What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ColorItGreen er tilbage. 2010

Update med lidt grimt lys 22 maj.

18/6 Skabet.

DSC_0387.jpg


DSC_0389.jpg


Til mor plante i fremtiden, MK-Ultra.

DSC_0388.jpg


12/12 Skabet i Blomst.

Samlet

DSC_0371.jpg


MK-Ultra x 2 stk.

DSC_0374-1.jpg


R.Q.S White Widow Dag 18.

DSC_0375-3.jpg


White Widow & Fruit Spirit R.Q.S uden lys, begge på dag 18 / kloner.

DSC_0383.jpg


Fruit Spirit ( Monster )

DSC_0381-1.jpg
 
Update 2 Juli - For en uge siden måtte jeg desværre fælde mine to MK-Ultra "T.H seeds" ned pga. de begge to var hanner, mærkeligt nok ;) Har efterhånden læst om en del som har prøvet Mk-Ultra hvor de røg over i Hanner istedet, sur røv når jeg havde glædet mig så meget - well udover det har jeg stadig en MK-Ultra i Veg. Må tag en klon og test den istedet. Stor tak til T.H seeds for 50/50 forholdet i Feminiseret frø indenfor MK-Ultra.

For en uge ca. siden.

hermamk-ultrathseeds1.jpg


Hermamk-ultrathseeds3.jpg


hermamk-ultrathseeds2.jpg


Update fra idag. 02 juli 2011

18/6 skabet.

DSC_0402.jpg
<

MK-Ultra - "Please be a mom" ..

DSC_0405-1.jpg


Sweet Pink Grape kloner x 2

DSC_0404.jpg


12/12 Telt.

Fruit Spirit - R.Q.S uge 4.

DSC_0373-2.jpg


DSC_0377-1.jpg


DSC_0376-1.jpg


DSC_0381-2.jpg


White Widow - R.Q.S Uge 4.

DSC_0383-1.jpg


DSC_0386.jpg


Samlet med lys. Hydro (Har fundet svar på mine kloner, 6 SPG. 1 SSSDH)

DSC_0390.jpg


SPG. uge 4. (Næste gang bliver de vegget i Hydro, ingen stræk som i SSSDH)

DSC_0397.jpg
 
Update Uge 6 dag 4 i alt = 45 Dage.

18/6 skabet samlet

DSC_0390-1.jpg


18/6 skabet Fruit Spirit til Cuts.

DSC_0392.jpg


12/12 Blomst teltet.

Fruit Spirit Dag. 45

fruitspiritrqs.jpg


topskudfruitspiritdag45-2.jpg


topskudfruitspiritdag45.jpg


DSC_0399.jpg


DSC_0396.jpg


White Widow - RQS Dag. 45

WW-RQSd45.jpg


Topskud WW.

wwrqs.jpg


Samlet Hydro.

Hydrodag45.jpg


Forskellige Kloner, vegges 2 uger i hydro næste gang, har en re-veg. klon til cuts fremover.

DSC_0410.jpg


DSC_0409.jpg


DSC_0421.jpg
 
Z

zomb

ser lovende ud der! Dog lidt sent at tage kloner, haha. Du bliver nød til at revegge, ellers er der minus afkast- man må sige at der er tale om planter der kan ryges! Ellers kører det meget godt?
 
Jae hvis jeg selv havde taget klonerne ;) .. og gad ikke vente med re-veg på daværende tidspunkt :) men bestemt, gjorde jeg næsten ikke fik en skid haha, men har så jeg selv kan tag kloner nu, hvis det skal være iorden må man jo selv.

Men ja det går sgu' :) dejligt at du er vendt tilbage til forum - går bare i en periode hvor penge ikke helt slår til og føden, men ellers fint - skal bare have fundet en anden lejlighed så køre det.
 
Jo klart, "Røg" lige ind i en periode ;) .. Min bærbar brændte sammen, og min computer her har ikke så mange billeder af høsten frisk, har lidt billeder af krukkerne, hbo, skud.. ik meget men her :) Iphone 4 billeder.

scaled.php


scaled.php


scaled.php


scaled.php


scaled.php


scaled.php


5 krukker 40g. i hver. mest på fruit spirit & white widow.
 
Z

zomb

...word up bro! :laughing: Politik er 'normalt' heller ikke mig, men måtte lige afreagere når folk kaster (bolden) op....

-neder du lider, måske man ka hjælpe?!

Her kommer en lille gaderoman fra mig til dig. Hold gerne snapsen klar, det er ikke for børn! Læser man efter er indholdet ikke af politisk karakter, muligvis ekstremt personligt, men på ingen måder moralsk anstødende eller cannabiskultivering uvedkommende. Plz dont bother Paddi, or at least give me a well argumented PM if you do.

Jeg er ret tilfreds med ikke at kunne 'indordne' mig, som beskeden lød, hehe,- og nyder at 'lave min egen verden'- dem der kan li' den er altid velkommen, resten...- det som kaldes samfund fungerer alligevel ikke, og skal da nok gøre mit for at fremtiden bliver anderledes, idet jeg faktisk har muligheden for at deltage i skabelsen af denne qua min proffesion. Der der ler sidst, ler bedst!

-selvom zomben har haft et meget hårdt liv, ynk ynk, har han formået at tage sig selv i nakken og gennemføre 2 erhvervsuddannelser; købmand med vin og tobak som speciale samt gartner, frivillig værnepligt, 1 militær GME uddannelse som Crewman v. HAWK samt en videregående igangværende grøn uddannelse sideløbende med arbejde og børn. Kammerater er døde om ørerne på ham, blev selv nakket alvorligt på staden efter han stoppede en psyko med at urinere en grønlænder oralt, og døde næsten... Håber ikke børn læser dette, men sådan er den syge virkeligheden i DK. Zomb måtte til sidst indrømme at hans løvehjerte bankede mest for true blood familie, de små kopier specielt. Siden har han kørt sit eget ræs, idet han tror på det ikke er for sent trods sin alder og situation at finde sand lykke. Damen er også på SU... har droppet alt bullshit, den er sej, men satser på det en dag giver pote big time. Man skal yde før man kan nyde, tro flytter bjerge, du kan hvad du vil og f___ janteloven er mit drive, prøv at finde et mantra, and stick to it bro! -Zomb har sagt farvel til noget af det vigtigste i livet, sine brødre der var parat til at gå i døden for ham og han for dem, men som de krævede mere og mere af ham måtte han prioritere. Kunne ikke indgå i kombo med familie og børn, desværre, men savnet er stort, the brotherhood, miss you all, forgiven not forgotten... RIP Benji, flev, Gertsenius, far og ikke mindst Rasmus der valgte at tage sit eget liv i stilhed nyligt! Dont care about all those who started doing drugs and hormones, listening to their families crying over them make me sick! Have never eaten other pills than vitamins nor drinkin alkohol in 15 years, but ive smoken more ganja than most I believe...

Egentlig var det nok overfaldet på staden der udløste zombs efterfølgende agressive adfærdsmønster hvor alle reaktioner var udadrettede i en posttraumatisk stresssyndrom tilstand der varede i 2 år kombineret med hjernerystelse konstateret på neurologisk afd. riget, efter ca 30 flasker i skalden af de 10-12 kujoner der overfaldt ham på volden, efter han havde slået ham ud i selvforsvar der prøvede at stjæle hans jakke og smadre sin flaske i hovedet på zomb

Nu kommer den svedige vinkel; efter zomb fik OP #1 i skulderen, hvor der iøvrigt er transplanteret knogle fra hoften ved OP#2, kom der seriøse problemer med nogle indvandrer grupperinger på Nørrebro og i Tingbjerg, boksekamp, og skulder død igen. Tro mig, enhver herinde villle ha stillet op, selv med 2 brækkede ben, hvis man altså værdsætter begreber som ære, respekt og loyalitet! Zomben måtte jo vise sit værd for at gardere sig mod fremtiden når fortiden siger han ikke kunne klare sig alene, til trods for det var det han altid havde lært og selvom det endeligt blev det han kom til at gøre.

Ville ønske de kun havde været 4, så havde jeg plantet dem på volden ved Nemo. Tror det reddede mig at be om lov til at se min søn komme til verden 14 dage efter... efter at have været besvimmet 3 gange... Fjæset blev først smadret til sidst, alle synlige tænder røg... De snuppde mit sygesikring og lovede mig død hvis jeg nogensinde lavede problemer, inden de forsvandt tilbage mod fest og lys. Han kendte flere garvede christjanitter der direkte opfordrede til at stå frem på fællesmødet, men der var jo heller ikke deres :moon: der ville blive varm! -Politiet har aldrig efterforsket sagen og fik blot beskeden at en betjent havde luret over hegnet og set et stykke med bart i den ellers grønne nælde bundvegetation samt at de kun gik 'derind' hvis de var min. 2 fyldte mandskabsvogne og iøvrigt ikke havde efterforskningsmuligheder derinde. Det var her blodet, glasskårene og Zomben lå i mørket alene og forblødte, fordi han valgte at hjælpe en stakkels fordrukken grønlænder, forsvare sig selv med succes, flygte og derved redde sin kammerat fra at blive impliceret. Mini zombees takker for du fandt ham MADIS!

Zomb goes public, f____ it! Er begyndt at komme derinde, lidt igen, bare for at lure, hygge, handle og resocialisere, måske enda hooke lidt op, men ingen træng til hævn, beyond that, genkender de mig har jeg en snedig plan. De har taget mange vigtige år fra mig og 3 andre der står mig nærmere end noget andet på denne jord, og tror forsat de mange slag påvirker mig, idet jeg ofte er deprimeret og ryger konstant som en form for selvmedicinering selv om jeg godt ved jeg først får det perfekt når jeg ikke ryger. Når jeg ryger kan jeg holde det hele ud og bare være til og nyde livet, når jeg ikke ryger bygges der langsomt stress op inden i mig over et mere aktivt liv og savner hurtigt bare at nyde og gøre lige hvad man lyster... :dance013:

Ingen planter jeg fremviser på nettet er mine egne, og hjælper kun gode venner med lidt råd mod at få lov at tage nogle billeder og fremvise her. :thank you:

Er dette modstridende TOU så er jeg nød til at læse den igen igen... Ytringsfriheden længe leve, og viva la Gypsy, Paddi og alle jer andre der ude for at medvirke til at holde dette site kørende. :tiphat:

PM bro, så finder vi ud af noget... :ying:
 
Til ære for LaLa's 2pounder x NL ( 2010 )

4 x 2pounder x nl ( lala frø )

2 x Amnesia Lemon Barneys Farm ( Fem. )

5 x Pineapple Express Barneys Farm ( Auto. Fem )

Let's roll in a couple of weeks.

 
L

lalandia

Held og lykke med sagerne CG...Bliver sjovt at se nogle af de gamle x igen
 

nizzle

Member
Spændt på se den pineapple Express om den laver brune og røde trichomer som de skriver den gør. Lyder hvertfald lækkert.
 
Nyt udstyr - Og nye ting vil komme i fremtiden.



Sådan ser de ud nu. 2pounder x nl ( lala 2010 ) Amnesia Lemon Haze ( Barneys farm ) Pineappel Express ( Chunk? Barneys Farm 2011 freebee )

Og har endnu ikke tilsat noget gødning, Nizzel sprugte ind til jord i en anden tråd.



Lala : Dine 2pounder x NL er den første i midten og rækken bagud til næste skilt, hvis du er intra.
 
Det er det nemlig, Pindstrup Så & Prikle tilsat kalk & Lecasten og startet op i blomstermuld.

Så er nogle af planterne gjord klar til "LST" samt. "FIM" topping.









"Fim toppet"

 
Ingen gødning endnu, men regner med snart at donere dem noget føde.
Og så er de lige blevet "LST" trænet igen, nogle af dem.





Lala's 2pounder x NL "FIM" toppet



Mutant Blad?

 
Top