What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Rakosnicek

Member
Veteran
udělal mi radost tento článek o feminizaci pomocí koloidního stříbra

Koloidní stříbro je produkt bezpečný pro zákazníky a je dostupné v lékárnách a na internetu. Vzniká, když vodou proudí elektřina a jako anionová elektroda, která pouští elektřinu, se použije kousek stříbra. Malé množství stříbra se uvolní do vody a vznikne stabilní roztok.

V naší rodině používáme koloidní stříbro při pocitu nachlazení a dalších hrozících útocích infekce. Jde o čistou tekutinu bez chuti, snadno se používá a nejsou zapotřebí žádné zvláštní instrukce. Není jedovatá a při zdravotních obtížích se užívá vnitřně pitím.


Palice této ošetřené rostliny Sour Diesel tvoří množství samčích květů.
Koloidní stříbro lze také využít k vyvolání tvorby samčích květů na samičích rostlinách. Protože je jeho používání bezpečné, nevztahují se na něj žádná omezení, snadno jej získáte a není drahé, jde o výbornou volbu.

Jak na to
Pro vyvolání tvoření samičího pylu ze samičích rostlin jsem třikrát postříkal rostliny 120 ppm koloidního stříbra, pokaždé po třech až čtyřech dnech a to v době, kdy byly rostliny uvedeny do fáze kvetení v režimu 12 hodin světla a 12 hodin nepřerušené tmy. Listy jsem sprejoval do chvíle, kdy z nich roztok kapal.

Grower, se kterým jsem se nedávno setkal, používal trochu odlišnou techniku. Postřikoval rostliny denně roztokem 30 ppm koloidního stříbra po dobu dvou týdnů při změně režimu na kvetení a dočkal se stejných výsledků.

http://www.cannabis.info/CZ/knihovna/5084-tvorba-samcu/

jojo tohle bylo prezentovaný už nějakou dobu zpět na groweru, 30ppm atd... dělal tuším white siberian x NL a výsledky měl skvělý co jsem tak koukal

trochu mě v tom článku zarazilo pár věcí... třeba, že se to používá u okurek a melounů, snad všechny okurky, melouny a podobné jsem vždycky viděl vytvářet jak samčí tak samičí květy (stejně jako dýně u kterých to tam píše), a stříbrem je rozhodně nikdo nestříkal... ovšem je možný, že jsou vyšlechtěný jednopohlavní odrůdy

jinak škoda těch svilušek na fotkách :D
 

papaja

Active member
Veteran
Papajo : promiň jestli ti kazím radost ale nic nového pod sluncem :)

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=60610

Možnosti jsou dvě : koupit si stříbro 999 a udělat si vlastní roztok,nebo si roztok koupit přímo na netu

vím o tom už dříve a koloidní stříbro mám doma jen přemýšlím o modelu, na co to naleju. času mám dost, chci křížení provést v nové sluneční sezoně
:laughing:
článek je to ale pěkný, no ne?
:tiphat:
feminizace stříbrem mi připomíná alchymisty
 
Last edited:

BURN

Member
Veteran
Jo pěkný článek :)


Trochu mě štve že musím kvůli neustálím změnám,prý pro lepší chod fora stále hledat něco co už jsem několikrát našel :D
 

papaja

Active member
Veteran
Jo pěkný článek :)


Trochu mě štve že musím kvůli neustálím změnám,prý pro lepší chod fora stále hledat něco co už jsem několikrát našel :D
:comfort:

tenhle příspěvek z autoflower galerie člena headseed mi teda udělal radost
Vzhledem k rychlosti květu trpaslíkům prorokuju světlou budouctnost. Leckterý trpaslík stihne vyrůst i vykvést dřív, než "normální" kytka stihne pouze samotný květ.
Udivuje mne, co se dokázalo v křížení těchto miniatur...
kuk
 
Last edited:

BURN

Member
Veteran
Jsem si na Vánoce udělal radost pořídil velkou 5ti pytlovou sadu:woohoo:

Pohodlnost práce se zvedla o 100% oproti mojí předchozí malé dvoupytlové sadě :dance013:

zbyl i nějaký Out,tak jsem to musel hned vyzkoušet

picture.php

picture.php



Nasralo mě že mi umřel kamarád,hodně dobrý člověk,je tomu už 3měsíce,ale já se to dozvěděl až teď. :cry:
 

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
moc mě potěšila enge haze, akcelerační výtah s brněním těla, se zesíleným kardiorytmem, tripy.. se nedá spát potom :biggrin:
 

Rakosnicek

Member
Veteran
taaaaak málo času...... alespoň, že v matkárně už roste víc jak 50 mimin na obří punkovou prasoselekci a mycélka na agaru už se taky pomalu chlupatěj :D
 

Rakosnicek

Member
Veteran
no tak teď jsem měl málem infarkt :D jdu si takhle kouknout na ty prcky a ten pohled... improvizovanej stůl na kterym byly nevydržel váhu po zalití a někdy v průběhu včerejška se zbortil... všude kelímky, hlína a zmačkaný kytky

ale štěstí v neštěstí přálo a situace je snad zachráněna, kytky jsou všechny v pořádku a ani jmenovky se nepomíchaly :D takže výsledek je pár ulomenejch lístků, kytky zohejbaný do prapodivnejch tvarů jak šly dál za světlem a jen u dvou je trošku pošramocenej stonek, ale nic hroznýho :woohoo:
 

spachal

Well-known member
Veteran
Z prdelky klicka :] .. to mi pripomina, ze si take musim podlozit desku v boxu, sice je to 10mm drevotriska, ale take se nejak prohyba.
 

Latest posts

Latest posts

Top