What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Royal Queen Seeds - Fruit Spirit, Ice, Blue Mystic

petougia

Member
Kalopoiota bro, tha sou proteina na psaxteis pies pikilies boreis na valeis katefthian 12/12, egw eixa paei na to kanw prin kairo se ena kush kai apla me egrapse kanonikotata kai sinexise to veg gia 2-3 vdomades enw to eixa 12/12, sto telos evgale 5g kai malon ypervalw kiolas :D
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Logika to ena nickname einai ap to kinito kai to allo ap to pc...Den gnorizw giati exoun kataxorithi etsi.
Pos mporw na kano alages?


Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις τον 1 λογαριασμό μόνος σου.
Απλά πες μου πιο nickname θες να κρατήσεις. :tiphat:
 

bazz

Member
Crowmax, auto pou grafw twra. bazz.


Gia sou re petougiaa!!!

Epathes tetia nila??? xa xa xa!! Ti lampa eixes?

Koita, outos h allos anaptisontai kai me 12/12 poles fores mexri kai thn 4 ebdomada anthoforias.
Koita ego to exw kanei me 2 White Widow kai twra me to Blue Mystic, to monadiko kino pou exoun auta ta dio einai oti einai indica.
kai oti einai ap tin idia etairia.
idika ta ww eixan ftash tous +-50 pontous alla mou eixan bgali xorto na kapnizo gia 2 mhnes. poli dinato kai telio mastouroma.

An einai gia tetio grow me polla futa indoor, kai katefthian 12/12. sigoura tha epezes me nanakia... :canabis:
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Ok Bazz!

Kalopioto kai to fruit spirit. Melaki fenete!
To Ice einai tis Nirvana?
Tha valeis tipota meta i dialeima?
 

bazz

Member
Na sai kala crowmax.

Fenetai meli....akoma den exei ginh pantos! Exei mia ximiki gefsi kai mirodia. kai pistepseme eimai arketa gnostis se gefsis kai aromata!!

Oxi olla ta sporia einai tis royal queen seeds...

Eimai gia dialeima auton ton kairo kai to endiaferon mou strameno sta LEDS na sou pw thn alithia... Eimai gia na pernw apo dutch passion.

Na kanw mia erwtish, na mou apantisoun oi gnostes, na bohthisoun ligo na katanohsw kai meta na epileksw.

as to paroume ap thn arxh. POS LITOURGOUN TA LEDS??
 

LegacyTron

Member
bazz το μαγαζί της Dutch Passion είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου κι έχω πάει και τους έχω ζαλίσει τα @@. Μου λέγανε να βάλω Mazaar από Indica ή το White Widow XL yield που έχουν, αλλά νομίζω το τελευταίο το δίνουν μόνο σε regular. Αν θες κάτι συγκεκριμένο να μάθεις, πες μου και θα πάω να τους ρωτήσω. Τελικά επειδή κανένα από τα 2 είδη δεν ψήνεται για 12/12 από σπόρι, μετά από έρευνα που έκανα στο φόρουμ για 12/12 από σπόρι κατέληξα στο ΑΚ48 της Νιρβάνας και τσίμπησα και τα Bubblelicious αυτόματα (έκπτωση γαρ) έτσι για να γεμήσω τη ντουλάπα μιας κι έκατσε το σκηνικό που μου βγήκε τσάμπα το κουτί για το DWC. Γενικά μου την σπάσανε οι Ολλανδοί γιατί με κοιτάγανε σαν χαζό που δουλεύω υδροπονία και γιατί ασχολείσαι με τα δύσκολα μου λέγανε, αφού αυτά ξέρω ρε παιδιά τους λέω, τα χώματα δεν τα έχω δουλέψει ποτέ. Σκέψου ότι την Βίλμα την παράγγειλα από την ίδια την εταιρεία, γιατί στην πόλη μου κανένα μαγαζί δεν δουλεύει υδροπονικά συστήματα....Τεσπα...

Τι εννοείς πώς λειτουργούν τα LEDS? Υπάρχουν με όλα τα φάσματα και με πιο πολύ κόκκινο. Θα σου πρότεινα να παίζεις με HPS και να βάζεις τα LED για "υποστήριξη". Αν θέλεις όμως να γίνει μόνο LED το grow, θα σου πρότεινα να πάρεις δύο κατοστάρια ή τρία. Εγώ θα έβαζα τέσσερα ως παραπληγικά τρελαμένος, μιας και δεν θα παίζει HPS αλλά αν θες να το παίξεις "φρόνιμα" στα έξοδα κλπ πάρε δύο ή τρία. Το "όνειρο", θα ήταν δυο μεγάλα πανελάκια των 300 Watt το καθένα. Εκεί θα μπορέσεις να καταλάβεις αν αξίζει τελικά η HPS 600W ή το LED.

Αρκετοί εδώ που τροφοδοτούν τα καταστήματα παίζουν με HPS και υποθέτω πως πολύ συχνά βάζουν LED ανάμεσα. Όσο ψαχνομουν κι εγώ, κοιτούσα δεξιά αριστερά από "επιστημονικό ενδιαφέρον" και έχω δει κάτι φοβερά που έχει βγάλει η Philips, ευθείες γραμμές και τις βάζουν στα πλάγια των "γραμμών παραγωγής". Και με CΟ2 που είμαι σίγουρος πως χρησιμοποιούν κάποιοι - αν όχι όλοι, γίνεται το σώσε. Αν τσεκάρεις στο εταιρικό σάιτ και δεις τα pdf και ασχοληθείς λίγο με της μετρήσεις που έχουν κάνει κλπ θα καταλάβεις πολύ περισσότερα πράγματα για το LED γενικότερα. Εν τέλει, δεν παίζεις τόσο με την "δύναμη" της θερμότητας και το "ηλιακό φως" αλλά κάνεις ένα σύστημα "φασμάτων" που δεν βγάζει τόση ζέστη κλπ κλπ κλπ. Πάντως πολλοί λένε -και τους πιστεύω- ότι χωρίς την κλασσική 600άρα, μην περιμένεις να κλαδέψεις πολύ φαΐ.

Για τελείως προσωπική καλλιέργεια, λοιπόν, θα σου πρότεινα να κρατήσεις την 600αρα, είναι υπέρ-αρκετή, και προφανώς σε βγάζει ασπροπρόσωπο. Θα έβασα και ένα ή δύο LED 90άρια είτε κάθετα στο πλάι (για να κάνεις το φάσμα να πιάνει και τα πιο χαμηλά παπάδια χωρίς να εξουδετερώνεται άμεσα από την HPS - αν και σ'αυτό οι απόψεις διίστανται, θα αναφερθώ πιο κάτω).....Ή αν τα βάλεις από πάνω θα παίρνουν τα φάσματα τα παπάδια σου πάνω πάνω αλλά και πάλι η HPS θα κάνει Domination. Είχα δει , παρ' όλα αυτά, στο σάιτ του αλέγκρε ότι έδινε κάτι 16αρια LED, οπότε φαντάζομαι πως θα μπορούσες να παίζεις με την HPS και τον τελευταίο μήνα της ανθοφορίας να πετάξεις τέσσερις τέτοιες στις γωνίες της ντουλάπας με κατεύθυνση προς το κέντρο. Έτσι θα παίζεις και με τα 2, φτηνά, και ταυτόχρονα θα δεις αν όντως "παίρνουν το επιπλέον" από το φάσμα που τους δίνεις. Δεν νομίζω να είναι LED ποιότητας αυτά, αλλά λέμε ρε παιδί μου τώρα, μπας και...

Τώρα θα πεις, καλά ρε φίλε, ντισκοτέκ θα την κάνουμε την ντουλάπα; Εμ, αυτό δεν θες να κάνεις με τα LED? Γνώμη μου είναι ότι θα δεις λιγότερο yield, αλλά ίσως ποιο ποιοτικό και πιο κρυσταλλωμένο. Το πιο κρυσταλλωμένο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα στα σκάει και πιο τέρμα. Μετά θα πρέπει να ρυθμίσεις τις θερμοκρασίες σου με άλλους τρόπους και να προσέχεις μην αρπάξεις καμιά φωτιά, γιατί δεν έχουν όλα τα LED συστηματάκια καλό εξαερισμό. Συνήθως έχουν ένα ανεμιστηράκι σαν αυτά για το κομπιούτερ. Υπάρχουν άλλα ίδιας ισχύος με τρία ανεμιστηράκια. Θα αγόραζα αυτό με τα τρία.

Αν θες να πάρεις μεγάλο ΠΑΝΕΛ θα σου κοστίσει. Θα αξίζει ενδεχομένως, αλλά θα κοστίζει ακριβά. Γι' αυτό σου λέω κάνε την κίνηση με τα δύο 300άρια πάνελ ή κανα συνδυασμό όπως σου είπα πιο πάνω, ή μείνε με την 600άρα μια χαρά τέλειος είσαι.
 

LegacyTron

Member
Αν το πάς για LED από εκεί ντε και καλά δαγκωτό, πάρε δύο σαν αυτό της Dutch Passion, είδα ότι είναι 190 Watt και έχει 4 ωραία ανεμιστηράκια....Αλλιώς κοίτα και λίγο Amazon και ας περιμένουμε και καναν άλλον να πει τη γνώμη του...
 

bazz

Member
Harvest

Harvest

Loipon kai oi teleftees photos.

Ta futa exoun kopi kai einai se sinthikes apoksiransis.



Oi papades apo to ena ICE einai polli afratoi gematoi kristalous.




Oi papades ap to <<xromatisto>> ICE einai poli mikroi kai poloi piknoi.




Blue Mistic, gemizh akoma, MURIZH A P I S T E F T A ! ! ! !
mia glikia mirodia lemonadas pou piname otan hmastan pitsirikia....
den exw ksana mirisi kati toso omorfo!!!
Oi papades einai piknh gemati maza, kai oi trixes einai xontres kai liges.

 

bazz

Member
legacytron den exw kati sigkekrimeno na tous rotisw....apla den kserw pos litourgoun...katalaba omws ti pezh...

Koita einai polla ta lefta gia LED, an einai se enan xoro 1x1x2 na agorasw 2 panels apo dutch passion pah poli to grama!!!!!

Autes tis meres kitazw gia thn <<vilma>> pou exeis kai esi.....kai skeftomai na xalasw eki lefta kai oxi se LED.....tha kratisw tis HPS kai tha kanw douleia.

Ti exeis na pis gia thn vilma???
 

LegacyTron

Member
ΚΟΝΓΚΡΑΤΖΟΥΛΕΖΙΟΝΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!! Καλόπιοτα αδερφέ και να γεμίσει και το ΜΠλε Μυστικό!!!


Είχα γράψει ολόκληρο πράμα γμτ πάλι και πάτησα βλακεία κι εξαφανίστηκε...Πίκρα...Τεσπα....λοιπόν....

Η Βίλμα είναι πολύ αξιόπιστη. Στάνταρ θα βγάλεις. και αρκετό αν τα πας καλά. Πήγαινε στον αλέγρε και πάρε της Βίτα Λινκ τα Coco Coir Croutons και το Coco Coir Mix. Βάλε και περλίτη. Ανακάτεψέ τα καλά και όταν τα βάλεις στη γλάστρα, ο κατασκευαστής προτείνει να ρίξεις πολλά ΚΡΟΥΤΟΝΙΑ από πάνω, όχι το ΜΙΧ, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κ καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Έτσι εξαφανίζεις πιθανότητες mold κλπ. Ανάλογα με το πόσα ΚΡΟΥΤΟΝΙΑ θα βάλεις, θα ποτίζεις λιγότερο ή περισσότερο. Η Βίλμα είναι πολύ καλή και φτηνή, η καλύτερη πιστεύω σχέση απόδοσης τιμής σε σύστημα μετά το DWC , και σίγουρα το καλύτερο μπάσιμο στον κόσμο της υδροπονίας. Αν δεις ότι δεν σε καλύπτει ή θέλεις να παιξεις περισσότερο με τα νερά, μόλις πάρεις το κολάι δίνεις ένα DWC 'Η R-DWC. Η Βαθειά Υδροκουλτούρα και η Ανακυκλώμενη Βαθειά Υδροκουλτούρα (θα ανοίξω κάποια μέρα νήμα με ΛΕΞΙΚΟ λίαν συντόμως) πραγματικά μετράνε πολύ και έχουν πλεονεκτήματα, όσα όμως και μειονεκτήματα.

Πχ την Βίλμα την αφήνεις και 4-5 μέρες πηγαίνοντας μια εκδρομή, ενώ το άλλο σε έχει λίγο πιο σκλάβο. Αν δουλεύεις με R-DWC αλλάζουν τα πράγματα, ο tjo και ο Crowmax μπορούν να σε διαφωτίσουν καλύτερα πιστεύω για τις ανάγκες του "ανακυκλώμενου" υδροκουλτουρέξ". Αλλά η Βίλμα εκπροσωπεί σταθερότητα, αξιοπιστία, καλτ σύστημα, που συγχωρεί. Νομίζω θα συμφωνήσουν μαζί μου. Κάτι σαν σύμπραξη Εθνικής Τράπεζας και Αλλιάνζ. Ειδικά αν βρεις και το strain που αντέχει τα λάθη, είσαι άρχοντας. Θα μάθεις πολλά με τη Βίλμα και θα αποκτήσεις σιγουριά στα βήματά σου με τα νερά. Θα παρατηρήσεις πιο γρήγορη ανάπτυξη του φυτού φυσικά σε σχέση με τα χώματα και δεν θα ξαναλερώσεις τα χέρια σου θαρρώ. Πάρε την, καλό θα κάνεις στον εαυτό σου. Και μετά διαλέγεις...ή Υδροκουλτούρα ή Rainforest αν θες να δώσεις κι άλλα λεφτά. Έχω δει σουπέρ σκανκ στο Ρεινφόρεστ να σου πεφτει το σαγόνι. Πλέον θα κρατήσω την Βίλμα, σιγά μην την πετάξω κιόλας λολ, και θα είναι το κύριο σύστημά μου. Το DWC θα το δούλευα περισσότερο το χειμώνα. Στην βίλμα πάντα να έχεις μια τρόμπα αέρα και μια τρόμπα νερού για ανακύκλωση μέσα στο τανκ. Πάρε την αξίζει...Αν και τα συγκεκριμένα ΚΡΟΥΤΟΝΙΑ θα σου κοστίσουν κομματάκι ακριβά...αλλά πίστεψέ με...αξίζουν τα διαολεμένα...κάνουν την διαφορά!

Συγγνώμη που επεμβαίνω έτσι στο νήμα σου, αλλά δες μερικές φωτό από πολυ παλιό γκρόου ΑΚ48 με ΒΙΛΜΕΣ ΜΕΤΑ ΚΡΟΥΤΟΝΙΩΝ ΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΛΙΤΑΚΙΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ~!

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php



Πιστεύω τώρα μπορείς να αποφασίσεις ευκολότερα αν θα πάρεις τη Βίλμα ή όχι με τα ΚΡΟΥΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ~!
 

antartist

Member
Γεια σου ρε Legasy παιλώριε, ωραίος ο πρόλογος!

Όντως, ένα σύστημα σαν την Βίλμα σε συνδιασμό με coco και DTW, αν κι εγώ δουλεύω χώμα, πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή για indoor.
Πολύ καλές αποδόσεις με την ελάχιστη μανούρα και με μεγάλη ευελιξία και ανεξαρτησία.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι παραμένει υδροπονία από τα γεννοφάσια του.

Το θέμα εδώ, πέρα απο τη βίλμα που, αν θυμάμε καλά, στο 1x1 βγαίνει κανα 100άρι και μπορείς να φτάξεις και κάτι αντίστοιχο DIY, ίσως και καλύτερο στα σημεία, είναι πως μαζί με τo σύστημα πρέπει να πάρεις και τα coco, ec-tds/ph meters και αλλαγή στα λιπάσματα.
Κάτι που ίσως στοιχίσει κατιτίς παραπάνω απο τα 100 του συστήματος.

Πάντως προσωπικά με την πρώτη ευκαιρία το γύρισα σε coco και DTW!!
BTW, ωραία τα γκρόου σου, φαίνεται πως έχεις εμπειρία. Coco τρέχεις και τώρα και από πάντα;
 

panas1

Member
σπόντα παρένθεση μιας που λέμε για τη βίλμα κ υδροπονικά..

αυτό εδω το χει δει κανείς.. παίζει να μπορώ να έχω ένα τέτοιο..
να το βάλω? απλώς δε ξέρω αν θα με πάρει στο χώρο τελικά..

και 65λ μου φαίνονται κ πολλά..
και μάλλον αν θα το βάλω.. δε θα το γεμίσω κ με τα 6
 

weedolada

Member
σπόντα παρένθεση μιας που λέμε για τη βίλμα κ υδροπονικά..

αυτό εδω το χει δει κανείς.. παίζει να μπορώ να έχω ένα τέτοιο..
να το βάλω? απλώς δε ξέρω αν θα με πάρει στο χώρο τελικά..

και 65λ μου φαίνονται κ πολλά..
και μάλλον αν θα το βάλω.. δε θα το γεμίσω κ με τα 6
ούτε και τώρα το έχουμε δει..:biggrin:
δεν το ενσωμάτωσες αυτό που θέλεις να δούμε φίλε..
 

bazz

Member
Na stai kalaa paidia!!!

Exoume kairo akoma na kserathoun kai na mpoun se sakoules gia bubble hash.

To Blue Mystic einai to kalitero apo ola. distixos kopike kai auto, den exo perisotero xrono na ta kratisw..

Exo kapies erwtisis gia thn vilma....

1. Ti enohs <<kroutonia>>?? giati egw allios ta ftiaxnw ta croutons..xaxax!!
a)alla einai ta Coco Coir Croutons kai alla ta Coco Coir Mix??
2. Pou mporw na agorasw ta proionta tis vitalink??
a) Giati na protimisw auta, kai oxi auta pou dinh ta groshop??
3. To megistw pou mporw na kratisw to nero mesa sthn vilma,poses meres einai??
a)an ftiaksw autosxedio susthma,me megaliteri deksamenh,tha mporw na exw perisoteres meres ta futa xoris na alaksw to nero??

4. exei kanenas ipopsin tou pou mporw na agorasw mia mpoukala CO2? etsi oste na rixnw elenxomena mesa sto tent


Loiiiiiipooooooooooonnnnn!!!!!!!
EXETAI OREKSH NA ME BOHTHISETAI NA STISW TO SUSTHMA MOU??????

Maresoun oi meraklidikes doulies, opote tha elega na to prospathisw monos mou ena udroponiko susthma. an sumferi fusika.

skeftomai na stisw ena susthma san kai auto:

http://www.youtube.com/watch?v=vXKarPRyPCM


Fenetai arketa eukolo kai euxristw. Ti lete????
 

bazz

Member
na sai kala bre weedolada....se euxaristo. Exw brh polla arthra alla me diskoleuoun poli ta agglika.

An den sas einai kopos na aniksoume to thema se sizitisi giati fantazomai oti poloi einai autoi pou diskoleuontai kai ithelan na mathoun gia auto to thema se pio apla ellhnika. :smoke out:



Allh mia erwtish pou tha ithela na kanw einai:


Genikotera to udroponiko susthma kanei thorivo?
 

LegacyTron

Member
1. Ti enohs <<kroutonia>>?? giati egw allios ta ftiaxnw ta croutons..xaxax!!

ΚΡΟΥΤΟΝΙΑ ΡΕ Croutons, h**p://www.vitalink.eu/en/_media/coir-mix.htm για το Μίξ και h**p://www.vitalink.eu/en/_media/coir-chips.htm για τα Τσιπς 'Η ΚΡΟΥΤΟΝΙΑ. Μοιάζουν με τα παξιμαδάκια της σαλάτας.

a)alla einai ta Coco Coir Croutons kai alla ta Coco Coir Mix??

Ναι τσέκαρε τα λινκ που σου έδωσα. Το ΜΙΞ θα το ανακατέψεις με λίγα περισσότερα κρουτόνια και μετά θα ρίξεις έξτρα Κρουτόνια από πάνω.


2. Pou mporw na agorasw ta proionta tis vitalink??
Στον Αλέγρε τα είχα πάρει εγώ τελευταία φορά στην Ελλάδα.


a) Giati na protimisw auta, kai oxi auta pou dinh ta groshop??

Γιατί είναι καλύτερα πλυμμένα, παρόλο που κάποιοι δεν τα γουστάρουν και τόσο της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά είδες τα αποτελέσματά μου. Μου αρέσουν γιατί είναι σε αεροστεγείς σκληρές σακούλες, ψιλοαποστειρωμένα φάση μακριά από εφόδους μαμουνίων. Όταν βάλεις στην γλάστρα τα πάντα όλα, θα αφήσεις πολύ νερό να τρέχει στην γλάστρα πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας, στήριξέ την με κάτι. Όταν το νερό που θα τρέχει σταματήσει να είναι κίτρινο και θολό, τότε έιναι έτοιμο για να βάλεις τη γλάστρα στη Βίλμα και να βάλεις το φυτάκι σου.

3. To megistw pou mporw na kratisw to nero mesa sthn vilma,poses meres einai??

Ανάλογα, αν ποτίζεις 1 φορά κάθε τρεις μέρες όπως εγώ τώρα που δεν βρήκα κρουτόνια κι έβαλα σκέτο κοκοφοίνικα τότε μπορείς να φύγεις και μια βδομαδούλα που λέει ο λόγος χωρίς τρόμο. Κανονικά θέλει 1 φορά τη βδομάδα αλλαγή το νερό, αλλά αν κάνεις πιο αραιά ποτίσματα (1 φορά κάθε τρεις μέρες) άλλαζέ το κάθε 2 βδομάδες και όταν προκύπτουν οι συγκυρίες που θα αλλάζεις σύνθεση λιπάσματος. Με τα κρουτόνια, επειδή θα ποτίζεις συχνότερα, θα πρέπει να το "ξαναμοντάρεις" το νερό πιο συχνά. Όχι να το αλλάζεις απαραίτητα μέσα στη βδομάδα, αλλά να συμπληρώνεις νερό, οξύ ή ΡΗ+ και λιπάσματα όταν χρειάζεται.


a)an ftiaksw autosxedio susthma,me megaliteri deksamenh,tha mporw na exw perisoteres meres ta futa xoris na alaksw to nero??

Ενδεχομένως να μην χρειάζεται να το "ξαναμοντάρεις" το νερό τόσο συχνά με συμπληρώματα μέσα στη βδομάδα. Αλλά τα νερά θα τα αλλάζεις κάθε μία ή 2 βδομάδες στανταράκι. Δεν συμφωνώ με το Ebb and FLow, πάρε τη Βίλμα 130 ευρώ κάνει. Βέβαια, μαζί με έξτρα τρόμπα νερού, αέρα, υπόστρωμα και τους μετρητές θα πάει παραπάνω το μπουγιουρντί, αλλά θα έχεις τα πάντα για να απογειωθείς~!

4. exei kanenas ipopsin tou pou mporw na agorasw mia mpoukala CO2? etsi oste na rixnw elenxomena mesa sto tent

Είσαι τόσο οικονομικά άνετος που θα πάρεις μπουκάλα, ρεγουλατόρο και αναλάιζερ; Μιλάμε για κανά 800άρι ευρώ! CO2 θα χώσεις μόνο μετά την 2η ή 3η βδομάδα ανθοφορίας και μόνο όσο τα φώτα θα έιναι αναμμένα και να τσεκάρεις το επίπεδο που πρέπει να κρατάς το CO2! Ψάξε τα νούμερα στο φόρουμ γιατί δεν το έχω δουλέψει το CO2 ποτέ οπότε δεν μπορώ να σε πληροφορήσω για τα επίπεδα διοξειδίου που πρέπει να διατηρείς....Κλειστός αεραγωγός όταν δουλέψεις με το διοξείδιο, υψηλές θερμοκρασίες και τα σωληνάκια πίσω από τους ανεμιστήρες για να το ψεκάζουν πάνω στα φυτά αέρα πατέρα~!~!~!~!


Loiiiiiipooooooooooonnnnn!!!!!!!
EXETAI OREKSH NA ME BOHTHISETAI NA STISW TO SUSTHMA MOU??????

Maresoun oi meraklidikes doulies, opote tha elega na to prospathisw monos mou ena udroponiko susthma. an sumferi fusika.

skeftomai na stisw ena susthma san kai auto:

http://www.youtube.com/watch?v=vXKarPRyPCM


Fenetai arketa eukolo kai euxristw. Ti lete????

Καλο δεν λεω αλλά γιατί δεν κρατάς τη μαεστρία σου για το δούλεμα με την υδροπονία και θες να κάνεις τον μπομ τον μάστορα με τα ebb and flow, drip to waste, Του Κιτς η Μάν' Κλαεί....Πάρε κει τη Βίλμα να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και δεν θα σε απογοητεύσει...Ίσα ίσα θα δεις ότι η Υδροπονία αξίζει τελικά και μετά το πιο αποδοτικό είναι το DWC....
 

ganja3

Member
na sai kala bre weedolada....se euxaristo. Exw brh polla arthra alla me diskoleuoun poli ta agglika.

An den sas einai kopos na aniksoume to thema se sizitisi giati fantazomai oti poloi einai autoi pou diskoleuontai kai ithelan na mathoun gia auto to thema se pio apla ellhnika. :smoke out:



Allh mia erwtish pou tha ithela na kanw einai:


Genikotera to udroponiko susthma kanei thorivo?
μήπως να γράφεις και εσύ ελληνικά ? γιατί φαντάζομαι πολλοί είναι αυτοί που δυσκολεύονται να σε διαβάσουν :)
 

Latest posts

Latest posts

Top