What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

AK 48 και Bubblelicious Hydro 600w

LegacyTron

Member
Kalispera LegacyTron, na rotiso... toso poli fasaria kanoun oi andlies? ti exis vali?

Oreo to grow alla me to dixti ti pezi? gia na isoropoun ta fita to exis?


Αδερφέ έχω βάλει μια HAILEA των 6 βάτ (αυτή δεν ακούγεται) για τη Βίλμα και μια τετραπλή HAILEA πάλι, δεν θυμάμαι πόσα Βάττ, ένα γαιδούρι κ μισό είναι πάντως. Θα το τσεκάρω και θα σου πώ το μοντέλο. Αυτό είναι που κάνει τον ύπνο αδύνατο στο δωμάτιο. Γιατί όλα τα άλλα είναι "χαϊλίκι" ενάντια στον ήχο.

Επειδή είναι διαφορετικά είδη, το δίχτυ το έχω για να κάνω λίγο control , όχι για να πλέξω κλπ κλπ, άλλωστε με τόσο λίγο ανάπτυξη που έδωσα δεν είχε νόημα, γι' αυτό έβαλα και 14, για να το κάνω τύπου SoG.
 

LegacyTron

Member
Θυμίζει λίγο φουρτούνα η κώμη σου, αλλά φαντάζομαι πως θα καλμάρει η θάλασσα κάπως στο επόμενο διάστημα και θα γίνει περισσότερο ομοιόμορφη η κώμη, βλέπε canopy στο υπό σύνταξη λεξικό σου!

Ορφέα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τι να κάνω...το έβαλα το δίχτυ για "crowd control" την έβλεπα την δουλειά που πήγαινε...Προσπαθώ να τα βολέψω με τραβήγματα κλπ, αλλά δεν τα "ζορίζω" άλλο , απλά θα παλεύω να κρατώ τα φύλα κάτω από το δίχτυ....
 

LegacyTron

Member
20η ημέρα ανθοφορίας / 34η συνολικά part 1

20η ημέρα ανθοφορίας / 34η συνολικά part 1

Σήμερα δεν είχε πότισμα για τη Βίλμα. Συμπλήρωσα λίγο απ' όλα στο DWC (νερό, οξύ και μία δόση λίπασμα).

Τον ασυμάζευτο έχουνε
xt1c.jpg


a1mo.jpg


9qlz.jpg


vhlz.jpg


vhlz.jpg
 

LegacyTron

Member
20η ημέρα ανθοφορίας / 34η συνολικά part 2

20η ημέρα ανθοφορίας / 34η συνολικά part 2

Είχαμε και ένα ατυχηματάκι...ο ένας ανεμιστήρας έπεσε πάνω σε ένα κλαδί που μόλις ξεφύτρωνε από το δίχτυ και συνέβη το παρακάτω...Ευτυχώς, όμως, φαίνεται να έζησε και να πηγαίνει καλα!

17fx.jpg




Και για πείτε μου τι παίζει με τούτην εδώ την ΑλφαΚαπουλίτσα; Την πήρε το φως πολύ και ζορίστηκε;
ylqn.jpg
 

LegacyTron

Member
21η ημέρα ανθοφορίας / 35η συνολικά

21η ημέρα ανθοφορίας / 35η συνολικά

Σήμερα άλλαξα τα νερά και στα δύο συστήματα. Έτσι για να γουστάρουνε καθαρό νεράκι. Βίλμα κλασσικά στο 1200 ΡΡΜ ή 1,7 EC. Και το DWC στο 360 ΡΡΜ ή 0,5 EC. Κανονικά θα άλλαζα αύριο τα νερά, αλλά είπα να ποτίζω τη Βίλμα κάθε τρεις μέρες κι όχι κάθε τρεις και μετά τέσσερις (δηλαδή τέρμα το πότισμα κάθε Παρασκευή κ Δευτέρα). Οπότε τα έκανα όλα σήμερα.

Προσπαθώ να τα συμμαζέψω, τραβάω από δω , γυρνάω από κει, αλλά μάλλον δεν ξανατραβάω με αυτό που δένουμε τα φυτά στις πέργολες , απλά θα παλεύω με το δίχτυ όσο γίνεται και να περνάω τα φύλλα της μιας κορυφής κάτω από την άλλη. Το ένα ΑΚ και το ενα Bubblelicious (τα πίσω δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) έχουν όντως ξεφύγει, αλλα δεν βαριέσαι, τα παλεύω με τα φύλλα ώστε να βγαίνουν οι διπλανές κορυφούλες τους προς το φως κι όλα καλά....Το κοντό ΑΚ στο DWC τον "παίζει". Αν βγάλει κανα 10γραμμο καλά θα είναι...Ο ΚΟΝΤΟΣ καλά τα πάει, ανεβαίνει και παλεύει να βρεθεί κι αυτός στο "πάνθεον" της παπαδοφουντοσύνης. Πολύ πάλη πάντως...Χωρίς μπλουζίτσα παιδιά, μην ξεχνιόμαστε, για να νιώθουμε τις κορυφές ώστε να τις "πατάμε" λίγο όσο κάνουμε τα ακροβατικά, να μην σπάμε δε τίποτα ... ΠΡΟΣΟΧΗ.... (έχω μετρήσει 4-5 φύλλα μέχρι στιγμής...ευτυχώς...ΦΥΛΛΑ...και ψιλοχαμηλά...)

zm82.jpg


zm82.jpg


pj3l.jpg


yav0.jpg


7pgw.jpg



Σχόλια, προτάσεις και βοήθεια πάνω απ' όλα καλοδεχούμενα!! Θα φάμε ορέ ή όχι;;;; Κλειδώσαμε τις τρεις και μπήκαμε στην 4η βδομάδα ανθοφορίας!!!!
 
Den iparxi periptosi na min fas apo afto to fagito! :headbangeine super! .. alla pistevo to parakanes!:bigeye:

Pola fita re si.. profanos se ixe piasi panikos, alla telika ola pigan kalitera apo to anameno ke psilopnigese tora:biggrin:
 

LegacyTron

Member
ναι μαν θα προσπαθήσω να τα κρατήσω εκεί. Αν δεν ψηλώσουν παραπάνω και παπαδιάσουν καλά σε αυτό το ύψος άντε και 10 - 15 πόντους πιο πάνω πιστεύω αρχηγείο θα πάει....Να δούμε...
 
L

letis

το bubble γίνεται πολυ χοντρό και με σκληρά κλαδιά. θα το βολέψεις στο δίχτυ? είναι πολύ καλό strain αλλα με 12/12 και τόσο πείραγμα δεν ξέρω τι θα αποδώσει... κατά τα άλλα είσαι ωραίος. αλλά πολλά φυτά ρε συ όντως... θα έχεις θέμα σε 2-3 βδομάδες..
 

Asotos

New member
Πολύ ωραία πράματα, μπράβο legacy !!!!!! "Πηδαει" η Wilma τελικά..
Ειμουν μεταξυ Wilma η multiflow, αλλά προτίμησα το ebb & flow...
Θα δούμε...

Υπέροχο grow , αδερφέ.. Ακολουθώ και γω, if you don't mind...
 

LegacyTron

Member
22η ημέρα ανθοφορίας / 36η συνολικά

22η ημέρα ανθοφορίας / 36η συνολικά

Λοιπόν...το update της Παρασκευής

H Βίλμα έριξε το ΡΗ κατά 0,1 από 5,9 στο 5,8 και ήπιε 70 μονάδες ΡΡΜ δηλαδή πήγε από 1200 στο 1130 (EC 1.6) και κατέβασε αρκετά το νερό. Όχι όμως τόσο πολύ όσο προηγούμενες φορές. Ίσως να φταίει ότι σκεπάζεται πλέον καλά το "άνοιγμα" της βίλμας και δεν "εξατμίζεται" τόσο έντονα το νερό, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Απλά αναφέρω τι παρατήρησα και περιμένω να μου πείτε τι πιστεύετε κι εσείς.

Το DWC δεν ήπιε πολύ νερό και διατήρησε το λίπασμα. το ΡΗ το τσίτωσε λίγο στα "επιτρεπόμενα" όρια και του έριξα λίγο οξύ.

Προσπαθώ να βάλω σε τάξη το χάος

xt1c.jpg


7pgw.jpg


yav0.jpg


pj3l.jpg


zm82.jpg
 

LegacyTron

Member
23η ημέρα ανθοφορίας / 37η συνολικά part 1

23η ημέρα ανθοφορίας / 37η συνολικά part 1

Σήμερα δεν μέτρησα τη Βίλμα και το DWC είχε πιει νεράκι. Του συμπλήρωσα ελάχιστο οξύ για να επιστρέψει το ΡΗ στο 5,9 ενώ το ΡΡΜ σταθερά στο 360 (EC 0.5).

Πολύ τράβηγμα, πολύς κόπος...ειδικά παίζοντας με 2 συστήματα ταυτόχρονα και strain...Ελπίζω να ανταμειφθώ με yield της προκοπής...

Για δείτε λίγο τούτο εδώ το πλάσμα...Αγορίζει ή κοριτσίζει; Είναι το στούμπο - ΑΚ στο DWC....

kqhk.jpg


er4v.jpg
 

LegacyTron

Member
23η ημέρα ανθοφορίας / 37η συνολικά part 2

23η ημέρα ανθοφορίας / 37η συνολικά part 2

Προσπαθώντας να βάλω σε τάξη το χάος....

e9bq.jpg


yivw.jpg


thq9.jpg


ap3o.jpg


n38k.jpg
 

LegacyTron

Member
23η ημέρα ανθοφορίας / 37η συνολικά part 3

23η ημέρα ανθοφορίας / 37η συνολικά part 3

3cr0.jpg


sdig.jpg


qp0s.jpg


6wcd.jpg


p7xj.jpg
 
Top