je něco jinýho než minerálama , takže to bylo taky chuťově super ,ale zrovna si tuhle moc nepamatuju a smoke report začíná nadpisem a tím, taky někdy končí , takže některý chuťě odrůd zapadnou za víko sklerozy do doby , než si ji zase přijde otevřít. každopádně ale kámoši řikaly, že je pěkně skunk- ovocná- čemu bych věřil, ale nejlepší je si to vyzkoušet na vlastní plíce

Výnos - velkej potencial k velkým výsledkům. neměl jsem možnost vážit

účinek - to samý s chutí....+ ještě po sklizni (a zvlášt na neschopence) ta tolerance , je někde jinde žeo, jde výš a výš se spotřebou, která od 50.dne květu strmě stoupá, že po usušení , je porota docela dost přísná.
Ale zase od lidí se mi dostaly ohlasy, že je to denní a party high

Tato kráska s rychlým růstem, spíš sativa listy s velmi výrazným hlubokým pilováním a jejich tendence z nich dělat hvězdičky čím jsou listy menší , jejichž cípy rostou z velmi tvrdých palic nadprůměrných výnosů , unikátní vůní ,to je myslim velmi dobrej hráč reprezentace ČR (uvidíme ještě ten outdoor letos, jak dojede)

 
Last edited by a moderator:

mrakoplas

Member
White Phoenix

White Phoenix

Další odrůda od Panacea seeds, o jejich rodičích mi neni známo, ale asi budou velmi pečlivě vybrány, jelikož , je to velmi charakteristická odrůda. A ten název mě hodně baví. Dostal jsem již vyselektováný řízek.

podmínky stejné ,jako u Bohemky
pod zářivkama 7.dnů
pak
600W HPS
hlína
0. 18/6
77. 12/12......opět nebýt nadbytku N ,tak je minimálně o 7-10 dnů dříve.
na startu výška cca 15cm, v cíli se povýšila na 46 cm, oproti ostatním prcek

hnojiva stejný
enzymy jsem používal GET power thrive, výbornej produkt.

Růst. je velmi podobný , jako Agent Orange, nízký pěkně do vánočního stromku. Berte v potaz, že jsem jel bez růstu, takže po 14.dnech 18/6 může růst jinak- rychleji ,ale jako takovej zakl. obrázek zatím stačí. Matka je rychlejší, než AO.

Větvení od spoda.
Listy u této odrůdy jsou opravdu fascinující , možná tím názvem, ale evokuje mi to opravdu nějaká brka křídel nějakého ptáka.... velmi estetická záležitost.

Můžete si všimnout , jako u Bohemky , dvojitého pilování. Poprvý jsem si toho všimnul u odrůd Mr.nice (konkr. Afg.SkunkxAfg.Haze)...ale co to znamená jsem ještě nezjistil...

Květ- preflowers nasazovala standartně kolem 10.-14.dne 12/12
Podle poznámek z 39.12/12
krásný sativa listy
velký paličky, jenž jsou na stonku blízko sebe
výrazná jemně kyselá smetanová vůně

Struktura květu je trochu roztřelenější, nugety nejsou k sobě tak přisedlé, jako u indic. Z toho vyplívá , že by pevnosti palic měla být měkčí, ale neni tomu tak, sice kameny to nejsou ,ale pupeny svojí tvrdost skutečně nepostrádají a po usušení mají pěknou tvrdou strukturu
Jelikož mají vlastnost tvořit obrovský palice , tak výnosově , taky nebude špatná. V BUSH by mohla předvést super výsledky.
Co se týče barvy ,tak jak vidno z fotek není třeba komentáře.

Co jsem měl možnost se o ní dozvědět od kamoše co jí jel na moravě( ale jiný pheno , tak jedna z nejpotentnějších odrůd co vloni bo předloni bo kdy ,to letí, měl možnost pěstovat)

A nevim jestli jsem v tý době byl na detoxu , ale určitě vim , že jsem ji hulil a udělal mi v hlavě pěknej vítr. Sativa high up up up

Vůně podle poznámek :
velmi ovocná vůně s troškou sour pachu - hodnoceno při sklizni

Chuť- tady mám deficit v paměti i v poznámkách. Jen tak matně si vzpomínám, že byla neškrábající, víc taková ta hladší...

účinek - sativa, ale moje vytrénovaná tolerance, v době , když jsem tuto odrůdu hulil byla docela vysoko , takže nemůžu říct něco víc...v sérii léčebných neschopenkových brk od rána do večera , nějak zapadla.....každopádně ten WP z outu na moravě se mi vryl do paměti mnohem víc , než z in.

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

mrakoplas

Member
Panacea's White Phoenix (CZ)

Panacea's White Phoenix (CZ)

Panacea's White Phoenix
picture.php
 
Last edited by a moderator:

mrakoplas

Member
čus...nevim kdo jsi, jaks psal v komentari upozornění , že se nesmim zveřejňovat seedbanky , které nejsou ve vendor foru, tak bych poprosil mody o korekturu. díky moc.
no kazdopadne to jsem necekal takovy pravidlo.. co když tam je něco i o hnojivech a v galerii to muzu mit napsany a co kdyz napisu , ze panacea neni banka ,ale šlechtitel, pestitel ... se snad i ty pravidla budu muset precist..

jinka asi ten komentar ma omezenej pocet pozic skoncilo to ...tresta se to ....a dal nic ..tak hlavne at me to moc neboli a mam v poradku plice..

a díky všem za k+, nevim , vždy nějak potěší i když nejsem zkouřenej, což je poslední dobou málo..hahaa
a abych nebyl uplně OT
ještě parkrat White phoenix od neznámé banky ze střední evropy na placaté planetě zeměploše položené na hřbetě 4 slonů stojících na krunýři želvy plující vesmírem smerem na sirius za svoji zelenou potravou , kde ji je pro všechny vzdydycko dost.. hahahaaa

priste se muzete tesit na nezamenitelný agent orange....mnam mnam

jo jinak ruka na obr. má na šířku 9cm v bodě v nejširším průměru palice ...takovy kurata nema ani babiš...heheh

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

CZepra

New member
[FONT=verdana, arial, helvetica]CREAM CARAMEL (Sweet Seeds) - 68.12/12 600W, bubbler, Hesi hydro grow, Hesi hydro bloom, PK 13/14

picture.php

picture.php

[/FONT]
 

mrakoplas

Member
Agent Orange
(TGA subcool)
(Local Orange Skunk x Jacks Cleaner X Space Queen)

...tady pár fotek pořízených ze 3 phenotypů.
Každý z těchto phenotypů, i když jsou od sebe docela odlišný , tak vůní, chutí i účinkem mají v sobě podobné znaky, které tuhle odrůdu dělají tak oblíbenou.

pěstební podmínky
první fotky, černé pozadí.
250w + 125w cfl
hlína ....0,4 l
styl- SOG

poslední foto
600W
bez růstu
hlína + vermeskompost, guankalong, fish a cotton powder
hnojiva- bez hnojiv , jen párkrát GET enzymy

Obecně mají tenké větve, které pod tíhou velkých palic padají k zemi.
Odrůda schopná snést větší koncentrace hnojiv.
U matek je schopná využít až o 1/3 víc hnojiv , hlavně N

růst-
každé pheno vykazovalo odlišnou stavbu růstu -jedno vytáhlý a rychle rostoucí, druhý taky vytáhlý ,ale více plazící do stran a místo coly, spíš palice jako šutříky v internodách.
Třetí co mám ted , je asi nejlepší co jsem měl.
Růst do vánočního stromku, celkově menší vzrůst , super větvení od spoda, krátké internody.
Stonky na AO velmi pevné.

květ-
okolo 9-10týdnů
na out moc vhodná není, i když jednou snad v 2010 se mi na balkoně docela povedla...
trochu rozstřelený palice, měkčí chlupatější vzhled.
hodně asi bude záležet, jaký chytnete pheno

vůně -
chemická pomerančová-něco jako solvina , mandarinky, popel spálenejch pomerančů postříkanej pomerančovým džusem a pochcaný vzteklou kočkou...

chuť-
co jsem měl nedávno možnost ochutnat vzorek od kámoše z mého aktuálníha phena, které bylo vypěstováno v kokosu pod 400w , tak je plná , hutná, opravdu mandarinky-pomeranče....velmi specifická...velký mnam mnam

účinek-
tak ten mě překvapil. můj AO z pod 600w mě nijak zvlášt neoslovil, denni sativa high...moc se mi asi nepovedla , nemohl jsem ji věnovat tolik péče.
Ale ten vzorek z kokosu mě dostal. S každým brkem jsem pocítil silný dlouhotrvající stupňující sativa high.

Výnos-
potenciál k nadprůměrným výsledkům
podle toho, jak roste moje aktuální pheno a vypadaj palice, tak pro bush, scrog ideal.

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

mrakoplas

Member
Heriuana

Heriuana

...tady jsem si zavzpomínal na ,,staré časy´´ s Heriuanou.
...kdyby jí tu někdo náhodou držel, tak bych měl velkej zájem...
...řízek už nevim od koho ,ale dostal jsem ho snad od někoho z moravského království. Bylo to jedno z mála phen, který nebylo tak gaučově uzemňující.

tady okopírován starý popis

250W HPS
jeden záštip
asi 10 dnů 18/6
61-65 dnů 12/12
Hlína. biobizz
hnojiva: biobizz

Růst-
Heriuana je velmi vytáhlá s velkými rozestupy pater (aspoň u mě) paličky kvetou odděleně v mezipatrech , žádná hlavní palice se netvoří, po jednom záštipu ,,FIM´´
se mi všechny větve rozlezly pomalu do poloviny mého skromného příbytku, ve kterém musely pomáhat mnohem silnější větve ostatních kytek ,aby nespadly.
Tento model bude super do scrogu nebo pro sog a když bush, tak jen modely podobného růstu , jinak budete muset čarovat jak coperfield ,abyste udržely kytky v optimální vzdálenosti od světla

Vůně-
nebo smrad, je kapitola sama o sobě, je to fakt, jak nějaký shnilý brambory s nádechem nějakýho rezavýho kovu , nebo jak někde ve svářovně, těžko popsatelný.

Chuť-
těžká,zatuchlá rezavá brambora , která kope,ale zase nějak výrazně neškrábe,je to takový ganja čůčo

zkouřenost-
co jsem o ní četl ,tak jsem si ji poprvý zahulil radši večer na spaní a kupodivu na mě měla spíše motivující účinky aktivního rázu, byl jsem docela překvapenej.
výnos malej,ale velká spokojenost.

a protože se mi dostal dovnitř pyl z ASH nebo PG 13 ,tak mám i nějaký koule, na některých fotkách jsou i vidět

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

d-k

Active member
Sweet Killer

Sweet Killer

- 9x Sweet Killer [Super Sweet Cindy 05 x Kill Bill]

- 600W Green Power + Lumatek + TopSpin 1.0

- Home Box XL Silver (120x120cm)

- kokos, 6,5L květníky, Canna Coco A+B, SuperVit, PK13/14, Cannazyme, kořeňák

Zastřižené, růst cca 18 dní 18/6, květ cca 58 dní 12/12




 

BURN

Member
Veteran
čus...nevim kdo jsi, jaks psal v komentari upozornění , že se nesmim zveřejňovat seedbanky , které nejsou ve vendor foru, tak bych poprosil mody o korekturu. díky moc.
no kazdopadne to jsem necekal takovy pravidlo.. co když tam je něco i o hnojivech a v galerii to muzu mit napsany a co kdyz napisu , ze panacea neni banka ,ale šlechtitel, pestitel ... se snad i ty pravidla budu muset precist..

jinka asi ten komentar ma omezenej pocet pozic skoncilo to ...tresta se to ....a dal nic ..tak hlavne at me to moc neboli a mam v poradku plice..
:tiphat:
Ahoj pane mág,to jsem ti psal já,vůbec nic ve zlém,byl to delší koment,neměl jsem tušení že to je nějak omezené a nezobrazí se ti to celé,jen jsem ti to psal ať víš jak to tu je,zpozoroval jsem že sem přišlo spousty lidí koukat na tvé fotky a bavili se o tom.

Moc pěkné fota,jen tak dál :dance013:

Omlouvám se za offtopic

přihodím aspoň jednu ze starších :

picture.php
 

mrakoplas

Member
čus,
jasný chápu, to já díky za upozornění... jen mě to trochu překvapilo
..a díky všem za pozitivní ohlasy, je to někdy boj z tý hromady fotek vybrat ty nejlepší.. na každou odrůdu vždy minimálně tak 10-20 fotek

tady něco z archivu, kytky z první takový po punkovsku udělaný skříně..
Získal jsem zrovna klony popelky původem selekce snad od udla, ale abych nekecal...joo to jsem v tý době ani nevěděl co se mi to dostalo do rukou za poklad...


Cinderella 99
hlína
250W hps
Advanced hydroponics


picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

picture.php
 

Latest posts

Latest posts

Top