What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Butterit, öljyt, hasikset ja leivonnaisreseptit

hamppuu

Member
Äläs nyt ambient... RasRas tietää mistä puhuu. :) Vaikka vähän negatiivisella sävyllä sen ilmaisikin, niin ihan asiasta. :tiphat:

Kaveritkin tekeee muovipullolla bho:ta... Monesti on yrittänyt mulle sitä tarjota , mut kieltäydyn kohteliaasti ku ei näytä siltä miltä pitäis :D

@rasras, eikö sillä butskumerkillä ole aika paljon kanssa väliä mitä käyttäää... Ettei mitään ihan perus butskua r-kioskilta?
 

ambient

Member
Tää oli tämmöne nii metsä vastaa ku huudetaan tilanne, ei mitää haard fiilinkejä sen enempää.. En epäile yhtään etteikö tietoa olisi miten asia kuuluu oikeasti tehdä ja saman tiedon osaan itsekin hakea, toinen asia on jaksanko aina tehdä vaan sen pisimmän ja vaikeimman kaavan mukaan jos vaan jotku lehdenjämät äkkiä väsään paukuiks :p En nyt nii kauheesti pelkää että toi olis jotain muoviliimaa ollu täynnä koko matsku ku tommosta se on ollu metalliputken läpikin vetäessä paitti kukan kans ei noi vihertävää.. Ja toi ei edelleen ole mustaa vaan vihertävä/kellertävä mikä pakkautuessaan samaan kasaan näyttää mustalta..

Muuuuutta en tässä lähde asiasta kinaamaan, en kumminka mikään ammattilainen ole ja vähemmän mitään öljyä tulee muutenka tehtyä, ku ne menee aina liikaa mun makuun päähänki :D
 

hamppuu

Member
Itekkää ei oo öljyä tullu tehtyä 1.5vuoteeen... viime kerralla en päässyt sängystä ylös 3 tuntiin... Oli todella tripauttavaaa, kiitos haze :D
On meinaaa niin vaikea annostella että överithän siitä tulee, etenkin nytten kun ei enään niin paljoa tuu polteltua.

Jos joskus ihosyöpä tulee vaivaamaan niiin sit on kyllä pakko tehdä öljyt Rick Simpsonin tapaan. :)
 

rasras

Active member
@rasras, eikö sillä butskumerkillä ole aika paljon kanssa väliä mitä käyttäää... Ettei mitään ihan perus butskua r-kioskilta?

n butaania pitisi olla, mutta en halua antaa enempää ohjeita tälläiseen toimintaan joka on mielestäni vastuutonta. tietoa on saatavilla ya know..

Ambient ei todellakaan mitään henkilö kohtaista, pahoittelut jyrkästä ja asia virheitä sisältävästä viestin aloituksesta. En väitä ettei meno ei olisi ollut 12 vuotta sitten vielä villinpää ja vaarallista kun löysimme miten tehdä oljyä butaanilla lehdistä,,, mutta todellisuus oli se että me poltettiin lehtivihreä extractia jossa oli paljon butaanin jäämiä hyi vittu ja auts keuhkojen puolesta.

Nykyään tilanne on toinen netistä löytyy turvallisia ohjeita, mutta niistä piittaamattomuus tai houlimattomuus tekee koko prosessista riskin. Jotan jätetään se ammattilaisille tai vakavasti sairaille.

Jos jollain on kysyttävää muista hassiksen teko metodeista annan neuvoja mielelläni.
 

Suspect

Active member
Veteran
Kuulisin mielelläni mielipiteitä mitä tehdä volcanon jämistä, sitä alkaa olemaan niin paljon ja tehoa siitä vielä irtoaa. Butteriksi kaikki?
 

rasras

Active member
jotkut sitä on kerännyt en ole ihan sale mitä siinä on jäljellä koska kuumuudet ovat reilun tuplat perinteiseen lämmitykseen verrattuna. Minun mielipiteeni on roskiin.

Mutta:
Glyseriini pohjainen tinkatuuri voisi olla yksi vähän terästäis sitä vielä budilla että sais kivemman maun.
Toi butteri idea on ihan hyvä jos haluaan kaiken irti mutta voin olla aika varma että maku ei tule päätä huimaamaan.
 

Suspect

Active member
Veteran
Butteria oon yleensä tehnyt trimmeistä ja volcanon jämistä, tuloksena ollut nätin värinen voi, joka ei maistu pahalle, en sitten osaa sanoa mitä jää jäljelle kutosella (190C) höyrystetystä budista. Entä joku pirtu liuotus?
 

rasras

Active member
Pirtulla on hyvä tehdä absoluutista mutta se on arvokasta ja siihen soisi käytettävän parempaa lähtö materiaalia, glyseriiniä saa jenkeistä halvalla siksi ehdotin sitä.

ohjeita skunk pharman netti sivuilta.

Noin matalalla lämmöllä kannattaa uusio käyttää materiaalinsa.
 

Piel

Active member
Veteran
Pirtu on kallista mutta Saarenmaan 80% on halpa ja saa 12kpl 500ml pulloja "mäyräkoirana"! Vahvuutta riittää tinkatuuraan, olen käyttänyt vaan sitä viimeisen vuoden aikana. Kaikki 80% toimivat, kokeilin kerran Stroh:lla mutta se maku oli aika hirveä.
 

kooljay

Member
Juuri sain valmiiksi ensimmäisen tinkruurani.

Resepti:

Lasipurkkiin 1, 5g bubble hasaa, 7g laadukasta budia saksittuna, arviolta 0.5g saksihasaa ja random määrä trimmiä jotta puolen litran lasipurkki oli 3/4 osaa täynnä. Löin koko paskan uuniin vartin decarbbiin ja kaadoin glyseriiniä kolme desiä päälle. Korkki kiinni ja ravistus, purkki höurykattilaan 75 astetta ja tunti päivässä viiden päivän ajan ja päälle 5 min ravistusta.

Sitten siivilän läpi puristelin lusikalla ja suppilolla pipettipulloon.

2 tippaa ja bodystone, venasin puolotunria ja kaks lisää.. kohtalaisen kuutamoisella :-D
 

rasras

Active member
:eggnog::off2::elf:

Pentui... Seen... Oli ehkä surku hupasin ja murre vammasin provokaatio vähään aikaan... mayby next time :laughing:
 

Piel

Active member
Veteran
Jotkut väittävät ettei decarb tarvitaan (mm Rick Simpson) eli tein ed satsi Green Dragon ilman uunia ja tulos oli suun sama. En tiedä ruohon kemiasta sen enempää mutta näin nyt.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tästä nyt jo varoteltiin. Noi henkilökohtaiset piffit jonnekkin privamestoille jos jaksaa tapella. Mut jos ei muuta oo tarjota, kun vainoilla jotain tiettyjä membereitä, niin seuraavaksi losahtaa sitten :ban: Ja jos joku ihmettelee et miksei noita viestejä poisteta, niin aattelin että haluavat nähdä ne, kenelle ne on tarkoitettu. Vaikka sitten huomenna poistelen, nyt kaljaa ja tollein.
 

StonedGolem

Member
Pitkästä aikaa on butterit valmistumassa ja tulin tsekkailemaan reseptejä ja ajattelin päivittää aloituspostaukseen lisää reseptejä ketjusta, mutta alkoi valittamaan, että saa olla vain viisi kuvaa postauksessa :(

BT: Onko mitään muita vaihtoehtoja, kuin karsia vaan kuvat pois resepteistä?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juuei. Taitaa olla 6 kuvaa per posti nykyään maksimi, se oli tota vanhaa hyvää aikaa kun sai vielä laittaa niin että napa paukku noita kuvia. Smiliksetkin lasketaan muuten sitte kuviksi. Koitan miettiä jotain, mut veikkaan että tuo mikskään muutu.
 

StonedGolem

Member
Ratkaisin asian editoimalla kolmantena olevaa postaustani ja lisäämällä niitä siihen :) Ekassa kun oli ihan oleellisiakin kuvia helpottamaan ensikertalaisten butterin tekemistä esimerkiks.
 

StonedGolem

Member
Noin. Ekasta setistä tuli 266g ihan hyvän oloista butteria. Tein ensin pienen testierän tuollaisia kaurahiutale-suklaapalleroita, jotka eivät vaadi kypsennystä. Voisin pistää tänne myöhemmin vaikka reseptinkin.

Otin testiksi alkuun vaan yhden ja yllätyin, että tunsin vaikutukset jo 2-3min sen jälkeen, kun se oli syöty. Ellen oo hiisannu tyyliin useampia viikkoja vähintään joka päivä useamman kerran, niin silloin varsinkin tunnun olevan vähän herkempi vaikutuksille, kuin useimmat tuntemani ihmiset, mutta ei mulla kyl noin nopeesti oo koskaa syötävien vaikutukset tuntunu. Ja enemmän mä viime aikoina oon polttanut, kun niinä kertoina kun oon aiemmin syönyt kakkuja.

Mut joo, nousut kesti ehkä kolmisen tuntia, jonka jälkeen tunti vähän tasaisempaa ja sit tuli olo, että tekis mieli lisää. Olot oli hyvin sativaiset, kun lajikkeena pääasiassa Durban Poison ja sit vähän yhtä pirteetä af-sillisalaattia. Kaikenkaikkiaan kyllä hyvä setti. En itseasiassa keksi mitään valittamista.

Eli yhestä pallerosta tuli mulle neljän tunnin olot ja kun teen tosta lopustakin butterista samanlaisia, niin mulla on tollasia palleroita 50. Ja sit on vielä jäljellä materiaalia toiseenkin samankokoiseen voilohkareeseen. Hitto, tää tuli tarpeeseen :biggrin:

/EDIT: Niin ja sitä piti kysellä, että mites tuo potkii, että jos on vaik tollasen yhden palleron vetäny ja tuo neljä tuntia mennyt, nii jos vedän sit huiviin toisen samanlaisen, niin potkiiko yhtä hyvin/kauan?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Soo kumma juttu sen jeesin kanssa, jotkut sanoo että alkaa melkein heti jeesaa, meikällä menee se puol tuntia enneku alkaa futaamaan. Mun mielestä se parin erän syöminen lisää enemmän jeesailua, ku polttelussa, mut testaa ite ni tiiät. Elä vaan liikaa riuhdo, koska se on aika epämieluisaa imo. Noista on myös paha sanoa, kun harvemmin tulee tehtyä samanvahvusta kamaa. Pitäs testaa kanssa uusia keksejä, mut oon 2kk ollu polttamatta sauhuja, niin en taida alottaa kekseillä :D Ja muutenkin menny aika kivasti tää tauko. Trevorin sanoin; "Smoke more meth, less weed, get shit done."
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Dear Eki, miksei keksit kolise? Ootteko väsänny pelkästä lehdestä butteria ja toimiiko? Itseni on jättänyt nimittäin toistuvasti kylmäksi vaikka lehtee oon käyttäny tilavuudeltaan yhtä paljon kuin rasvaa. Poltettuna sama lehti kyllä potkii mutta butterissa mennyt vaan hukkaan. Kookosrasvaa ja vettä keittelen jonkun 3 tuntia ja lehtee käytän periaatteella paljon tai vitusti.

Voisko johtua kokkauslämpötiloista?
 
Top